Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 09, 09:59)

Ir dar, ar kas zadat dazyt dali vonios ar cia tik as tokia viena biggrin.gif . Kazkaip dregmes nepraleidzia beveik visi alkidiniai gruntai ir emaliai (cia is kitos temos). Gal kas ka zino apie tai?????

ne viena drinks_cheers.gif pas mane tokie planai mirksiukas.gif nors dabar plyteliu l.graziu yra bet jos man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nors tu ka
Atsakyti
Labas visom, pas mane vyksta dažymo darbai,luboms pirkom topkolor dažus o sienom tikurila padarė gerą nuolaidą moki veži.Galvojau ,kad kita savaitę dažus pirksiu o išėjo,kad taip suskubino tai spalvos vos neekspromtu išsirinkom smile.gif Dar reikia svetainėj sumastyti jaučiu pridirbsiu nesamoniu g.gif kaip padaryti,kad ir kolona ir židinys tiktų ir nesipjautų,čia dar prie vieno ir kolidoriukas išeina nuo tambūro iki miegamūjų
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 09, 08:59)
Ir dar, ar kas zadat dazyt dali vonios ar cia tik as tokia viena biggrin.gif . Kazkaip dregmes nepraleidzia beveik visi alkidiniai gruntai ir emaliai (cia is kitos temos). Gal kas ka zino apie tai?????

aš užsiminiau MB, kad gal ne visą vonios kambarį plytelėm klijuokim, tai užprotestavo.. doh.gif tai, matyt, visą klijuosim..

Na, vakar mums sumontavo garažo vartus, turim jau ir lauko duris, tai namukas jau sandarus.. thumbup.gif MB, jau vis užsimena, kad pasiimsim pripučiamą čiužinį ir važiuosim į statybas miegoti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 07 09, 12:26)
Labas visom, pas mane vyksta dažymo darbai,luboms pirkom topkolor dažus o sienom tikurila padarė gerą nuolaidą moki veži.Galvojau ,kad kita savaitę dažus pirksiu o išėjo,kad taip suskubino tai spalvos vos neekspromtu išsirinkom  smile.gif Dar reikia svetainėj sumastyti jaučiu pridirbsiu nesamoniu  g.gif kaip padaryti,kad ir kolona ir židinys tiktų ir nesipjautų,čia dar prie vieno ir kolidoriukas išeina nuo tambūro iki miegamūjų

O kodel taip is kart pesimistiskai ax.gif Vienas is paprastesniu variantu- rinktis viena pasteline spalva i sviesesne puse, o paskui zaisti akcentais ar tai uzuolaidom, ar baldais, ar paveikslais ar pan. Kada labai israiskingos sienos labai sunku derinti prie ju viska blush2.gif Zidinio zonoj noretusi kazkokio akcento ax.gif o ten virsu virs zidinio planuojant dazyt ar kokia kita apdaila g.gif nelabai isivaizduoju kur ta kolona g.gif gal foto imesk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
jau ir nauji namučiai smile.gif smagu mirksiukas.gif pas mus darbeliai truputį pristojo, pritrūkom apdailinių plytų, tai laukiam kol atveš, o tada vėl pajudės viskas. pradedu interjero žurnalus vartyt, elektrą reikia planuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&T: 09 liepos 2010 - 13:34
Mergelikes,kas primins,kokio plocio turi buti vartai ivaziavimui,vartukai ir tarpai tvoros tarp klinkeriu pamurytu stulpeliu g.gif Arba reiks pas uogute vaziuoti apsimatuoti- pas ja nuotraukose viskas taip proporcingai atrodo thumbup.gif gal niekas neisvys lauk ax.gif

mes kazkiek dazysim vonios kambarius- na ne atskirom vietom,bet ne iki virsaus desim plyteles- kazkur su lyg durim turetu buti plyteles- toliau dazyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 09 liepos 2010 - 14:02
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 09, 08:59)
--------------------------------------------------------------------

