Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 12, 08:10)
biggrin.gif Gyvos gyvos bigsmile.gif

Vakar su elektrikais bendravau. Salione i lubas ileidziamas lemputes issideliojau, bus 12. Tik nesupratau elektriku blink.gif . Kol pirmam kambary deliojau lemputes (galvojau ratu), tai sake, mes cia pasiimsim piestuka prirista prie virvutes ir ispiesim tikslu rata, kad jas lygiai ratu ileist. O kai pamate, kad pas mus tu lempuciu daug, pasakiau kad virs 60, tai issireiske, kad jie nepjaus gipso ir nedes tu lempuciu, tipo neieina i kaina g.gif .

Siandien i Nida vaziuoju su drauge, gal nenutroksiu unsure.gif

pamatė, kad daug darbo bus, tai kelia kainą.. biggrin.gif

Nutrokšti gal ir nenutrokšit, tik nesudekit... karsta.gif Gero poilsio!
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 07 12, 09:52)
Dar galiu parekomenduoti kibiro sistema. Pas mane toks, kur issitraukia kartu su durelėmis kaip stalčius. Tai vienas iš geriausių dalykų virtuvėj  smile.gif ir kibiro tūris didelis

O kur isigijot si istraukiama kibira...Ir ar jis pas jus yra prie paciu dureliu tvirtintas, ar tik begeliai prie dureliu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 12, 10:11)
O kur isigijot si istraukiama kibira...Ir ar jis pas jus yra prie paciu dureliu tvirtintas, ar tik begeliai prie dureliu g.gif  smile.gif

Pas mane tokia „Euro Cargo 300“ : čia

Kiek ieškojau, tai tik vienos firmos radau , kad būtų pakankamai didelis
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 12, 07:10)
biggrin.gif Gyvos gyvos bigsmile.gif

Vakar su elektrikais bendravau. Salione i lubas ileidziamas lemputes issideliojau, bus 12. Tik nesupratau elektriku blink.gif . Kol pirmam kambary deliojau lemputes (galvojau ratu), tai sake, mes cia pasiimsim piestuka prirista prie virvutes ir ispiesim tikslu rata, kad jas lygiai ratu ileist. O kai pamate, kad pas mus tu lempuciu daug, pasakiau kad virs 60, tai issireiske, kad jie nepjaus gipso ir nedes tu lempuciu, tipo neieina i kaina g.gif .

Nu cia kas per nesamonė schmoll.gif , o kiek jums uz halogenu idejima vnt ima? Tai gal ir sviestuvams skyles patiems lieps ispjaut doh.gif . Pas mus elektrikas viska pats sudejo ir išpjovė, todėl ir buvo kaina didesne halogenu taško nei švietuvo taško g.gif . Čia jau pamate, kad daug darbo nusimato ir sugalvojo daugiau nulupt nuo jusu pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 12, 10:00)
pamatė, kad daug darbo bus, tai kelia kainą..  biggrin.gif

Man ir taip atrodo. Aš tai džiaugiuosi, kad šiuo metu ne Lietuvoje esu, truputį vėsiau pas mus, bent jau kokiais 5-7 laipsniais, tai super, ypač man, nes karščio nepernešu.
Pas mus statybos vis dar pristojusios, laukiam žinių dėl apdailinių plytų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&T: 12 liepos 2010 - 16:16
Sveikos mergaites.
Prisiduodu ir as. Kazilines atsventeme. Darbai juda gana sparciai. Buvo keletas nesklandumu del architektes kaltes. Bet kaip sakoma,statybose dar ne to buna.Imesiu kelias nuotraukas Jusu teismui. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau karsciai nestabdo statybu tongue.gif
Pas mus jau pora kabareliu izdazyti wub.gif Siandiena teko zidini isbandyti doh.gif Reikia skubiai medines pakopas uzsakyti ant laiptu, nes be ju negales tapetu klijuoti doh.gif gal kuri gali rekomenduoti blush2.gif Kazkada cia lygtais Rytine kava buvai Kaltes staliu imetus nuorodele, kur durys dairesi, ar gali pakartuoti nuorodele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 07 12, 09:38)

Geras dalykas, tik kazi kaip tilptu mums, kai kriaukle nemaza. Siandien su virtuvininku susitinkam 3 val., reiks paklaust.

QUOTE(simbarela @ 2010 07 12, 12:37)
Nu cia kas per nesamonė  schmoll.gif , o kiek jums uz halogenu idejima vnt ima? Tai gal ir sviestuvams skyles patiems lieps ispjaut  doh.gif . Pas mus elektrikas viska pats sudejo ir išpjovė, todėl ir buvo kaina didesne halogenu taško nei švietuvo taško  g.gif . Čia jau pamate, kad daug darbo nusimato ir sugalvojo daugiau nulupt nuo jusu  pomidorai2.gif

Issireiske kad ispjaut ir sudet apie 2000 papildomai, uz 65 lempas, ne halogenai, o paprastos ileidziamos, be jokiu transfarmatoriu. MB kai pasakiau ka jie man prisapaliojo, tai pasiuto, ne tas zodis...

QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 12, 23:38)
Sveikos 4u.gif
Pas mus jau pora kabareliu izdazyti wub.gif Siandiena teko zidini isbandyti doh.gif Reikia skubiai medines pakopas uzsakyti ant laiptu, nes be ju negales tapetu klijuoti doh.gif  gal kuri gali rekomenduoti blush2.gif  Kazkada cia lygtais Rytine kava buvai Kaltes staliu imetus nuorodele, kur durys dairesi, ar gali pakartuoti nuorodele blush2.gif

http://www.namai.lt/...e-cid-1029.html

Dar "Vara" daro, pasidomek ir ten.

Ir pirmam puslapy atrodo 1 laiptininkas rekomenduotas yra.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 13, 08:08)
Geras dalykas, tik kazi kaip tilptu mums, kai kriaukle nemaza. Siandien su virtuvininku susitinkam 3 val., reiks paklaust.

Šita sistema po kriaukle turbūt nelabai darosi.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 07 12, 11:38)

aciu, reiks uzlekt i Klp pasiziuret ka jie siulo

QUOTE(Loreli @ 2010 07 13, 09:42)
Šita sistema po kriaukle turbūt nelabai darosi.

reik reiskias issimatuot, kas tilps ten pas mane ir is aukscio ir is plocio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 13, 00:38)
Sveikos 4u.gif
Pas mus jau pora kabareliu izdazyti wub.gif Siandiena teko zidini isbandyti doh.gif Reikia skubiai medines pakopas uzsakyti ant laiptu, nes be ju negales tapetu klijuoti doh.gif  gal kuri gali rekomenduoti blush2.gif  Kazkada cia lygtais Rytine kava buvai Kaltes staliu imetus nuorodele, kur durys dairesi, ar gali pakartuoti nuorodele blush2.gif

Mums darys sitie http://www.idangu.lt/
Atsakyti
Kur visos dingot? 4u.gif statotes ar deginates? mirksiukas.gif vakar uzsakiau lentutes pakalimams, mediena vel pabrangusi doh.gif ...
Atsakyti