Įkraunama...
Įkraunama...

Zoologijos sodai

Man irgi patiko Berlyno zoosodas...o ypač akvariume neoninės medūzos- na šviečia neraliai. O į Kauno zoologijos sodą veždavau vaiką pamigdyti- ten iš kitos pusės už radistų fakulteto būdavo dažnai vartai atidaryti, tai važiuodavau pro juos su vežimuku (atsiprašau, kad be bilieto, bet ten labai gerai vaikas miegodavo, nes paukščiukai čiulbėdavo, mašinos neburgzdavo).
Atsakyti
va pas mus labai grazus zoo. as labai seniai Kaune zoo buvai , bes su situo Oregone tai nesulyginsi. Dar vienas toks yra safari vadinasi, tai ten nevaikstai bet vaziuoji pro zoologijos soda. Labai faina clap.gif
Atsakyti
VARSAVOJE TAIP PAT LABAI FAINAS ZOO SODAS thumbup.gif
Atsakyti
Ir Londone fainas zoo sodas, o ypac man patiko Londone akvariumas, te netoli big beno yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zodziu turbut uzsienyje visi tie sodai daug maz neblogi, patyliu apie Kauna... dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 22, 12:20)
Ir Londone fainas zoo sodas, o ypac man patiko Londone akvariumas, te netoli big beno yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zodziu turbut uzsienyje visi tie sodai daug maz neblogi, patyliu apie Kauna... dry.gif

apie Kauno zoo tai tikrai nera ka ir kalbeti. Gaila gyvuliuku sad.gif
Atsakyti
na na, nekalbekit, bo tuoj susigraudinsiu smile.gif nors graudintis tikrai nera ko.

pats visai neseniai buvau kauno zoo (siaip as pats esu kaunietis, taigi kaip ir priklausytu ten pabuvoti). lyginant su ta situacija, kuri buvo pries kelerius metus, matyti daug teigiamu poslinkiu.

aisku, nenorekite, kad kauno zoo butu toks, kaip berlyno, londono ar pan. - vis tik visai kitoks kapitalas cia idetas. taciau tikrai nera taip baisu, kaip jus bandote nupiesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (krika @ 2004 06 15, 10:25)
ir Klaipeda turi savo zoologijos soda clap_1.gif toki mini. jis yra privatus. labai fainas thumbup.gif o ir gyvunu daug clap_1.gif

Aaaa,girdejau as apie ji jei tas pats norejome nuvaziuoti bet neradome...Kiek zinau tai buves fazanynas,dabar sake yra apie 50 gyvunu/pauksciu ,net meska:)Tai Dauparuose ar kazkur netoli ju,ane?Gal zinai kaip ten patekti vaziuojant keliu Siauliai-Palanga?Norim nuvaryt dar siemet,nes Kauno zoo dar per toli 2.gif 2.gif
Atsakyti
O jūs važiuokit keliu Klaipėda - Kaunas wink.gif . Ties dešimtu kilometru link Kauno, prie didžiulės iškabos MEDELYNAS, yra nedidukė iškba - MINI ZOO, ir posūkis į dešinę, žvyrkelis. O jau iš ten tai tikrai rasit. Šiaip tai tikrai įdomu - asiliukai vaikšto palaidi, porą danielių, berods, maišus revizuoja biggrin.gif . Tikrai yra į ką pažiūrėt ir vaikams, ir tėvams. Ir kaina ne iš didžiausių - suaugusiam - 5 lt, vaikui - 2 lt. Mes buvom, tai mums - thumbup.gif
Atsakyti
Berlyno Zoosodas ir mums patiko, nors nera labai jau ispudingas. Tiesiog sutvarkytas, gyvunai paserti, gelytes tvarkingai susodintos. Bet vat flamingai tai ten negrazus, nustekenti kazikokie. O as zoosoduose tik i flamingus ir ziuriu. smile.gif Berlyno Akvariumas- tai tikrai saunus. Yra kur akis paganyti, idomybiu prisiziureti. Vaikams labai patiko.

Kauno Zoo sodas kiek varganas, bet atsigaudineja po truputi, girdejau.

O megstamiausias Zoosodas, kuriame su vaikais jau lankemes gal 10 kartu - Rygoje. Ten atskiros firmos sponsoriauja gyvunu prieziura. Sakykim, kazkuri sponsoriauja dramblius, kita- raganosius... Tai pasikabina savo reklamini stenduka, ir tada jau sukasi, kad ir narvas butu priziuretas, ir gyvunas. Vat, po savaiteles ir vel vaziuosim. O jau flamingai ten kokie rolleyes.gif , patys graziausi mano matyti flamingai...
Atsakyti
beje, apie sponsoriavimus ir kt. - net berlyno zoosodas neissivercia be paramos. taciau skaiciai palyginimui:

kauno zoosodas gauna ~1,5 mln. Lt per metus finansavima - ir nelabai kokiu ten remeju turi.

rygos zoosodas tuo tarpu per metus gauna 9 mln. Ls finansavima ir dar turi remeju. kaip jums skaiciai? smile.gif

todel dristu teigti, kad pagal gaunama finansavima kauniskiai net labai gerai tvarkosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Dilma @ 2004 08 14, 15:49)
O jūs važiuokit keliu Klaipėda - Kaunas wink.gif . Ties dešimtu kilometru link Kauno, prie didžiulės iškabos MEDELYNAS, yra nedidukė iškba - MINI ZOO, ir posūkis į dešinę, žvyrkelis. O jau iš ten tai tikrai rasit. Šiaip tai tikrai įdomu - asiliukai vaikšto palaidi, porą danielių, berods, maišus revizuoja biggrin.gif . Tikrai yra į ką pažiūrėt ir vaikams, ir tėvams. Ir kaina ne iš didžiausių - suaugusiam - 5 lt, vaikui - 2 lt. Mes buvom, tai mums - thumbup.gif

Sakai varyt i autostrada Kaunas-Klaipeda,tada nuvaziuosime i zoo laugh.gif :lol:Mes vaziuojam is Mazeikiu ar tai butu logiska?Gal... wink.gif Vaziuojant keliu Siauliai-Palanga esu pastebejusi ne karta nuoroda i Medelyna g.gif O zoo toli nuo jo rolleyes.gif ?As dar nelabai gaudausi lietuvos keliuose,nes dazniausiai vaziuoju jau "pramintais"keliais,tad nelabai kreipdavau demesi koks tai kelias Kaunas-Klaipeda,ar Siauliai-Palanga vaziuoju zinodama kur jis veda ir tiek laugh.gif Reiks daugiau dometis kokiais keliais traukiame del bendro isprusimo...
Atsakyti
As esu buvusi daugeli zoologijos sodu Vokietijoje ir viename Olandijoje.
Kaip daugelis minejo,tai uzsienyje gyvunai laisvai jauciasi,labai didelis zemes plotas skirtas gyvunams palakstyti,kai kur liutai be jokiu aptvertu tvoru sau laksto,aisku ten specialiai iskasti apkasai,kad jie negaletu istrukti.
Bedziones tai visur tarp didelio akvariumo ikurdintos.
O kiek laiko praleisti reikia,kol visa zoologijos soda apeini.
Visuose zoo labai dideli akvariumai,paliekantys neisdildoma ispudi.Ypac patiko pingvinus stebeti,kai jie plaukioja.
Aisku iejimo kainos dideles.
Atsakyti