Mes žadam dalį dažyt, ir bute pas mus nemaža dalis dažyta buvo, jokių problemų neturėjom. Dažų pavadinimo neatsimenu tik žinau kad kažkokie kiaušinio lukšto (kodėl juos taip vadina nežinau)
Atsakyti
ploja.gif ei,kur visos dingusios? Taip tuščia čia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 09, 15:00)
Mergelikes,kas primins,kokio plocio turi buti vartai ivaziavimui,vartukai ir tarpai tvoros tarp klinkeriu pamurytu stulpeliu  g.gif Arba reiks pas uogute vaziuoti apsimatuoti- pas ja nuotraukose viskas taip proporcingai atrodo  thumbup.gif gal niekas neisvys lauk  ax.gif

mes kazkiek dazysim vonios kambarius- na ne atskirom vietom,bet ne iki virsaus desim plyteles- kazkur su lyg durim turetu buti plyteles- toliau dazyta...

darbe atsispausdinau istatyma su visais tais normatyvais, ryt paziuresiu ir parasysiu 4u.gif .. bet lietuviai tikrai sugeba sukurti istatymus, kai kurios skiaciau 5 kartus ir vistiek nieko nesupratau doh.gif nes kad parasyta , kad tas istatymas galioja pagal ta straipsni, anas straipsnis jau priestarauja tam, nu zodziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 11, 09:47)
ploja.gif ei,kur visos dingusios? Taip tuščia čia..  unsure.gif

matyt visos plezinasi ax.gif , as tai vakar statybose plezinausi ( vyras darbavosi ten, tai jam kompanija palaikiau lotuliukas.gif ), vaizdelis jauciu geras-ka tik nustumdyta juoda zeme, o as plezinuosi papludimio kedej ir knyga skaitau lotuliukas.gif saule nerealiai kaitri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 07 11, 09:58)
matyt visos plezinasi  ax.gif , as tai vakar statybose plezinausi ( vyras darbavosi ten, tai jam kompanija palaikiau  lotuliukas.gif ), vaizdelis jauciu geras-ka tik nustumdyta juoda zeme, o as plezinuosi papludimio kedej  ir knyga skaitau  lotuliukas.gif saule nerealiai kaitri  blink.gif

tai, kad sudegti galima.. tokie karščiai... karsta.gif Nejuokaukit su saule, mergaitės.. nono.gif
Karščiai vis didėja.. blink.gif

Man tai net važiuoti niekur nereikia.. Turim ir kur pasideginti, ir kur pasimaudyti.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 liepos 2010 - 09:21
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 11, 08:47)
ploja.gif ei,kur visos dingusios? Taip tuščia čia..  unsure.gif

biggrin.gif Gyvos gyvos bigsmile.gif

Vakar su elektrikais bendravau. Salione i lubas ileidziamas lemputes issideliojau, bus 12. Tik nesupratau elektriku blink.gif . Kol pirmam kambary deliojau lemputes (galvojau ratu), tai sake, mes cia pasiimsim piestuka prirista prie virvutes ir ispiesim tikslu rata, kad jas lygiai ratu ileist. O kai pamate, kad pas mus tu lempuciu daug, pasakiau kad virs 60, tai issireiske, kad jie nepjaus gipso ir nedes tu lempuciu, tipo neieina i kaina g.gif .

Buvom su virtuvininku susitike antra karta (jo parduotuvej), tai kelias valandas dar apsnekinejom si bei ta. Vel susitinkam antradieni ir iki galo turbut jau viska isbursim. Pagamins uz 2 men.
Jis man siulo daryt 2 stalcius, o trecias stalcius yra tame pirmame dideliame, bet man ta ideja nea schmoll.gif
Turi jis kazkoki stalvirsiu, naujove 5 men. tiktai, nu grazu, bet nuvaziavom kas prekiauja, tai neradom tinkamos spalvos. Priekio uzlenkima galim pasirinkt. Visai neblogai bigsmile.gif

Siandien i Nida vaziuoju su drauge, gal nenutroksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 12, 08:10)
Jis man siulo daryt 2 stalcius, o trecias stalcius yra tame pirmame dideliame, bet man ta ideja nea schmoll.gif
Turi jis kazkoki stalvirsiu, naujove 5 men. tiktai, nu grazu, bet nuvaziavom kas

Pas mane toks stalčius yra. Tai labai fainai. Jeigu yra poreikis, kad iš išorės tvarkingai būtų ir atrodytų, kad yra du stalčiai, tai labai geras dalykas.
Dar galiu parekomenduoti kibiro sistema. Pas mane toks, kur issitraukia kartu su durelėmis kaip stalčius. Tai vienas iš geriausių dalykų virtuvėj smile.gif ir kibiro tūris didelis
Atsakyti