QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 08 11, 12:43)
Tikiuosi, kad patiks
"Raganių" tu skaityk
O aš noriu "Hejerdalo". Jis gal tavo nuosavas?
Su raganium pasistumėjau po šio tavo raginimo

, bet dabar vėl nustūmė Larsono "Mergina , kuri žaidė su ugnimi".
Gaila Hejerdalas ne mano.Man jį draugė paskolino.Pati jei užmatyčiau tikrai sau nusipirkčiau.
QUOTE(martux @ 2010 08 16, 23:44)
Perskaičiau trečdalį
Merginos su drakono tatuiruote - pradžia rodėsi kiek padrikoka, bet toliau jau įsivažiavau ir kaip nuo kalno...
Šitą jau perskaičiau, negalėjau atsitraukti.Dabar negaliu atsiplėšti nuo "Merginos, kuri mėgo žaisti su ugnimi".Ši iš pradžių nelabai itraukianti buvo, o va dabar negaliu atsiplėšti.Su dukra pakaitomis skaitome.Tai taip ir galvoju kaip greičiau prie jos prisėsti.Jaučiu šianakt pavarysiu, jei mažoji gerai miegos.
Na jau brangumas tų knygų, laimė draugė vos tik pasirodė, perskaitė per pusantros paros ir iškart man davė, nes po pirmos jau trypčiojau.Senokai taip buvo, kad dėl detektyvo taip tresniočiau.
QUOTE(gintarelia @ 2010 08 17, 20:17)
Forget, gal "Merginą" savo turi? Sakiau neskaitysiu, bet dabar jau ima intriguoti, juo labiau, kad jokio detektyvo jau kokie metai neskaičiau.
Aš irgi sakiau neskaitysiu, bet draugė davė tą merginą, užsikabliavau, o dabar jau įsitraukusi skaitau "Mergina, kuri mėgo žaisti su ugnimi".Paskaitykyk.Lengvam atsipalaidavimui vasara pats tas.
Merginos, ar pastebėjote?
Mane kiek nustebino , kad ant Larsono "Mergina su Darakono tatuiruote" ir "Mergina, kuri mėgo žaisti su ugnimi" yra ženklas Obuolys/Kronta.
Gal kartais Kronta su Obuoliu susijungė? Šiaip , tai Kronta garsėja kiek girdėjau presciziškais vertimais.Jei taip.Tai gal reik manyti, kad Obuolio vertimai pagerės
Forget Gal tu ką žinai, ką tai reiškia?
Oi dar noriu paklausti gal kuri jau perskaitė Swifto "Vandenų žemė"?
Dolitle, ir kitos R.Gary gerbėjos jau mačiau prie naujienų yra Gary "Aitvarai" ir planuojama išleisti "Dangaus šaknys" . Oi kaip laukiu.

Šitas būtinai pirksiuos