Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

Laba 4u.gif
Vakar iki valios pasimegavau Frajum, bet pabaigus skaityti suirzau...Per plona knygele, per maza... verysad.gif O kitos knygos vel neaisku kiek reikes laukti. Ot nepatinka man tie serialai doh.gif Ne, kad parasytu viena knyga be jokiu tesiniu, o tai dabar is naujienu jau nebezinau ne vienos knygos, kuri neturetu tesinio, o tas tesinys dar tesinio doh.gif doh.gif doh.gif Anksciau taip nebuvo...
QUOTE(luiziana @ 2010 08 18, 10:05)

Kas atsitiko?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, tęsiasi mano vasara ant ratų..Pamuko "Stambulas" pragulėjo čiumodane...Bet ir ačių dievui-dabar galėsiu toliau ramiai mėgautis..
Kadangi nelabai turiu ką pasakyt naujo apie tai, ką skaitau, tai labai į temą diskusiją apie tai ko neskaitau lotuliukas.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 08 14, 11:36)
Kodel taip kategoriskai?  smile.gif
As pirma pabandysiu, kada nors. O tada viskas ir paaiskes.

Čia buvo kalba apie tą Frajų-na toks visuotinis pamišimas dar labiau mane atbaidė..Kol kas tikrai nesiruošiu skaityt-paskaitinėjau kelis kart knygyne-ne mano tai knygos, sorry..

QUOTE(tutele @ 2010 08 14, 12:18)
Todel, kad "Haris Poteris" man pasirode nuobodybe, o "Alisa-stebuklu salyje" isvis kazkoks briedas... rolleyes.gif

Ir kad visiskai pagerinti savo ivaizdi, pridursiu, jog niekada nesupratau aziotazo "Mazajam princui". cool.gif

lotuliukas.gif
Patinka drąsūs pasisakymai.. thumbup.gif
Tik sakyčiau skirtingos tos knygos..
Dar kartą pakartosiu, kad į Harį Poterį žiūriu skeptiškai, ypač, kai dėl jo svaigsta suaugusieji..Neskaičiau ir nesiruošiu skaityt...Dukra turi visas knygas-esu užmetus akį, ir filmus tuos viena akim matau,kai vaikai žiūri, bet stengiuosi įšeit į kitą kambarį..Nes man tieisog neįdomu...Dėl Hario Poterio dar galiu pasakyt, kad gana komerciškas tai reikalas, bet ką jau darysi-savo vaikams skaityt nedraudžiu, nors gal būčiau labiau laiminga, jei skaitytų "Kapitono Granto vaikus"-ale neįdomu jiems, nors tu ką..

"Mažasis princas"-klasika vaikams..Iš savo vaikystės nelabai pamenu įspūdžių, vėliau pati garsiai skaičiau dukrai..Šiaip visai miela knyga..Bet sutikčiau su nuomone, kad tai vis gi miela knyga vaikams, bet būtent iš tokių knygų, kurias skaitydamas savo vaikui nenuobodžiuoji ir nesijauti šlamštelį gromuliuojantis..

"Alisos" dar neskaičiau-bet gal ir norėčiau pabandyt..Bet kadangi skaitytinų knygų eilė sudaryta penkiems metams į priekį, tai gal nebent pensijoj paskaitysiu-kai jau būsiu vėl suvaikėjus lotuliukas.gif
Dešimtmetei dukrai patiko-sakyčiau tai rodo, kad knyga vis dar aktuali jaunimui-o tai jau neblogai -nes kaip anksčiau minėjau kai kurios klasikinės knygos mūsų vaikų jau deja nebedomina..

QUOTE(Salsa @ 2010 08 16, 07:13)
Ooo, džiaugiasi mano širdis - nepatikėsit, bet bene pirmą kartą sutinku (tegul ir virtualiai, nors su kai kuo teko ir kavos/arbatos meetuose pagerti) skaityti mėgstančių žmonių, kurie nelinkę stabmeldžiauti "Mažajam princui". Nes visose padoriose kompanijose totalia autsaidere jaučiuosi jei tik prabylama apie šią knygą. Man pačiai ji - melancholiška nykuma ir daugiau nieko. Maždaug kaip "Ežiukas rūke" lotuliukas.gif

Dar kita, tegul ir įdomesnė, bet dažnai pervertinama - "Mikė Pūkuotukas". Nors už Mažąjį Princą ji ir gerokai pranašesnė.

O štai Alisa ir Haris Poteris - super. Tik pirmojoje išties neverta ieškoti gilesnių prasmių. Man ji - kaip sapnas, kurio nereikia aiškintis, tereikia tiesiog mėgautis vaizdiniais.

