Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių kvietimas į vestuves

QUOTE(aggate @ 2007 03 03, 23:52)
Na,as tai vis neapsisprendziu kada kvietimus jau dalinti.Kazkaip baisu,kad nepradetu saipytis,kad anksti dar ir t.t...Gal 2men iki,bet dbartinem salygom,tai jau atrodo per velu,na 3men,gal pats tas g.gif net neisivaizduoju doh.gif

na kiek man liko iki mano šventės, rodo mano parašas blush2.gif
ir aš jau kitą savaitę planuoju pradėt gamint kvietimus, o paskui pamažu ir siuntinėt thumbup.gif
Atsakyti
man dar liko 3 menesiukai iki vestuviu, manu uz kokiu poros saviciu pradesim dalinti pakvietimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 04, 01:52)
Na,as tai vis neapsisprendziu kada kvietimus jau dalinti.Kazkaip baisu,kad nepradetu saipytis,kad anksti dar ir t.t...Gal 2men iki,bet dbartinem salygom,tai jau atrodo per velu,na 3men,gal pats tas g.gif net neisivaizduoju doh.gif

Žinai, aš irgi vasarą tuoksiuos, bet pradėsiu kviesti balandį. vien dėl to, jog vasara atostogų metas, visi planuojasi keliones ir panašiai iš anksto. pradėsi likus kokiam mėnesiui, žmonės turės savo planus keisti, o jei iš anksto, tai gal atsižvelgs. žodžiu, mažiau nesusipratimų, daugiau aiškumų, aš už tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 03 04, 21:50)
Žinai, aš irgi vasarą tuoksiuos, bet pradėsiu kviesti balandį. vien dėl to, jog vasara atostogų metas, visi planuojasi keliones ir panašiai iš anksto. pradėsi likus kokiam mėnesiui, žmonės turės savo planus keisti, o jei iš anksto, tai gal atsižvelgs. žodžiu, mažiau nesusipratimų, daugiau aiškumų, aš už tai  thumbup.gif

as irgi panasiai mastau smile.gif zmones paprastai vasaros planus kuria is anksto, taigi butu protinga kvietimus iteikti kiek galima anksciau.. noretume visiems iteikti asmeniskai, nors ir reiks vazineti i skirtingus miestus.. todel tikriausiai pradesim iki vestuviu likus ~3 men. smile.gif
Atsakyti
Mums iki vestuviu buvo like apie 4men,kai isdalinom jau viska ax.gif Labai normaliai ir laiko pasiruosti,ir apsispresti ar dalyvaus.Tiesiog puikiai thumbup.gif
Atsakyti
mums iki vestuviu liko 3 menesiai...tai jau puse kvietimu isdalinome, kita savaite likusius isdalinsim...manau laiko uztektinai apsispresti...
Atsakyti
mes isdalinome pakvietimus likus 3menesiams iki sventes smile.gif
Atsakyti
na va mes jau isdalinom pakvietimus o liko 2 menesiukai iki musu big day bigsmile.gif
Atsakyti
Mes jau kaip ir visus pakvietem, tik grize isdalinsim likus 3 savaitem, kad visi zinotu laika ir vieta kur viskas vyks blush2.gif
Atsakyti
o kvietimuose prasot,kad zmones pranestu apie savo dalyvavima vestuvese g.gif ?
Pries kiek laiko prasyti zmoniu,kad mums pranestu apie savo dalyvavima.... kad zinot mums tikslu skaiciu - nes ir maistas ir lovu(papildomu) jei reiktu..??
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 05 10, 08:52)
o kvietimuose prasot,kad zmones pranestu apie savo dalyvavima vestuvese  g.gif ?
Pries kiek laiko prasyti zmoniu,kad mums pranestu apie savo dalyvavima.... kad zinot mums tikslu skaiciu - nes ir maistas ir lovu(papildomu) jei reiktu..??

Mes tai irasem toki prasyma, kad pranestu likus menesiui iki vestuviu. Nes del maisto reikes pasakyti 2 savaites iki sventes, tai galvojam geriau jau anksciau zinosim...nors ir kai kuriu planai per menesi turbut spes pasikeist... smile.gif
Atsakyti
Mes pradejom dalinti pakvietimus likus 3 men. iki vestuviu, o prasem pranesti apie dalyvavima likus 1 men iki vestuviu
Atsakyti