Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pasirinkti?

QUOTE(Satide @ 2010 12 05, 09:54)
Pasidomėkite ar tikrai į neakivaizdines priima visus norinčius ar tik dirbančius pareigūnus, nes prieš kelis metus tai tikrai neakivaizdžiai galėjo studijuoti tik policijoje dirbantys asmenys  4u.gif

Jeigu Jūs tikrai norite į policiją tai gal užtektų tik 1,5 m. mokslų, bet bakalauro negausite o tik bus spec. pasirengimas, tačiau galėsite dirbti taip norimoje policijoje  4u.gif Ten gal mažesni konkursai būna  smile.gif
Man atrodo, kad visgi yra kažkoks praeinamas balas, kam gi kitaip rašytų statistiką su kokiais žemiausiai balais įstojo žmonės  g.gif  Mačiau kažkada MRU puslapyje tokią info ...

Gal ir uztektu,bet kad mkslai Klaipedoj.O man turinciai seima,vazineti i kita gala Lietuvos jau ne iseitis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 04, 18:59)
Tai siemet MRU priiminejo kaip supratau visus, kas tik norejo... Tipo kiekvienas norintis turi teise mokytos toliau, nesvarbu, kaip jam sekes mokykloj... juk nebutinai mokyklos egzamino pazymis atitinka norinciojo zinias ir motyvacija ir bla bla bla...
Bet jiem reikia moket uz moksla.
Tai nezinau, kaip ten su tais valstybiniais... by tik siaip 12 klasiu butu... biggrin.gif

Atseit konkursinis balas uzkerta kelia i aukstaji moksla... taip pazeidziamos teises ir kiti marazmai.

Dar, berods, Delfi buvo straipsnis, kad si stojima jau ir kitose nebebus konkursinio balo, kad neribot teises rinktis tipo... mazdaug mintis ta, kad istosit, mokesit uz moksla, o jei nesugebesit mokytis, iskrisit...

Ir dar kazkaip pagalvojau... Dominuke, o jei mokykloj nebuvo noro mokytis... tai dabar kaip? Tipo bus?

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 04, 19:51)
<...>

Prasau neisizeisti, niekam asmeniskai netaikau, bet esu pikta, nes kai as stojau reikejo raudono diplomo, o dabar ateina su 10% valstybiniais ir priema, svarbu pinigu turet  doh.gif  doh.gif

Ir iš kur pas jus tokia klaidinanti informacija?
Pati stojau šiemet į teisę ir praeinamasis balas tikrai buvo. Žinoma jis skiriasi atsižvelgiant į specialybę, tarkim teisė žymiai populiaresnė, nei penitencinė dėl to į ją įstoti sunkiau.
Be valstybinių nelabai ir šansų yra patekti. Tuo labiau, kad nebėra mokyklinių egzaminų.
Mano pačios rezultatai: Istorija 91, lietuvių 87, anglų 52 ir matematikos A lygio 6 (niekam nebuvo įdomu, jog vbe matematikos gavau 91) stojamasis balas buvo 18,02 patekti patekau, bet moku už mokslą.
Atsakyti
Niu gal dar siandien netingesiu, tai paieskosiu, to Delfi straipsniuko apie konkursinius balus. Nu tikrai toki skaiciau unsure.gif
O del MRU ir pereinamojo balo, tai neesu tikrai, bet kad siemet cia taip snekejo. Gal ir isknisu, kur parasyta.

Zinau, kad uzbaigiu situos mokslus ir ir trenkiu durim... Nenoriu nieko ten daugiau mokytis. Nes kazkaip net geda pasakyt, kad MRU mokaus... Grynai kazkokoa profke cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 05, 22:42)
Niu gal dar siandien netingesiu, tai paieskosiu, to Delfi straipsniuko apie konkursinius balus. Nu tikrai toki skaiciau unsure.gif
O del MRU ir pereinamojo balo, tai neesu tikrai, bet kad siemet cia taip snekejo. Gal ir isknisu, kur parasyta.

Zinau, kad uzbaigiu situos mokslus ir ir trenkiu durim... Nenoriu nieko ten daugiau mokytis. Nes kazkaip net geda pasakyt, kad MRU mokaus... Grynai kazkokoa profke  cool.gif

