Įkraunama...
Įkraunama...

Efektyviausios bausmės

QUOTE(visai kitokia @ 2009 04 17, 11:48)
kaip ziauriai nuskambejo sita fraze! Bet gal ir gerai.. Siaip tai teisybe sakai. Aciu

nepyk, jei grubiai nuskambejo. rasau is patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 17, 11:49)
Kai gimė mano antrasis sūnus, pirmajam buvo 1m11 mėn. Prisimindama tai, galėčiau parašyti tai-  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nė už ką daugiau nebegimdyčiau vaikų, kai toks mažas amžiaus skirtumas...Atsiranda tiek problemų su vyresniuoju  doh.gif 
Vyresniajam teko samdyti auklę, kuri ateidavo du kartus per savaitę trim valandom ir su juo vaikščiodavo, važiuodavo traukinių ar lėktuvų žiūrėti...
Bet mes jau visiškai nukrypom nuo temos- gal pavadinimą pakeisti?  biggrin.gif

man aukles variantas keliom valandom priimtinesnis. Ir dabar turiu mergina, kuri karta/du mane keliom valandom isleidzi ikvept oro. bigsmile.gif Ir jei atviru atviriausiai, tai darzelis buvo ir vel ne mano ideja...Vyro ir tos pacios mociutes tongue.gif Is serijos: "Kad man butu lengiau".

Joo, tema apie efdekt bausmes..

Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 04 17, 11:50)
nepyk, jei grubiai nuskambejo. rasau is patirties  4u.gif

Grubiai. Bet ir as tiesumu-sviesumu nesiskundziu ir daznai kitiems nupersti. Tik zinau, kad tai buna teisybe i akis, o ne grazbyliavimas pagal dudele, o uz akiu...Tik kiti su teisybe nesutinka.Ir taip prarandi santykius. \

Nutrenke, bet, zinai, suveike.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 04 17, 09:36)
Bent kol kas neisivaizduoju, kaip teks tvarkytis su leliuku ir savo judriaja mergina pirma menesi...

Nenusiteik blogiausiam, bus viskas gerai, nebutinai bus sunku. Kol kas dar negalvok, nei darzelio, nei aukles greiciausiai neprireiks. Zodziu, pamatysi viska eigoj smile.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 17, 09:49)
Kai gimė mano antrasis sūnus, pirmajam buvo 1m11 mėn. Prisimindama tai, galėčiau parašyti tai-  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nė už ką daugiau nebegimdyčiau vaikų, kai toks mažas amžiaus skirtumas...Atsiranda tiek problemų su vyresniuoju  doh.gif 
Vyresniajam teko samdyti auklę, kuri ateidavo du kartus per savaitę trim valandom ir su juo vaikščiodavo, važiuodavo traukinių ar lėktuvų žiūrėti...

Cia labai skirtingai. Mano vyresniajam buvo 1,4 kai gime mazasis. Mane visi tiek gasdino, kad bus ziauriai sunku doh.gif , buvau pasiruosus kosmarui kazkokiam! O nieko panasaus nebuvo.. Gime mazasis ir niekas beveik nepasikeite.. Sunkumai su vyresniuoju, o mazasis nieko netrukdo - miega, valgo, tt.. Dabar jie abu pradejo kartu zaisti, tai ir didysis "atstojo" nuo manes biggrin.gif Svarbu ir vyra ipaisyti i pagalba, tada dar lengviau bigsmile.gif Mes esam issidaline vaikais - as prie mazojo keliuos, vyras prie vyresniojo, ba ir tas iki siol keliasi doh.gif
Atsakyti
vel grizau i tema. Kazkokia skani..ir, aisku, aktuali.. Siandien kazkaip su savo mazja nesusipykom, turiu pasakyt. Vis pagromuliuoji viena kita sakini is cia.
Ir beveik tuo paciu metu kaip villu rase, as pagalvojau: aga, visi cia mane gasdina kaip man bus sunku. O gal nebus? As nusiteikineju kaip man bus blogai, kokia liksiu nervuota, verkianti i dienos pabaiga. O kodel man nensusiteikus, kad as SUSITVARKYSIU? Ir butent tada, kai neleisiu kistis aplinkai; visokiom mociutem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 17 balandžio 2009 - 12:19
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 17, 08:49)

