QUOTE(skubanti @ 2010 07 13, 12:23)
O kiek pas juos pakopa

?
QUOTE(dier @ 2010 07 14, 09:03)
Kur visos dingot?

statotes ar deginates?

vakar uzsakiau lentutes pakalimams, mediena vel pabrangusi

...
Ir statomes ir deginames
O as vakar buvau sutarusi susitikt su elektrikais, tai nuveziau vaika pas uosvius, vaziuoju, o tie man skambina, as sakau busiu uz 5 min., o tie sako, mes katik isvaziavom, laidu nebeturejom. Pasiruosimas darbui super. Buvom sutare, kad dezutes jungtukams kartu su manim darys, nes kelias be manes padare ir ne taip kaip norejau (nespejau pasakyt, teko perdaryt). Tai sakau, tam darbui nereik laidu, gi tuoj busiu, tai tie sako, ai, tai kad jau isvaziavom. Vienu zodziu
Nu man su ta elektra tai kazkoks kosmaras, rimtai. Elektrikai ismeto tuos laidus su puse metro paklaida. MB juos pasizymi kur yra. O ofise sudejo gipsa, o as sakau, kodel laidai cia pazymeti?? MB sako, tai cia palikti buvo. Nu ka, vel nusukinejo gipsa, kad laidus patraukt...
Viena rozete hole sakau, man jos reik KUO ZEMIAU, tai ziuriu pazymeta ant gipso rozete kazkur 1.20m. auksty

. Kitoj pusej dar nebuvo gipso, tai po vata atsikapsciau, tai jo, laidas kuo auksciausiai paliktas
MB suka gipsa ir nezino kur tie kabantys laidai turi buti. Vat lempos prie zidinio: laidas numestas metro auksty, o turi buti 2 metru auksty, tai MB jei prisuktu gipsa, kaip ta laida po to sugaudyt

. Tai gerai kad vakar patys prikabinom, kur reikia.
Jau sakiau, vaziuosiu ten keleta dienu but kol baigs, nes nedaug liko, o tie nesusipratimai uzkniso, o tai po to ir pykstames su MB, nes as atvaziuoju ir burbu, ten ne taip, ten irgi ne taip........
Liko virtuveje isvedziot viska, tai surasysiu viska cm i cm ant lapo, nes jau aisku brezini turiu isdestymo. O pas mus dar butine technika per sroves pakeitejus eiti turi. Nu bus ten vargo, nes ir rozeciu keleta desim amerikonisku nuo sroves pakeitejo
Nu pavariau apie elektra
Dar perjungeju prisigalvojau virtuvej: viso 3 po spintelem lempu ir 2 virtuves lubu ir valgomojo liustros 2 vietose jungikliai.
Sakiau, pradzioj reiks susirasyt kur kuris ka ijungia
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 07 14, 13:30)
pas mus va is sitos sistemos yra tamsesne spalvyte. Na mum ji labai tiko...

Cia lenku BRW
http://brw.com.pl/pl...inet/41-Indiana
Man patinka, kad galima susirink kokia nori sistema...Susistatem, bet ziuriu, kad reiktu dar vienos lentynos, nes knygos netelpa
Idek i albuma tikra foto

, jei galim.
O sitoj nurodoj siltai atrodo kambarys
QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 14, 18:22)
O pakopas tai tikslaii nebrangiai paskaiciavo, po 120 lygtais uosines....
Nu tikrai nebrangiai

, kazi kodel?