QUOTE(axa @ 2007 04 05, 14:35)
čia vienas iš tų klausimų, į kurį nėra 'teisingo' atsakymo

kiekvienam savas pasirinkimas yra teisingas, ir motyvai svarbūs ir pagrįsti.
Spręst reikia pagal savo ir savo šeimos poreikius, gyvenimo būdą, fin.padėtį, netgi pomėgius, charakterį, įsitikinimus

, o to pasverti niekas pašalinis negali - tik kiekvienas sau asmeniškai.
Va sitam poziuriui visiskai pritariu
Kiekvienam savo
Musu seimos atveju geriau yra butas. Todel, kad daugelis jusu isvardytu minusu musu butui netinka
Musu butas yra Vilniaus centre, naujai rekonstruotoje palepeje, todel yra idomus, nestandartinis, erdvus, neuzpaustas. Sildymas autonominis, nereikia derintis su miesto tinklais. Mes paciam virsuje, todel virs galvos niekas netrypia, o po mumis gyvena mano brolio seima ir geri pazistami, tad tai yra smagu

Tiesa, viena kaimyne - bobulyte turim nemalonia

(tai butu minusas). Kiemas yra erdvus, tik masinom vietos, kaip visur centre, aisku mazai, bet kiemas rakinamas, kad svetimu neprivaziuotu (anksciau tai buvo pagrindine problema). Turim terasa, tad yra galimybe pasideginti, salia parkelis - yra kur pasivaikscioti. Sunus jau didelis, be to jis neturi laiko kieme buti, aisku, vasara atsiranda to noro, bet vasara mano tevai gyvena sode Vilniaus ribose, tuomet sunus pabuna pas juos - pabegioja po zolyte, baseine pasimaudo. Kadangi miesto centre gyvenam, tai man iki darbo - 7 min. pesciomis, mano mielajam - 15 min. pesciomis, sunus i mokykla vaziuoja troliu 15-20 min.
Pries nama nieko neturiu, bet musu atveju jis netinka, nes dirbam daug, as griztu is darbo po septyniu, sunus po visu uzsiemimu irgi. Sestadieniais daznai irgi turiu darbo arba reikalu, antroji puse sportuoja, sunus lekia groti. Tad mes tiesiog neturetumem laiko aplinkos prieziurai. Net vasara, pas tevus i soda labai retai nuvaziuojam (nors sunus ten daznai buna, bet ir jam tenka vazinet i miesta grot). Daznai dalyvaujam visokiuose renginiuose, i kina lekiam, teatra, koncerta ir pan., butu sunku su veliu grizimu i nama, tingetusi tada apskritai lekt i miesta. Sekmadieniais baznycia lengva pasiekti
Siaip, megstu vakarais po senamiesti pasivaiksciot
Musu kaimynai tai is buto issikrauste i nama, bet dabar iesko budu kaip grizt gyvent i buta mieste

Sako, kad pavargo veziot vaikus, be to, nera kur jiems likti po pamoku iki kol prasideda bureliai, o ir baigiasi jie anksciau nei tevams darbas...
O kiti draugai svajoja apie nama, nes bute maza vietos pagausejus seimai ir jiems norisi savo augalelius augint

Vieni draugai turi sklypa salia miesto ir galimybe statytis nama, bet nenori del bjauriu kaimynu

Bet bute irgi nebenori gyvent

Matyt, kelsisi sodyba