o tą angelą radau sena.lt, 17 litų: http://www.sena.lt/b...o_angelas/47629, gal atsipirksi
Mamce, mano šuo irgi kai draskydavo, tai brangiausias knygas 
o tą angelą radau sena.lt, 17 litų: http://www.sena.lt/b...o_angelas/47629, gal atsipirksi
QUOTE(rutulux @ 2010 07 16, 08:16)
Dabar skaitau Metus Provanse. Labai patiko nuo pat pirmų eilučių.
Tai tiek šiam kartui.
Tai tiek šiam kartui.
Aš, jau kelintą kartą pavartau, pavartau tą knygą, ir niekaip nedrįstu pradėti. Na, bet jei sakot, kad kabina nuo pirmų eilučių, baigsiu dabartinę, ir tada jau prie šitos sėsiu
QUOTE(Jurzole @ 2010 07 16, 16:11)
O kad pyksti, tai gerai, gali dar ir garsiau pykti, jei ko - gal susiges ir apsigalvos tos klubietes, kurios kazkada siule rasyti atsiliepimus tik apie patikusias knygas...

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 07 16, 16:17)
Gerai, pavarysiu. QUOTE(Mamce @ 2010 07 16, 17:09)
Norejau pasigirti, kaip mano aštuonmetis vyresnelis per kelione "ismoko" skaityt.
dabar per liuti pribego vandens i palapines prieangi ir apseme kazkokio Amerikos baikerio memuarus "Pragaro angelai" ar pan.
Na, labai faina. ***
dabar per liuti pribego vandens i palapines prieangi ir apseme kazkokio Amerikos baikerio memuarus "Pragaro angelai" ar pan.
Aš palapinėj knygas laikau po pagalve.
Beje, Luiziana man jau atrado naują avatarą:

QUOTE(luiziana @ 2010 07 16, 13:45)
Rytoj dirbs
Jie faceboke buvo paskebe,kad siandien nedirbs,o ryt prasom 
Geras... O aš vienintelę TĄ dieną išsirinkau
Manau kitos savaitės palauksiu, paskui, mažu, ir rytoj nedirbs.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 07 16, 15:55)
O aš čia jau galvojau, kad nusipirkau vasarai topinę atostoginę knygą, jau kaip imsiu, kaip skaitysiu. Dar vis su pasitaupymais
Tai dar ir tęsinį turiu

