QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 04, 08:59)
Tai va,kad valstybiniu pas mane nera.Zodziu vidurineje mokiausi tik tiek kad reikejo,be jokiu pastangu.Viskas matesi pazymiuose.Tai ir egzaminuose ne perliukai,lietuviu6,uzsienio k.7.O istorijos nelaikius.Geriausi pazymiai pas mane buvo biologijos ir geografijos.Gaila,kad niekur ju egz.nereikia.Tai va idomu ar istociau.Vyras sako i savo lesomis mokamas studijas manau istotum,juk pati mokiesi uz moksla.Girdejau dar toki pletka,kad jei pati mokiesi,negauni stipendijos.Ar tiesa?

Ir kur reikia eiti,kad gauciau ta siuntima i CMEK?
Bet jus norite stoti i teise ir policijos veikla? Ar kazka maisau?
Jei taip, tai pasitikslinkite ar ten yra neakivaizdines studijos, nes pries kelis metus buvo tik dienines.
Jei mokate uz studijas tai apie jokia stipendija negali buti ir kalbos. Beja, ar neakivaizdinian yra nemokamos studijos? (zinau kad buvo pries berods 2 metus ta tvarka, bet kiek zinau cia tik bandomieji metai buvo).
O siaip rasyti tai galit kur tik nori ir atrodo 18 vietu pasirinkti galit
O i bendrabucius gali pretenduoti tik dieninio skyriaus studentai.
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 04, 18:59)
Dar, berods, Delfi buvo straipsnis, kad si stojima jau ir kitose nebebus konkursinio balo, kad neribot teises rinktis tipo... mazdaug mintis ta, kad istosit, mokesit uz moksla, o jei nesugebesit mokytis, iskrisit...
kokiu budu iskrisi, jei MRU galima tureti n skolu ir toliau sekmingai mokytis
Prasau neisizeisti, niekam asmeniskai netaikau, bet esu pikta, nes kai as stojau reikejo raudono diplomo, o dabar ateina su 10% valstybiniais ir priema, svarbu pinigu turet