Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pasirinkti?

Na gal dar kas ka papasakos,visi taip vangiai cia.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal yra istojusiu jau dabar m?Pasipasakokit,nagi.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Padariau isvada ,kad kas mokosi siuose universitetuose labai uzsieme, ir nesedi prie kompiuterio,tad negali nieko pakomentuoti verysad.gif
Na ,ka padarysi unsure.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif studijuoju KMU odontologija. Galiu pasakyti tik tiek, kad cia reikia daaaaaaug ir sunkiai mokytis doh.gif ypac pirmame ir antrame kurse, nes veliau kaip ir priprantame prie kruviu, jie nebeatrodo tokie jau ir baisus cool.gif o mokykloje.. na, bent jau mano nuomone, lyginant su universiteto kruviais, ten yra tik zaidimas.. taigi nusiteik stipriai mokytis.. koki 10 kart daugiau nei mokykloje rolleyes.gif hmm g.gif kazi ar nebusiu pamazinusi tu kartu.. biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas gali pasidalinti informacija apie VDU diplomo vertę? Nes mane visi aplinkiniai gasdina, jog VDU mažai pripažįstamas darbdavių, ir kadangi aš studijuot ruošiuosi teisę, tai man yra labai aktualu. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki! Mokausi KMU, 5 kurse. Ilgokai masciau i KMU ar VU stoti, nes baigiau tikrai tikrai gerai blush2.gif del pasirinkimo tikrai nesigailiu, nors siaip vilnius man uz kauna mielesnis miestas ir daugiau draugu ten. Tiesiog mano nuomone Kaune geresne baze, nera problemu su lavonu trukumu ar knygom (zinau kad grupiokes vilnieciams draugams vadovelius is musu bibles imdavo). Aisku cia subjektyvios zinios ir kiekvienas visada uz savaji universiteta bus 4u.gif O siaip destytoju yra tikrai despotu ir kartais atrodo tik ir norinciu suzlugdyt.... Buna sunkiu momentu, bet kai viskas praeina, atrodo ne taip ir sunku buvo smile.gif o del ko, kad i kauna sustoja tie kas i vilniu nepatenka - tikrai nevisiskai tiesa. Tiesiog kai i vln priima apie 100, o kaune apie 300.... Tai aisku paskutinieji tikrai nera gerai baige mokslus.... Paskutiniosiose grupese visokiu yra, kai kuriu paklauses meldiesi, kad artimieji pas toki niekad nepapultu (aisq niekada neteigciau kad pazymiai lemia ar busi geras medikas).... Bet pirmame sraute, taip pat tarp tu kuriu pirmoji kalba prancuzu ar vokieciu tai susirinke itin protingi zmones, ne tik baige 100tukais bet ir plataus akiracio, konkurencija tikrai didele. Na va, kiek pripyskinau, tikiuosi nors kazkiek naudos bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Patekau į įdomią padėtį – įstojau į ištęstines (pokolegines) studijas VU ir į MRU 2 metų. Iki pirmadienio turiu apsispręsti, kur pasirašyti sutartį.
Gal kas galėtų pakomentuot? Pati esu iš Klaipėdos.
VU matau kol kas vieną didelį minusą – reikia važinėtis į paskaitas kas antrą šeštadienį, o aš ne visada turėsiu tokią galimybę.
Labai prašau padėkit. Aišku, priimsiu sprendimą jau pati, bet gal kas nors buvo panašioj situacijoj ir gali pasakyti nors porą žodžių.

Atsakyti
QUOTE(PinkMartini @ 2010 07 09, 16:38)
Sveiki,
Patekau į įdomią padėtį – įstojau į ištęstines (pokolegines) studijas VU ir į MRU 2 metų. Iki pirmadienio turiu apsispręsti, kur pasirašyti sutartį.
Gal kas galėtų pakomentuot? Pati esu iš Klaipėdos.
VU matau kol kas vieną didelį minusą – reikia važinėtis į paskaitas kas antrą šeštadienį, o aš ne visada turėsiu tokią galimybę.
Labai prašau padėkit. Aišku, priimsiu sprendimą jau pati, bet gal kas nors buvo panašioj situacijoj ir gali pasakyti nors porą žodžių.

O kokios studijų programos? Kokios sąlygos MRU? Kiek teks mokėti viename ar kitame universitete? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2010 07 09, 23:15)
O kokios studijų programos? Kokios sąlygos MRU? Kiek teks mokėti viename ar kitame universitete? rolleyes.gif

Oj, pamiršau pasakyt. ax.gif Studijų programa tai ekonomika. O kainos tokios: VU 4500 per metus, o Romerio - 3250.
Dėl sąlygų MRU kol kas dar nieko nzn, kaip ten kas. g.gif Bet žinau, kad nereikia važinėtis taip dažnai į paskaitas, kaip į VU. Pagal pinigus Romerio man geriausias variantas ir pagal patogūmą , bet vieni pažįstami pradėjo gasdinti, kad Romerio yra korupcija, kad ten be pinigų neišlaikysi egzaminų ir kad diplomai žemesnio lygio, nei VU. Dėl šių argumentų susimasčiau....... unsure.gif
Atsakyti
MRU atsimokiau 2 metus, bet kažkaip nesusidūriau su korupcija, net mintis nekilo, kad kažką galima už pinigus išsilaikyti, visiška nesąmonė g.gif
Atsakyti
Žinot, kai stojau į bakalaurą ir laikiau stojamąjį egzaminą, tai irgi galvojau, kad neįstosiu, nes neturiu giminių ir pinigų biggrin.gif bet kažkaip įstojau. Romeryje nesimokiau,tad negaliu pasakyti apie korupciją ar studijų lygį. Jūs labai pasidomėkite studijų sąlygomis Romeryje. Aš kai rinkausi Romerį ar VU tai man tvarkaraštis žymiai palankesnis buvo VU, bet čia gal priklauso nuo studijų programos. MRU puslapyje viskas surašyta, yra tvarkaraščiai ir t.t., pasistudijuokite, gal paskambinkite į atitinkamą skyrių, o tada nuspręskite, kas Jums atrodo arčiau ir kas patogiau wink.gif
Atsakyti
priklauso nuo motyvacijos, bet aš manau kad vu duos daugiau. aišku svarbu ir tai, kokia programa jums priimtinesnį, kiek laiko galėsite skirti studijoms ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 10 liepos 2010 - 22:40