Įkraunama...
Įkraunama...

Efektyviausios bausmės

QUOTE(medituk @ 2009 01 17, 15:20)
O kaip ta dvimeti ant kedes islaikot? Maniske viska priesinai daro,ir tuo momenu niekaip nesusitarsi doh.gif

Ankciau siusdavau i kambari, kad pabutu, bet kartais broli prikeldavo rekdamas doh.gif Tai perdariau "ant kedes". Nu sedi.. Jei labai isteriskai nusiteikes, tai pabuna salia kedes, paskui nusiramina ir uzlipa biggrin.gif
QUOTE(medituk @ 2009 01 17, 15:20)
Jei man su dukryte susitarti nepavyksta ir pradeda isteriskai rekt, tai sakau, kad cia ne ji pikta/uzsispyrus/neklauso, cia oziukas atbego, ir sitos asareles ne jos, o oziuko, pasiulau eit oziuka isvyt. Reiktu paklausyt, kaip ji nuejus prie duru ta ozi salin veja  biggrin.gif  Paskui ateina su sypsena pro asaras ir aiskina, kad jau isvijo ir kad cia dabar jos asareles. Arba daznai parekia, o paskui sako soske.gif, susitaikom. wub.gif  Tada apkabinu ir paaiskinu, ko ir kodel ten buvo negalima.

lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 17, 15:20)
kol kas kas pas mus veikia -- žvaigždučių klijavimas.

Ir as nupirkau lenta, zvaigzdutes klijuot. Tokia: http://www.next.co.u...48-808-X43s.jpg
Pricipas skiriasi nuo tavo, bet zvaigzduciu rinkimas rules! smile.gif Ten uz gerus darbelius, galima ir paciai pasidaryt. Nors mano dar per mazas, bet jau pratinu, kazkiek veikia.. Susideda zaislus ir atbega zvaigzdutes klijuot thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai kai nori pazaisti su kompiuteriu, tai gali viska padaryti, tada ir kambari susitvarko ir tokia gera pasidaro smile.gif , nors prie zaizdos dek. Tai kai jau prasikalst kokia diena kita neleidziam su juo zaisti.
Atsakyti
labas likimo draugės...

mano dvyniam devyneri...
meluoja išsijuosę...

bausmės kol kas nedidelės - be saldainių diena, be TV, kompiuterio ir taip jiem niekas neduoda tai nesiskaito bausme..

paskutiniu metu be gal daug ir įžūliai apsimelavo (pinigų atžvilgiu), tam kartui uždraustas TV.

dar sugalvojau surinkti visus žaislus ir išvežti pas močiutę, ir palikus tik kelis pažaidimui, tokiu būdu imtis priemonių prieš neklausymą...

pasiekimų lenta (tiksliau pliusų rinkimas) nepasiteisino... surinkę kelis minusus sudraskė iš piktumo lapus...sakiau nebeužsiimsiu...

Atsakyti
gal kasnors naudojat toki laikmati/ laikrodi (nezinau kaip ji pavadint) bausmes laikui nustatyti? Kazkada ir per "Aukles " laidas toki rodydavo.
Pas mus kolkas veiksmingos "pertraukos", t.y. pastovejimai kampe nusiraminimui ir gerai butu nustatyt, kad vaikas pats matytu kiek jam dar laiko liko stoveti. Aisku, didesni jau laikrodzius pazista, bet kaip maziui ta laika apibrezt??Maniskei tuoj 2 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 24 sausio 2009 - 00:47
QUOTE(villu @ 2009 01 17, 19:16)
Ankciau siusdavau i kambari, kad pabutu, bet kartais broli prikeldavo rekdamas  doh.gif  Tai perdariau "ant kedes". Nu sedi.. Jei labai isteriskai nusiteikes, tai pabuna salia kedes, paskui nusiramina ir uzlipa  biggrin.gif

lotuliukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

Ir as nupirkau lenta, zvaigzdutes klijuot. Tokia: http://www.next.co.u...48-808-X43s.jpg
Pricipas skiriasi nuo tavo, bet zvaigzduciu rinkimas rules!  smile.gif Ten uz gerus darbelius, galima ir paciai pasidaryt. Nors mano dar per mazas, bet jau pratinu, kazkiek veikia.. Susideda zaislus ir atbega zvaigzdutes klijuot  thumbup.gif

o kur tokia lenta pirkote?
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.121 @ 2009 01 22, 10:33)
1.vaikai meluoja tik tada, jei meluoja tevai...

dalis tiesos yra 4u.gif kartais nepastebime smulkmenu kaip kalbame,elementariausias dalykas kalbant telefonu,pasakyti esu siuo metu uzsiemusi negaliu priimti sveciu ar kazkas panasaus,nors to nera..tiesiog norite pabuti su seima...vaikas viska girdi ir pritaiko savo elgesyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2003 04 29, 22:47)
turiu as ta knyga ir vis laiks nuo laiko perskaitau vel ir vel, ji man vietoj psichoterapijos seanso biggrin.gif paskaitau ir vel rami ir zinau kaip elgtis ;D darbe ta knyga, reiks atsinesti  namo ir cia idet ka nors

Labas butu labai faina is tavo puses, gal ir as ka naudinga rasciau
Atsakyti
jau buvo rašyta apie pozityvų auklėjimo būdą, esmė tame, jog bendraujant vengiama neiginių: "neimk, negalima, neik, ir pan.", juos pakeičiant teiginiais, nurodančiais kaip vaikus elgtis. Galima pradžiai patikrinti save, kaip dažnai su vaiku bendraujama draudimais. Reikalingas drabužis su dviem kišenėmis ir monetos ar kiti smulkūs daiktai. Už kiekvieną neiginį po monetą į kišenę, už kiekvieną susivaldymą, norint sakyt neiginį, monetą į kitą kišenę...
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!! 4u.gif mano auklejimo"vadovelis" knyga "Laimingi vaikai" .Ta knygą mano nuomone turetų perskaityti visos kurios "nesusitvarko "su savo pypliais.Ji mane praktiškai išgelbejo.Nors maniskiui tik 2,9, knyga pravers ir vėliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurge @ 2009 02 05, 17:17)
Sveikos mamytes!!!! 4u.gif  mano auklejimo"vadovelis" knyga "Laimingi vaikai" .Ta knygą mano nuomone turetų perskaityti visos kurios "nesusitvarko "su savo pypliais.Ji mane praktiškai išgelbejo.Nors maniskiui tik 2,9, knyga pravers ir vėliau thumbup.gif

as irgi neseniai sia knyga nusipirkau, gera, bet dar visos nespejau perskaityti. Randu neblogu patarimu.
Atsakyti
Mano nuomone geriausiai pasikalbeti negu bausti 4u.gif
Atsakyti
O as vadovaujuosi knygute "mazylio tramdymas iki 4 metu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 06, 12:28)
Mano nuomone geriausiai pasikalbeti negu bausti 4u.gif

drinks_cheers.gif , bet kartais tenka ir nubausti verysad.gif , tai mano maziuj didziausia bausme yra pastovet kampe.
Atsakyti