Labai nesikankinkint ieškodama, bet jei aptiksit, tai mielai akį užmesiu į tą straipsnį. 4u.gif
Dėl požiūrio sutinku, tikrai nemažai tokių yra, kurie nepraleidžia progos MRU blogu vardu paminėti, nors dažniausiai, tai būna plepalų sferoje. Baisiau, kai patys studentai nusivilia, tiesiog daug nemotyvuotų, iš vis nesuptrantančių ką ten veikia ar mokosi žmonių. Man nepatinka MRU "liberalizmas", kad gali laikyti egzaminą nors ir dešimtą kartą..
Jei nepalaptis ką mokotės ir kelintame kurse?
darbą sunku rasti manau šiandien visiems, bet ar susidūrėt su tuo, kad mru diplomas, tai dar labiau apsunkina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 05, 22:08)
Labai nesikankinkint ieškodama, bet jei aptiksit, tai mielai akį užmesiu į tą straipsnį.  4u.gif
Dėl požiūrio sutinku, tikrai nemažai tokių yra, kurie nepraleidžia progos MRU blogu vardu paminėti, nors dažniausiai, tai būna plepalų sferoje. Baisiau, kai patys studentai nusivilia, tiesiog daug nemotyvuotų, iš vis nesuptrantančių ką ten veikia ar mokosi žmonių. Man nepatinka MRU "liberalizmas", kad gali laikyti egzaminą nors ir dešimtą kartą..
Jei nepalaptis ką mokotės ir kelintame kurse?
darbą sunku rasti manau šiandien visiems, bet ar susidūrėt su tuo, kad mru diplomas, tai dar labiau apsunkina?  g.gif

As teise 4 kurse studijuoju. Motyvacijos ir noro pas mane oj, kiek buvo. Bet va paskutiniais metais visai nebeliko.
Darbo su MRU diplomu dar neieskojau ir artimiausiu metu tikrai nezadu to daryt, tai negaliu nieko del to pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 05, 16:43)
Ir iš kur pas jus tokia klaidinanti informacija?
Pati stojau šiemet į teisę ir praeinamasis balas tikrai buvo. Žinoma jis skiriasi atsižvelgiant į specialybę, tarkim teisė žymiai populiaresnė, nei penitencinė dėl to į ją įstoti sunkiau.
Be valstybinių nelabai ir šansų yra patekti. Tuo labiau, kad nebėra mokyklinių egzaminų.
Mano pačios rezultatai: Istorija 91, lietuvių 87, anglų 52 ir matematikos A lygio 6 (niekam nebuvo įdomu, jog vbe matematikos gavau 91) stojamasis balas buvo 18,02 patekti patekau, bet moku už mokslą.

Informacija nera klaidinanti, o pagrista pavyzdziais.
Mano pacios buvo uzsienio 98, lietuviu 85, istorija 76. Istojau i mokama vieta.
Dabar mano mamos drauges dukra studijuoja ta pati ka ir as, istojo su uzsienio mokykliniu, istorija 23 ar 26% (kiek lietuviu nezinau).
Ir turiu dar viena pavyzdi, kur i finansus istojo su matematikos mokykliniu (tik nesuprantu kokio velnio stoti i tokia specialybes, kurios pagrindinio dalyko net neislaikai valstybinio doh.gif ).
As tai bendrai uzdrausciau su mokykliniais stoti i bet koki universiteta.
Tai, kad praeinamasis balas gal kok ir yra, bet ji praeina beveik visi norintys.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 06, 08:12)
Informacija nera klaidinanti, o pagrista pavyzdziais.
Mano pacios buvo uzsienio 98, lietuviu 85, istorija 76. Istojau i mokama vieta.
Dabar mano mamos drauges dukra studijuoja ta pati ka ir as, istojo su uzsienio mokykliniu, istorija 23 ar 26% (kiek lietuviu nezinau).
Ir turiu dar viena pavyzdi, kur i finansus istojo su matematikos mokykliniu (tik nesuprantu kokio velnio stoti i tokia specialybes, kurios pagrindinio dalyko net neislaikai valstybinio  doh.gif ).
As tai bendrai uzdrausciau su mokykliniais stoti i bet koki universiteta.
Tai, kad praeinamasis balas gal kok ir yra, bet ji praeina beveik visi norintys.

Tada gerai tiems kas nesimoko, su bet kokiu eini ir istoji, bus daug daug diplomuotu teisininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 12 06, 09:39)
Tada gerai tiems kas nesimoko, su bet kokiu eini ir istoji, bus daug daug diplomuotu teisininku  biggrin.gif

Ne bus, o jau yra...
Kaip tas Poška iš "Dviračio žinių" sakė, eisim jam dešras kimšti doh.gif

Dėl mokyklinių egzų pritarčiau Briunetei drinks_cheers.gif
Atsakyti
as rinkausi veterinarija ir niekada nesigailejau,nors teko paaukoti asmenini gyvenima. blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as irgi uz VU 4u.gif

dar girdejau ISM gerai labai ruosia,ale tik tai,kas butina,neprikimsta ne i tema dalyku,tik kad kainos dideles...ir tai cia tik nuogirdos smile.gif
Atsakyti
Turi atlikusia knygele MRU karjeros pradziamokslis, jei kam reikia, kreipkites - gal bus naudinga perskaityti smile.gif
Atsakyti
jei turėčiau antrą galimybę, rinkčiausi personalo vadybą (dabar skamba mandriau - žmonių išteklių vadyba). Žinoma, ji LT dar nėra tokia populiari ir viliojanti kaip kokie finansai ar bankai, bet kai pažiūrėjau, kiek organizacijos moka samdomiems lektoriams paskaitoms ir seminarams ŽI srityje - nuomonė iškart keičiasi... O ir poreikis darbo siūlančiuose skelbimuose matosi.
Atsakyti