Oi, "Ežiukas rūke" tai tikras animacinio siurrealizmo šedevras.. biggrin.gif
Tik aišku vaikystėj jis atrodė vienas nykiausių filmukų-dabar tai mielai pažiūrėčiau rolleyes.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 08 16, 10:06)
Isvis nesuprantu as kartais tu gincu apie vaikiskas knygas - kad ir apie Hario Poterio serija. As jos irgi neskaitysiu, nes perskaicius pirmaja knyga, supratau, kad tai is tiesu yra knyga vaikams (kad ir ka besakytu sia serija besizavintys suaugusieji) ir kad man tas traukinys jau seniai nuvaziavo. Ir daug tokiu naujai isleistu knygu yra - gal ir geros, bet skirtos kitai auditorijai, kuriai as ne(be)priklausau. Bet juk tai ne knygos, tai mano problema  mirksiukas.gif

Va "Alisa" tai noreciau kada nors iveikti (jau du kartus bandziau pradeti, bet netoli nenuejau) - girdejau is zmoniu, kuriu nuomone gerbiu, kad tai nera tik knyga vaikams, ir kad gilesniu prasmiu joje paieskoti verta. Gal kada ir prisiruosiu...  g.gif

drinks_cheers.gif
Net neturiu ką pridėt-kaip visada-mano mintys, tik kita forma išreikštos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 18 rugpjūčio 2010 - 09:47
Nesuprantu del ko jus tokios visos kategoriskos pasidaret, na nepatinka kokia nors knyga, tai nepatinka. Juk nebutina visoms tas pacias knygas skaityti, ar ne? As ir pati neskaitau tokiu knygu, kurios, zinau, manes nesudomins, bet nepradedu aiskinti kokios tos knygos popsas ar kliedesys. Kiekviena knyga turi savo skaitytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 16, 19:41)
Vakar pradejau, o siandien jau ir pabaigiau skaityti "Staigmenos ir kiti zinomi dalykai". Tiek ten to ir skaitymo - porai vakaru. Stilius gal ir prastas, kaip paziuresi - ne literaturinis, o toks daugiau snekamasis, kasdieniskas. Bet man visai tiko - skaiciau ir tarsi girdejau Cekuolio balsa, jo intonacijas.

drinks_cheers.gif Tikrai neturi išliekamosios vertės, bet visai malonu paskaitinėt šį bei tą..
Stilius jo vis tiek mielas..

Dėl kategoriškų nuomonių nematau ko pykt-kaip tik reikia jas išsakyt, o nelaikyt užspaudus..
Ir taip skyrelis nusaldėjęs gerokai-kuo labiau pažįsti žmones, tuo atsargesnis darais su nuomonėmis-gal kam nepatiks, gal ką įžeisi..O įsižeisti tikrai nėra ko-ne jūs tas knygas rašėt, o skaityt juk galima viską.. mirksiukas.gif
Aš pavyzdžiui skaitau žurnalą "Žmonės", ir nevengiu to viešai deklaruot, net snobiškiausiuose kompanijose..Žmonės dažniausiai šypteli-arba ironiškai, arba pritardami, kad tai geras skaitalas..Man tai grynas relaksas-geriausias žurnalas Lietuvoj atsipalaidavimo prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 08 18, 10:27)
Nesuprantu del ko jus tokios visos kategoriskos pasidaret, na nepatinka kokia nors knyga, tai nepatinka. Juk nebutina visoms tas pacias knygas skaityti, ar ne? As ir pati neskaitau tokiu knygu, kurios, zinau, manes nesudomins, bet nepradedu aiskinti kokios tos knygos popsas ar kliedesys. Kiekviena knyga turi savo skaitytoja 4u.gif

O tai negi dabar reikėtų garbinti tarkim Frajų, nes jūs visos garbinat g.gif
Nu tai kas sakė, kad popsas ir kliedesys? Man tai kaip tik patinka kategoriški pasisakymai. Nes skyrelyje yra žmonių, kurių skonis man labai priimtinas, o kurių ne. Ir tarkim kai kurių narių supeikta knyga, žinau., kad man puikai tiks ir patiks.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 08 18, 09:06)

Kas atsitiko?

Nieko,suklydau parasyt,tai istryniau zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 17, 22:50)
Turiu. Dabar pas Martux, sekanti Saulė  biggrin.gif  Prašom į sąrašo galą  biggrin.gif

Skaitau skaitau biggrin.gif
Ir filmo pusę (tiek kiek knygoje jau buvau perskaičiusi) neiškentusi pasižiūrėjau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 08 18, 09:38)
Dėl kategoriškų nuomonių nematau ko pykt-kaip tik reikia jas išsakyt, o nelaikyt užspaudus..
Ir taip skyrelis nusaldėjęs gerokai-kuo labiau pažįsti žmones, tuo atsargesnis darais su nuomonėmis-gal kam nepatiks, gal ką įžeisi..O įsižeisti tikrai nėra ko-ne jūs tas knygas rašėt, o skaityt juk galima viską.. mirksiukas.gif

