Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pasirinkti?

QUOTE(Dipsis @ 2010 07 10, 15:35)
MRU atsimokiau  2 metus, bet kažkaip nesusidūriau su korupcija, net mintis nekilo, kad kažką galima už pinigus išsilaikyti, visiška nesąmonė g.gif

Dėkui už komentarą. Tikiuos, tip ir yra. mirksiukas.gif Kažin, iš kur tada kila tos pliotkės apie korupciją. g.gif Gal kas šiaip išsigalvojo, g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mumuke @ 2010 07 10, 23:32)
Žinot, kai stojau į bakalaurą ir laikiau stojamąjį egzaminą, tai irgi galvojau, kad neįstosiu, nes neturiu giminių ir pinigų biggrin.gif bet kažkaip įstojau. Romeryje nesimokiau,tad negaliu pasakyti apie korupciją ar studijų lygį. Jūs labai pasidomėkite studijų sąlygomis Romeryje. Aš kai rinkausi Romerį ar VU tai man tvarkaraštis žymiai palankesnis buvo VU, bet čia gal priklauso nuo studijų programos. MRU puslapyje viskas surašyta, yra tvarkaraščiai ir t.t., pasistudijuokite, gal paskambinkite į atitinkamą skyrių, o tada nuspręskite, kas Jums atrodo arčiau ir kas patogiau wink.gif

O kokia buvo tavo studijų programa? smile.gif
Atsakyti
nebent čia nuo katedros priklauso ,teisėj ir valdyme tai nėra taip, gal kokioj vadyboj kitaip g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PinkMartini @ 2010 07 11, 12:31)
iš kur tada kila tos pliotkės apie korupciją.  g.gif

iš patirties matyt, nes tai ne visai pliotkės. nėra taip, kad diplomą tik nusipirkti įmanoma, bet negerų dalykų kaip visur . mru čia niekuo neišskirtinis. aišku priklauso ir nuo studijų programos, bet tokių dalykų kaip kai favoritizmas, nusirašinėjimo toleravimas, tempimas iki teigiamo balo, nors studentas nė bum bum nemoka ar atvirkščiai - sukirtinėjimas tikrai yra, bet ir vu minusų manau atsirastų. rinktis reikėtų pagal pliusus rolleyes.gif
Atsakyti
VU diplomą labiau vertina. Bent jau taip esu girdėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 07 14, 20:42)
VU diplomą labiau vertina. Bent jau taip esu girdėjus  smile.gif

tikrai taip.

pati MRU atsimokiau tris metus, niekam nieko nemokejau.
nors gal kada ir buc norejus lotuliukas.gif kad pasilengvinti. zodziu as nesusiduriau.n
Atsakyti
Noreciau paklausti ar geriau rinkti islyginamas pokolegines studijas studijas VU verslo ir vadybos administravimas,esu baigusi KK turizmo ir viesbuciu vadyba. Idomu ar kreditai sutaps, ar ka uzskaitytu is mokomuju dalyku,. O svarbiausia ar diplomas bus lygevertis su universitete studijavusiu ir igyjusiu bakalaura.
Šiuo metu esu istojusi i Ktu tai nzn ar pradeti studijuoti bakalaura ktu versla ir vadyba, ar imti Vu pokolegines ..

Aciu uz atsakyma. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicaa @ 2010 07 30, 12:11)
Noreciau paklausti ar geriau rinkti islyginamas pokolegines studijas studijas VU verslo ir vadybos administravimas,esu baigusi KK turizmo ir viesbuciu vadyba. Idomu ar kreditai sutaps, ar ka uzskaitytu is mokomuju dalyku,. O svarbiausia ar diplomas bus lygevertis su universitete studijavusiu ir igyjusiu bakalaura.
Šiuo metu esu istojusi i Ktu tai nzn ar pradeti studijuoti bakalaura ktu versla ir vadyba, ar imti Vu pokolegines ..

Aciu uz atsakyma. blush-anim-cl.gif

Pokolegines truks tik 2metus ir kainuos 4500 i metus =9000lt, del kreditu tai kreipkites tiesiogiai i VUKHF, ar telefonu pabandykit pasiklausti, (as baigiau verslo vadyba ir istojau i vadyba ir verslo administravima). Diplomas lygevertis mirksiukas.gif
Kas liecia KTU ten 4 metai, berots kaina apie 4000/metam =16000lt matematika elementari ax.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta.Rasiau siandien i MRU,tai parase,kad galiu bandyti stoti,tik zinoma neaisku ar istosiu.Tai suku dabar galva,ar apsimoka bandyti,nes uz stojamuosius reikes moketi,reikia dar CMEK pereit(jei gerai supratau.).Tai va nez.ar bandyti,ar iskart geriau i kolegija pretenduoti.Gal jus merginos protingesnes,tai kazka patarsit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 03, 18:54)
Sveiki dar karta.Rasiau siandien i MRU,tai parase,kad galiu bandyti stoti,tik zinoma neaisku ar istosiu.Tai suku dabar galva,ar apsimoka bandyti,nes uz stojamuosius reikes moketi,reikia dar CMEK pereit(jei gerai supratau.).Tai va nez.ar bandyti,ar iskart geriau i kolegija  pretenduoti.Gal jus merginos protingesnes,tai kazka patarsit. biggrin.gif

Na reikia skaiciuoti vidurki, valstybiniu ar yra?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 03, 19:54)
Sveiki dar karta.Rasiau siandien i MRU,tai parase,kad galiu bandyti stoti,tik zinoma neaisku ar istosiu.Tai suku dabar galva,ar apsimoka bandyti,nes uz stojamuosius reikes moketi,reikia dar CMEK pereit(jei gerai supratau.).Tai va nez.ar bandyti,ar iskart geriau i kolegija  pretenduoti.Gal jus merginos protingesnes,tai kazka patarsit. biggrin.gif

stojamieji visur mokami ax.gif , tai neišvengiama.
Atsakyti
Zinai , kas nerizikuoja - tas negeria sampano ! wub.gif Stok,nieko neprarasi neistojusi, bet gyvenime reikia siekti is visko maximumo, nes gyvename viena karta ax.gif As pavyzdziui rukiau 6 metus , ir numeciau si dalyka, kai iprocio atsikraciau pajutau, kad viska galiu wub.gif

P.s. Civiline Spec. islaikiau , visas apverstas devynetas biggrin.gif dziaugiuosi, nes ejau net neskaiciusi kodekso blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 04 gruodžio 2010 - 02:20
Tai va,kad valstybiniu pas mane nera.Zodziu vidurineje mokiausi tik tiek kad reikejo,be jokiu pastangu.Viskas matesi pazymiuose.Tai ir egzaminuose ne perliukai,lietuviu6,uzsienio k.7.O istorijos nelaikius.Geriausi pazymiai pas mane buvo biologijos ir geografijos.Gaila,kad niekur ju egz.nereikia.Tai va idomu ar istociau.Vyras sako i savo lesomis mokamas studijas manau istotum,juk pati mokiesi uz moksla.Girdejau dar toki pletka,kad jei pati mokiesi,negauni stipendijos.Ar tiesa? g.gif Ir kur reikia eiti,kad gauciau ta siuntima i CMEK? g.gif
Atsakyti