QUOTE(visai kitokia @ 2009 04 17, 09:36)
Bent kol kas neisivaizduoju, kaip teks tvarkytis su leliuku ir savo judriaja mergina pirma menesi...
Nenusiteik blogiausiam, bus viskas gerai, nebutinai bus sunku. Kol kas dar negalvok, nei darzelio, nei aukles greiciausiai neprireiks. Zodziu, pamatysi viska eigoj
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 17, 09:49)
Kai gimė mano antrasis sūnus, pirmajam buvo 1m11 mėn. Prisimindama tai, galėčiau parašyti tai-

Nė už ką daugiau nebegimdyčiau vaikų, kai toks mažas amžiaus skirtumas...Atsiranda tiek problemų su vyresniuoju
Vyresniajam teko samdyti auklę, kuri ateidavo du kartus per savaitę trim valandom ir su juo vaikščiodavo, važiuodavo traukinių ar lėktuvų žiūrėti...
Bet mes jau visiškai nukrypom nuo temos- gal pavadinimą pakeisti?
Cia labai skirtingai. Mano vyresniajam buvo 1,4 kai gime mazasis. Mane visi tiek gasdino, kad bus ziauriai sunku

, buvau pasiruosus kosmarui kazkokiam! O nieko panasaus nebuvo.. Gime mazasis ir niekas beveik nepasikeite.. Sunkumai su vyresniuoju, o mazasis nieko netrukdo - miega, valgo, tt.. Dabar jie abu pradejo kartu zaisti, tai ir didysis "atstojo" nuo manes

Svarbu ir vyra ipaisyti i pagalba, tada dar lengviau

Mes esam issidaline vaikais - as prie mazojo keliuos, vyras prie vyresniojo, ba ir tas iki siol keliasi