Butent drinks_cheers.gif biggrin.gif Ir siaip - cia juk ne aukstuomenes damu kavos klubas, kad reiketu specialaus etiketo laikytis, tai gal nieko baisaus, jei kuri astriau issireiskia apie viena ar kita knyga? mirksiukas.gif Ypac kai issakoma grynai asmenine nuomone, kaip pvz. "man pasirode, kad ta knyga yra briedas/nuobodybe". Vat jei butu parasyta, "visi zino, kad tai briedas", tada jau ir as pulciau gincytis lotuliukas.gif

QUOTE(zis @ 2010 08 18, 09:27)
Nesuprantu del ko jus tokios visos kategoriskos pasidaret

QUOTE(Forget @ 2010 08 18, 09:40)
O tai negi dabar reikėtų garbinti tarkim Frajų, nes jūs visos garbinat  g.gif

Nesusilaikau jusu abieju nepaklaususi - kurios cia tos visos, kategoriskos ir Fraju garbinancios? mirksiukas.gif Man kaip tik atrodo, kad cia visos labai skirtingos susirinkusios... tongue.gif

Galvoju, kad reiketu man pagaliau pirmaja Frajaus knyga perskaityti - labai jau knieti suzinoti, ar perskaiciusi tapsiu ji garbinanciu klubo nare... biggrin.gif Ir Larssono antraja knyga labai jau gundot... bene reiks rytoj imti ir nusipirkti? blush2.gif

Nors siaip dar vis tebesu lietuvisku autoriu skaitymo etape. Ipusejau Giedros Radvilaviciutes "Sianakt as miegosiu prie sienos". Labai patinka, ypac tie (cituoju marakes) "grakstus perejimai prie to, kas greiciausiai negalejo nutikti". Ir tokios frazes kaip "kai zmonos serga, vyrai sveiksta labai sunkiai", arba "kai man buvo 18-ka, as nemaniau, kad zmones, sulauke 46-eriu, dar gyvena". Ir dar daug galeciau cituoti... Bet geriau skaitysiu toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 18 rugpjūčio 2010 - 11:02
QUOTE(Gemma @ 2010 08 17, 23:59)
tai ciupk ja ir skaityk knygyne ant sofkutes  biggrin.gif ne tokia ji ir stora...  thumbup.gif

lotuliukas.gif Ar jau ir čia žinoma, kad mėgstu skaityt knygas knygyne blush2.gif biggrin.gif Bet pasinaudosiu šiuo pasiūlymu, nes rimtai nėra ten gi stora knyga ir šriftas normalus g.gif O gal yra jau ir skaičiųsių šią knygą, kokie atsiliepimai?
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 18, 12:00)
Nors siaip dar vis tebesu lietuvisku autoriu skaitymo etape. Ipusejau Giedros Radvilaviciutes "Sianakt as miegosiu prie sienos".

Labai noriu perskaityti šią knygą, ieškojau ir bibliotekoj, bet neradau, tik kitas jos knygas. Nes komplimentų šiai autorei girdžiu kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 18, 12:00)

1. Nesusilaikau jusu abieju nepaklaususi - kurios cia tos visos, kategoriskos ir Fraju garbinancios?  mirksiukas.gif Man kaip tik atrodo, kad cia visos labai skirtingos susirinkusios...  tongue.gif 

2. Nors siaip dar vis tebesu lietuvisku autoriu skaitymo etape. Ipusejau Giedros Radvilaviciutes "Sianakt as miegosiu prie sienos". Labai patinka, ypac tie (cituoju marakes) "grakstus perejimai prie to, kas greiciausiai negalejo nutikti". Ir tokios frazes kaip "kai zmonos serga, vyrai sveiksta labai sunkiai", arba "kai man buvo 18-ka, as nemaniau, kad zmones, sulauke 46-eriu, dar gyvena". Ir dar daug galeciau cituoti... Bet geriau skaitysiu toliau  bigsmile.gif

1. Didžioji dauguma biggrin.gif
2. O vat eisiu ir nusipirksiu šiandien... nors mannereikaijokiųknygų biggrin.gif
Atsakyti
Jurzole, man kazkaip neatrodo, kad taptum Frajaus gerbeja g.gif Bet pabandyt 1 knyga gal ir verta. Idomumo delei. Kaip kazkas jau buvo sakes, Haris Poteris suaugusiems, gal tik jumoro kiek daugiau.
O siaip, pyktis ar isizeisti del to, kad kazkam nepatinka tavo skaitomos knygos... Man visada atrode, kad sitam skyrely renkasi pacios protingiausios ir tolerantiskausios SM. Nesikeiskim tuo klausimu, gerai?
Atsakyti
Niekas nepyksta ir neisizeidzia 4u.gif Tiesiog diskutuojame 4u.gif Taciau, visgi manau, kad savo nuomone galima truputuka tolerantiskiau reiksti ax.gif
Atsakyti