QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 19, 11:31)
Aha, labai linksmos diskusijos, galima prisijungti, ten mano bendraminčių daugiau

Kaip antai tokia mintis/nuomonė , čia jau buvo vakar plėtota

"Zmones,apie ka jus kalbate???6-10 aru sklype,artimiausi kaimynai is kaire,desines, is galo randasi vos uz 10-12 metru!!!!Tai i kaimynes celiulita patinka ziureti?Ar i kaimyno isvirtusi pilva,kepanti saslykus kiekviena miela vakara?Jokiame daugiabutyje pro langus kaimynu taip arti nerasi!!!!"
Ir negali sakyti, kad žmogelis neteisus. Teisus. Juk kalbam ne apie tobulas išimtis, tiesa?
Aš tai delfyje tu komentaru net neskaitau, rasineja ten kokie desimt idiotu, neturinciu ka veikt

O juos cituot = saves negerbt, bent jau man taip atrodo...
O kad zmones labiau linke pirkti sklypus ir pradet statybas, tai tikrai. Stai pernai Klaipedoj ir aplink buvo stilis, o siais metais labai daug statyt zmones pradejo, kyla pamatai ir sienos.
Savo laiku mes irgi turejome apsispresti - ar pirkti didesni buta ar statyti nama. Tuo metu, 2006-2007 m., buvo tokia situacija, kad butai geresni Klaipedoj kainavo 400-500 tukst. netgi be pilnos apdailos. Uz tokia suma mes pasistateme nama pilnai irengta su visa pilna apdaila ir graziai sutvarkyta, apzeldinta aplinka (sklypa buvom pirke anksciau ir nebrangiai, nes nebuvo isaugusios dar kainos). O buta senaji tebeturim, nuomojam, grizti nesinori ir tikiuosi - neteks...Manau, tai buvo vertesnis pasirinkimas...