Įkraunama...
Įkraunama...

Efektyviausios bausmės

syki pateko i mano rankas labai faina, gera knyga "Tarp tevu ir vaiko." perskaiciau ir kazkaip kitaip i viska ziuret pradejau...

o gal dar turi tą knygelę, ar matei kur nors, gal truputį ką nors papasakok kokių nors situacijų iš jos, jei atsimeni, manau, daug kam būtų naudinga pasiskaityt wink.gif
Atsakyti
turiu as ta knyga ir vis laiks nuo laiko perskaitau vel ir vel, ji man vietoj psichoterapijos seanso biggrin.gif paskaitau ir vel rami ir zinau kaip elgtis ;D darbe ta knyga, reiks atsinesti  namo ir cia idet ka nors
Atsakyti
ar ji labai stora, gal kada savaitgaliui pasiskolint galėčiau  ;)?
Atsakyti
Zmogaus su ja neuzmusi biggrin.gif nera labai stora, zinoma galeciau paskolinti, jeigu su grazinimu wink.gif bet dabar darbe bendradarbe skaito, tai biski veliau, ok?
Atsakyti
Springlet kiek laiko tu neleidi ziuret TV ar kompo? kazkur skaiciau kad ilgiau nei 2 dienas jeigu bausme tai vaikas pamirsta uz ka baudziamas buvo. ???

Na po dvieju dienu ir as uzmirsciau uz ka baudziau  ;D Uztenka ir vienos.
Atsakyti
Ir as stoju i eile ta knygute pasiskaityti, jei galima wink.gif

O siaip tai jei man kyla noras rekti ant saviskiu, tai pabandau isisvaizduoti kaip joms as atrodau rekdama. Geras vaizdelis gaunasi ;D
Atsakyti
Baudziu visaip, ir aprekiu, ir uzploju, ir TV neziuri, bet ko nedarau- tai dar nei karto per 7m. nepasakiau, kad nemyliu. As kaip tik sakau, kad labai myliu, bet blogai elgtis neleisiu. Myliu sakau dau kartu per diena ir vis kartoju, kad ir ka bepadarytu, ir kokie butu vistiek be proto mylesiu, bet bus labai skaudu ir negera, zinokit tikrai padeda.
Atsakyti
As tai nebaudziu savo mergaites. Tai, kad kol kas ji nieko nepadare blogo, kad bausciau... O vat pastabas pasakau daznai, aiskinu, kad "taip" ir "taip" negerai, kad reikia "kitaip".
Buna, kad uzrekiu, bet stengiuosi susilaikyti. As esu pries fizines bausmes, nes manau, kad musimas - tai asmenybes zlugdimas, zeminimas. As noriu, kad mano dukra uzaugtu pasitikinti savimi, gera, supratinga, todel manu, kad reikia daugiau savo vaikams aiskinti, pasakoti, mokyti juos.
Atsakyti
As dabar galvoju, kaip as baudziu... Kad ko gero, nebaudziu. Kad kazkaip susikalbam. Ne, ka as cia, rikteliu karts nuo karto. O daugiau ne - i kaili ikrest ir noredama negaleciau, mat jis uz mane greitesnis, negi lakstysiu po namus kaip Freken Bok paskui Karlsona ;D Bet nelabai ir norisi. Uztat grasinuosi tai daznai - tai kompu zaist neleisiu, tai filmuku ziuret, tai saldainio nepirksiu... Tai pagasdinimo ir uztenka. O geriausiai tai sekasi gasdint pries Kaledas, jau nuo kokio spalio pradedu karkset apie tai, kad kaledu senis viiiiska mato!!! Paskutinis metu ketvirtis pas mus buna pats drausmingiausias metu laikas smile.gif
Atsakyti
jo su fizinem bausmem tai viskas aisku, cia nieko gero, bet baudimas baudimui nelygus. Linute negi taviske nieko blogo visai nepadare, ir klausosi visada ir daro viska ka reikia.
Atsakyti
Zinok tikrai, maniske nieko blogo nera padariusi. Arba as nelabai kreipiu demesi, bet dabar net negaliu atsiminti, ka ji butu tokio padariusi, kad reiktu bausti. Taip ji kartais su manim negraziai kalba, bet as pasakau jai pastaba, su zaislais ji nelabai zaidzia, todel tos problemos nera sutvarkyta ar nesutvarkyta. Sakau buna, kad uzrekiu, bet paskui pati gailiuosi ir stengiuos todel to nedaryti. Viena karta uzrekiau, kad ne taip kompa isjunge, tai paskui galvoju, juk ji nemoka, geriau paaiskinti, ji juk nenorejo padaryti nieko bloga... Vakar supykau ant jos, kad pasake, kad skauda gerkle, pasakiau, kad ji nesisaugo, nesirupina savimi, neziuri, kad perkaista... ji nusimine, nes apkaltinau ja... bet aisku paskui pasitaisiau, pamokiau dar karta, kaip reikia saugotis, kad neskaudetu gerkles... Bet mes tikrai susitariame su ja...
Atsakyti
Linute tai kaip ji zaidzia, jeigu zaislai nebeidomus?  Keista kad tokiu geruciu kaip rasai buna, negi visai visai nieko nepadare, na pvz visada klausosi, neatsikalbineja, viska labai gerai daro, tycia, zinodama kad negalima, neima ir nesuvalgo saldainiu visa vazele ir pan? keista galvojau kad tokiu nebuna. ??? kaip tau pasiseke
Atsakyti