Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių kvietimas į vestuves

o iki mano vestuviu likobeveik metai laiko, tai jau pradedu kviesti, kai buvau pas busimus pirslius jie sake, kad atostogas planuoja jau gruodi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sharoonas: 25 rugpjūčio 2007 - 07:40
iki musu vestuviu irgi metai liko, ti planuojam kviest likus 4 menesiam, nes vasara bus, kad spetu uzsienieciai grizti ... smile.gif
Atsakyti
Manau kvietimas i vestuves priklauso nuo sveciu - ar toli jie gyvena, ar daznai matotes. Juk jie turi suspeti pasiruosti. mirksiukas.gif Manau 2-3 menesiai tiems, kurie gyvena salia ir kokie 4-5 tiems, kurie gyvena uz juru-mariu...
Atsakyti
na mano pulkas jau zino, o svecius kviest pradesim likus 3 menesiams iki vestuviu
Atsakyti
Pas mus jau dauguma apie vestuves zino ir gan nemazai yra zodziu pakviesti. Na o tikruosius pakvietimus visiems iteiksime asmeniskai (isskyrus tuos kurie gyvena ne LT). Pradesime mazdaug kai bus like puse metu. smile.gif
Atsakyti
nemazai jau zodziu pakvietem smile.gif o oficialius kvietimus mazdaug sausio men dalinsim (vestuves 05.31).
svarbiausia, kad viena drauge 05.31 pas mane eis, o po savaites - pas kita gera drauga biggrin.gif
gerai kad nesutapo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 11 03, 15:03)
nemazai jau zodziu pakvietem smile.gif o oficialius kvietimus mazdaug sausio men dalinsim (vestuves 05.31).
svarbiausia, kad viena drauge 05.31 pas mane eis, o po savaites - pas kita gera drauga biggrin.gif
gerai kad nesutapo... biggrin.gif

tikrai nes butu didele dilema pas ka eiti o pas ka ne
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 03, 16:05)
tikrai nes butu didele dilema pas ka eiti o pas ka ne

jo.. ir kiek zinau, ir as, ir tas vaikinas jai esam panasiai labai geri draugai.. tik bijau, kad sioj dilemoj butu pasirinktas jis, nes jis yra ne tik jos, bet ir jos draugo geras draugas smile.gif
arba... ji eitu pas mane, jos vaikinas pas ta drauga..

na nesvarbu smile.gif svarbiausia, kad neteko rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus jau dauguma svečių žino, bet pakvietimus išsiuntinėsime pries 3mėn kažkur
Atsakyti
musu sveciai irgi jau zino apie vestuves, tik likus mazdaug 2 - 2,5 men. isveziosim asmeniskai kvietimus, o gyvenantiems uzsieny tai jau teks siust 4u.gif
Atsakyti
Mes pas liudininkus ejom likus 6men iki vestuviu, o visus kitus kvietem iki vestuviu likus 1-3men. Siaip kiek teko dometis, etiketas praso i vestuves svecius kviesti likus menesiui iki tos datos ax.gif o pulka truputuka anksciau smile.gif
Atsakyti
egle.cib@gmail.com

labai dziaugiausi kad pakvietimus musu vestuvems dariau pati 4u.gif
isejo turbo thumbup.gif
visi sveciai dziaugesi originalumu ir kiek kur ieskojau, tokiu niekur nemaciau tongue.gif
dar ir padekas dariau (po vestuviu pora savaiciu)padekojau sveciam uz dalyvavima ir dovanas, bei pridejau cd su foto drinks_cheers.gif
jei kam idomu, mielai prisiminciau ta rupesteli ir padaryciau dar
jei ka domina rasykit
egle.cib@gmail.com
Atsakyti