Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių kvietimas į vestuves

Musu vestuves liepa,bet apie ja zino visi smile.gif o oficialiai kvietimus siusim kovo men,nes tada grysim i lt atostogu biggrin.gif
Atsakyti
O kvietimus jus siunciat pastu ar kaip senais gerais laikais vaziuojat pas visus i namus? Nes kazkaip pagalvojau: pirslelius ir pulkeli visa tai apvaziuosim kas be ko, bet kokius paprastus svetelius ar reikia lankyti ar uztenka tik pakvietimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2007 11 29, 14:13)
O kvietimus jus siunciat pastu ar kaip senais gerais laikais vaziuojat pas visus i namus? Nes kazkaip pagalvojau: pirslelius ir pulkeli visa tai apvaziuosim kas be ko, bet kokius paprastus svetelius ar reikia lankyti ar uztenka tik pakvietimo?  g.gif

mes tuos,kurie gyvena tam paciam mieste arba netoli,tai aplankysim. o i kitam lietuvos gale gyvenantiems sveciams siusim pastu pakvietimus
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 11 29, 03:09)
Musu vestuves liepa,bet apie ja zino visi smile.gif  o oficialiai kvietimus siusim kovo men,nes tada grysim i lt atostogu biggrin.gif

As irgi pradesiu duoti kvietimus kovo menesi, nors vestuves ir rugpjuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2007 11 12, 22:57)
Mes pas liudininkus ejom likus 6men iki vestuviu, o visus kitus kvietem iki vestuviu likus 1-3men. Siaip kiek teko dometis, etiketas praso i vestuves svecius kviesti likus menesiui iki tos datos ax.gif o pulka truputuka anksciau smile.gif

Na man pagal etiketa nei sis nei tas. Pas mane pakvietime nurodyta apie dalyvavima pranesti likus menesiui iki vestuviu, tai negi gaus pakvietima ir iskarto tures apsispresti? g.gif Reikia laiko apmastyti, susiplanuoti reikalus.. O man irgi svarbu kuo anksciau suzinoti ar tikrai dalyvaus, nes visgi reikia zinoti tikslu sveciu skaiciu, ir del maisto ir siaip del visko.. smile.gif
Atsakyti
Na mano kai kurie draugai jau ankstyva pavasari planuojasi atostogas vasarai, tai butu labai nemalonu, jei jie negaletu dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Mes tai planuojam savo vestuves rugpjuti svesti, bet sveciai jau beveik vissi pakviesti, ir taip drauge pakvieciau siu metu rugseji, o si sako mes jau pakviesti ta diena i vestuves, tai koks pravalas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 12 01, 10:06)
Na man pagal etiketa nei sis nei tas. Pas mane pakvietime nurodyta apie dalyvavima pranesti likus menesiui iki vestuviu, tai negi gaus pakvietima ir iskarto tures apsispresti? g.gif  Reikia laiko apmastyti, susiplanuoti reikalus.. O man irgi svarbu kuo anksciau suzinoti ar tikrai dalyvaus, nes visgi reikia zinoti tikslu sveciu skaiciu, ir del maisto ir siaip del visko.. smile.gif

aš irgi mąstau kokį kovo mėmesį pakvietimus įteikt. paskui bus kitų rūpesčių wink.gif
Atsakyti
mes ir su vyru pakvietime rasem kad pranestu likus menesiui iki sventes, bet niekas be specialaus paklausimo nepranese doh.gif
kazkaip nepatogu buvo visiem skambineti rasyneti kad galetum seimininkem pranest blush2.gif pakvietimus dalinom pries tris keturis menesius 4u.gif
arba tevai arba patys paduodavome drinks_cheers.gif

po vestuviu savaite ir daugiau pradejome dalinti padekas rolleyes.gif
Atsakyti
mūsų vestuvės bus rugpjūčio mėn.,tai kvietimus ruošiamės pradėti dalinti gegužę,nes vėliau jau žmonės gali būti susikoregavę savo atostogas ir t.t.,tai manom,kad likus 3mėn iki vestuviu bus pats tas smile.gif nors šiaip tai piršliai ir pulkas jau žino datą biggrin.gif
Atsakyti
As tai manau reikes pradeti kviesti...kai jau tiksliai viska zinosiu....nes kvietime rasysim visa tos dienos plana ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Musu bus birzelio, manau kad irgi kovo men. dalinsim kvietimus 4u.gif
Atsakyti