O mum buvo visiškai atvirkščiai.. metu vyriausioji ir naujagimis.. pradžioj buvo nelengva, bet tik pradžioj, kol su mažyle įsivažiavom į vėžes. Nuo gal trijų mėnesių, kai mažosios vienas iš miegų sutapdavo su didžiosios miegu, tai ir laisvo laiko knygai ir kompui būdavo. O mažoji labai daug gavo iš to, jog vyresnėlė visad šalia, ir kalbėt ir viskokius žaidimus dėliot - visur žaidimų draugė šalia. O didžioji, kaip ji mėgdavo man "padėti", leliuką prižiūrėti (atnešt pampera, paduot aliejuką, patiest rankšluostuką). Jau nebekalbu apie tuos metus kai vienai trys o kitai du - užsižaisdavo kartu valandomis. Man atrodo, jog vyresnėlis, kai turi eit į daržą vos gimus mažajam jaučias ištremtas schmoll.gif schmoll.gif . Ir taip būna sunku tam vaikui vyresniam.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2009 04 17, 13:35)
O mum buvo visiškai atvirkščiai.. metu vyriausioji ir naujagimis.. pradžioj buvo nelengva, bet tik pradžioj, kol su mažyle įsivažiavom į vėžes. Nuo gal trijų mėnesių, kai mažosios vienas iš miegų sutapdavo su didžiosios miegu, tai ir laisvo laiko knygai ir kompui būdavo. O mažoji labai daug gavo iš to, jog vyresnėlė visad šalia, ir kalbėt ir viskokius žaidimus dėliot - visur žaidimų draugė šalia. O didžioji, kaip ji mėgdavo man "padėti", leliuką prižiūrėti (atnešt pampera, paduot aliejuką, patiest rankšluostuką). Jau nebekalbu apie tuos metus kai vienai trys o kitai du - užsižaisdavo kartu valandomis. Man atrodo, jog vyresnėlis, kai turi eit į daržą vos gimus mažajam jaučias ištremtas  schmoll.gif  schmoll.gif . Ir taip būna sunku tam vaikui vyresniam.

Paprotinot mane 4u.gif . Darzui-lopsiui vis tik sakau "Ne". Labai ziauriai skamba zodziai" "vyresnelis Istremtas", "isstumti dukryte"..Juk ne tam gimdome ir norime vaiku, a ne?

Apkabinu ir sakau trumpam "ate"
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2009 04 17, 11:43)
Cia labai skirtingai. Mano vyresniajam buvo 1,4 kai gime mazasis. Mane visi tiek gasdino, kad bus ziauriai sunku  doh.gif , buvau pasiruosus kosmarui kazkokiam! O nieko panasaus nebuvo.. Gime mazasis ir niekas beveik nepasikeite.. Sunkumai su vyresniuoju, o mazasis nieko netrukdo - miega, valgo, tt..

Vaikai yra labai skirtingi. Aš tokio rojaus neturėjau, todėl teko užsiauginti geležinę kantrybę. Mano pirmasis sūnus žviegė iki 4 m, antrasis iki 6 m. Abu buvo siaubingi rėksniai.
Gerai, kai mažasis miega ir valgo. O jeigu jis ištisai rėkia? Mano abu sūnūs užauginti ant rankų.
Todėl, kai gimė dukra, pirmą pusmetį buvau euforijos būsenoje: va būtent ji valgė, miegojo ir šypsojosi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 17, 16:00)

Todėl, kai gimė dukra, pirmą pusmetį buvau euforijos būsenoje: va būtent ji valgė, miegojo ir šypsojosi...

...ir tapo kvaila, rami namu superseimininke
Atsakyti
Nuo to, kad tema nukrypo nuo temos, tapo tik idomiau thumbup.gif

...ir tapo superseimininko blondino zmona biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2003 04 27, 08:53)
As tai rekiu...
Siaip nesu jokiu dirzu,nieko griebusis,bet rikteliu tai daznai. Jei ka blogo padaro,tai liepiu pasedet ramiai ant lovos savo kambary ir pamastyt apie tai,paskui,po nustatyto laiko,turi ateit ir man pasakyt kokias isvadas padare. Siaip mano dukra labai gera,tad tokias priemones taikiau vos pora kartu.

drinks_cheers.gif teisingiausia ka man teko perskaityti
Atsakyti
QUOTE(**Superblondine** @ 2009 04 20, 13:48)
drinks_cheers.gif teisingiausia ka man teko perskaityti

Galima apsieiti ir be riktelėjimų...
Atsakyti
Vieno recepto sutramdyti vaiką nebūna. Kartais galioja vienas, kartais kitas. Ir to paties galbūt nepritaikysi kitam vaikui.
Atsakyti