Man ta pati bėda.
Na, jei jau peikti: ieškodama vasarinio lengvumo tikrai perlenkiau lazdą ir dabar beveik spjaudausi burbulais nuo šios - J. McNaught Lemties piršlys ( http://www.manoknyga...es-pirslys.html )
Abu jau tokie žavingi ir gražūs, ir samojingi, ir seksualūs, ir turtingi, irbla bla bla... Daugiau, tiesą sakant, nieko...
QUOTE(Forget @ 2010 07 15, 16:48)
Dėl Vilniaus, kadangi tikiuosi iki to visiškai išsikapstyti iš lovos po inkstų uždegimo, tai planuojamės važiuoti su mūsų etatiniu vairuotoju Forgetinu
Klopedija? Dolitle? Gemma? Ir kitos? Ar ratuota Marta formuoja ekipažą
jei liks laisva vietele, taj labai noretau....
QUOTE(Margarida @ 2010 07 15, 20:20)
Sveika prisijungus
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 07 16, 10:24)
Visai čia nekaršta, man pats tas
geriau mazas Taskentas negu didelis Sibiras, ane?
QUOTE(martux @ 2010 07 16, 12:34)
O aš šiandien susiruošiau štai čia: http://www.zmoniuknygos.lt/
Ir, matot, nedirba! Savaitgalis! Papykau visai.
Ir, matot, nedirba! Savaitgalis! Papykau visai.
as ten buvau jau porakart. man labai pakeliui po darbo
taip pat pries pora savaiteliu buvau knygu komise
ten ir daugiau ko yra: siek tiek rubu, avalynes, baldu, ploksteliu (tu senovisku
Taip pat pries pora savaiteliu buvau knygu komise
ten ir daugiau ko yra: siek tiek rubu, avalynes, baldu, ploksteliu (tu senovisku
[/quote]
Ar nepasakytumėt, kaip tą komisą rasti? Nelabai man ten aišku
QUOTE(shiaudine @ 2010 07 17, 06:28)
Ar nepasakytumėt, kaip tą komisą rasti? Nelabai man ten aišku 
va delto man urmas ir nepatinka - ten nieko neimanoma rasti.
o randasi komisas paciam gale urmo, berods ten salia dar mesos turgus kazkur yra. toks raudonas atskiras pastatas
jei zinai, kur stovi mikriukai 97, 16, 21, 24 taj uz ju stovejimo aiksteles
ar pakankamai aiskiai nurodziau? (labai nemoku aiskinti)
p.s. prasyciau mane tujinti...
Amy McKay "Gimdymo namai" - labai šilta, jauki knyga. Su malonumu ją skaičiau ir jaučiau visus žolelių kvapus, cikorijos kavos skonį... Įdomi struktūra: laikraščio iškarpos, keletas reklamų (kaip jums: "Baltojo kryžiaus elektrinis vibratorius"? Beje, skirtas jis gydymo tikslais
), dienoraščio iškarpomis, vaistų receptais. Visą laiką skaitant knygą neapleido šilumos jausmas, tikros moteriškos draugystės jausmas. Kartais neteisybės kartėlis. Ji ganėtinai daugialypė ir niūrus kaimo gyvenimas su savo pletkais, savomis bėdomis, ir mažas prisilietimas prie to meto Bostono emancipuotų kovotojų gyvenimo.
Nuostabus, šiltas, vasariškas skaitinys. Duočiau 10 iš 10
Rekomenduoju visom dar neskaičiusiom.
Subjektyvi , mesk tą "Pribvėjos paslaptį" (pati turiu 2 knygas, bet apbejoju ar skaitysiu) ir imk šitą
Nuostabus, šiltas, vasariškas skaitinys. Duočiau 10 iš 10
Rekomenduoju visom dar neskaičiusiom.
Subjektyvi , mesk tą "Pribvėjos paslaptį" (pati turiu 2 knygas, bet apbejoju ar skaitysiu) ir imk šitą
Jau taip gražiai aprašei, kad vuauuau
QUOTE(Mamce @ 2010 07 16, 17:09)
Kaip keista, bet as neprisimenu nei vienos minties is tos knygos ir net apie ka ji...
O atrodo, visai neseniai ja skaiciau. Neistrigo visiskai....
Aš minčių apskritai nemoku rankioti, man arba malonu skaityti, arba ne. "Sebastianą Naitą" skaitydama jaučiau malonumą, manau, kad kada nors skaitysiu ir dar kartą. O priminimui - knyga apie talentingą, bet gyvenimui neprisitaikiusi rašytoją. Parašyta gražia, vaizdinga kalba, nors pasitaikė keltas korektūros klaidų.
Sveikos,
aš ir vakar apsilankiau knygų komise
kapsčiausi ten ilgokai, o visko vis vien neperžiūrėjau
labai džiaugiuosi atradusi keletą norėtų pasakų knygų ir dar "Vėtrų kalną" prigriebiau. O sumokėjau juoką
Aišku reikėjo man užmatyti dar knygą kurią pirkau iš antrų rankų už 9, o ten dar geresnės kokybės už 4 atiduoda, bet kas gi galėjo žinoti
Manau eisiu ten dar ne kartą
tik tetos ten nemandagios
ir muzika kažkokia ... bet už tad maloniai nuteikė ieškojimas kartu su smagiais senukais
parėjusi namo, pasakojau ir sakiau, kad kai aš būsiu senute irgi norėčiau tokia būti
Šeštadienį į Vilnių ir aš noriu
gal kur nors dar atsirastų vietelę ?
)
aš ir vakar apsilankiau knygų komise
Aišku reikėjo man užmatyti dar knygą kurią pirkau iš antrų rankų už 9, o ten dar geresnės kokybės už 4 atiduoda, bet kas gi galėjo žinoti
Manau eisiu ten dar ne kartą
Šeštadienį į Vilnių ir aš noriu
QUOTE(Gemma @ 2010 07 17, 12:58)
va delto man urmas ir nepatinka - ten nieko neimanoma rasti.
o randasi komisas paciam gale urmo, berods ten salia dar mesos turgus kazkur yra. toks raudonas atskiras pastatas
Mėginsiu ieškoti. Ačiū