Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės, norėjau paklausti, o iki kokio amžiaus tinka maitinimo kėdutės pagamintos iš plastiko, nes mums pardavėja sakė, kad tokios kėdutės tinka tik iki metukų, o va medinės kur kas ilgiau, tačiau medinė nenoriuuuu schmoll.gif, man labiau patinka pagamintos iš plastiko. Kažkaip keistai man nuskambėjo tos pardavėjo žodžiai, g.gif maniau kad plastmasinės kėdutės tinka bent jau iki 2 metukų
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 03 19, 12:32)
Sveikutės, norėjau paklausti, o iki kokio amžiaus tinka maitinimo kėdutės pagamintos iš plastiko, nes mums pardavėja sakė, kad tokios kėdutės tinka tik iki metukų, o va medinės kur kas ilgiau, tačiau medinė nenoriuuuu schmoll.gif, man labiau patinka pagamintos iš plastiko.  Kažkaip keistai man nuskambėjo tos pardavėjo žodžiai, g.gif  maniau kad plastmasinės kėdutės tinka bent jau iki 2 metukų

Na tikrai nemanau, kad iki metų, bent jau mūsų kėdutė nusiima staliukas, buomelis, ir galima vaiką prie didelio stalo su ta plastmasine kėdute sodint.O kiek žinau vaikam nelbai patinka atsikirai valgyt, vistiek prie didelio stalo ropščiasi. Tuo labiau medinės yra tinkamos ne nuo 6 mėn kaip rašo, o nuo žymiai vėliau, kai vaikas pats tvirtai sėdi, t.y nuo 8-9 mėn.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 19, 13:21)
Na tikrai nemanau, kad iki metų, bent jau mūsų kėdutė nusiima staliukas, buomelis, ir galima vaiką prie didelio stalo su ta plastmasine kėdute sodint.O kiek žinau vaikam nelbai patinka atsikirai valgyt, vistiek prie didelio stalo ropščiasi. Tuo labiau medinės yra tinkamos ne nuo 6 mėn kaip rašo, o nuo žymiai vėliau, kai vaikas pats tvirtai sėdi, t.y nuo 8-9 mėn.

Na dalykas tas, kad mūsų mažajai dabar 7 mėn. 2 sav. tai todėl dabar ir sunku ką nors ir išsirinkti, maitinu ją automobilinėje kėdutėje, bet kai išmoko gerai sėdėti ,tai praktiškai neįmanoma normaliai pavalgidinti, sunkiojasi juda kruta, o ir tam nepritaikyta automobilinė kėdutė visiškai netinka maitinimui schmoll.gif , ieškom geresnio varianto ax.gif
Atsakyti
Mes turime estu gamybos Britton kedute
user posted image
ir esame ja labai patenkinti. Tvirta konstrukcija, du padeklai, daug ivairiu galimu padeciu:reguliuojasi kedutes atlosas, koju padetis, pacios kedutes aukstis ant remo, yra ratu stabdis ir t.t. Tinka vaikams iki 3 metu. Yra saugos dirzai.Rekomenduociau butent sia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 03 19, 13:28)
Na dalykas tas, kad mūsų mažajai dabar 7 mėn. 2 sav. tai todėl dabar ir sunku ką nors ir išsirinkti, maitinu ją  automobilinėje kėdutėje, bet kai išmoko gerai sėdėti ,tai praktiškai neįmanoma normaliai pavalgidinti, sunkiojasi juda kruta, o ir tam nepritaikyta automobilinė kėdutė visiškai netinka maitinimui schmoll.gif , ieškom geresnio varianto ax.gif

Musu ir plastikinej kedutej labai megsta pasisukiot, ypac jei kas nepatinka, kokios darzoves ar pan. Bet as jo dirzais neprisegu g.gif , gal taip ramiau sedetu. Bet labai dziaugiuosi, kad yra buomelis tarp kojyciu ir kedute pakankamai tvirta ir sunki, nes jauciu, mano is medines jau butu isgriuves taip besisukiodamas..
Siaip tai vaikis ne tik pavalgo joje, bet ir pazaidzia. Ir sake, kai pirkom, kad gali tikti net iki 4metu, priklauso nuo vaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyte: 19 kovo 2007 - 16:17
Britton kedute pirkome Kaune "Jonelio kieme" A.Stulginskio g. 41 (Vilijampolej). kaina ~320 Lt.
Atsakyti
QUOTE(RAJ'a @ 2007 03 19, 20:15)
Britton kedute pirkome Kaune "Jonelio kieme" A.Stulginskio g. 41 (Vilijampolej). kaina ~320 Lt.

www.jiko.lt maciau 299 kainuoja su pristatymu
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 02 12, 18:43)
neseniai nusipirkom plastmasinę chicco kėdutę.Labai saugi atsilenkia sėdynė dar dviem padėtim iki visai gulimos, yra saugos diržai ir galima naudoti iki trejų metų.Išimamas padėklas, nuplaunamos sėdynės, kurias galima skalbt ir mašina.Reguliuojamas aukštis.Likau patenkinta nors ir brangokas daiktas.O medines linguoja į visas šalis, atrodo nesaugios

visikai pritariu. mano vaikiukas dar tik triju men, bet mes jau kelias savaites Chicco kedute naudojame - kai tik prabunda, nenori buti vienas, o man ir pavalgyt norisi, ir prie kompiuterio pasedet. Tai as ji kartais paguldau i ta kedute (beveik gulima padetis, vos vos tik pakelta nugarele) ir atsistumiu ten, kur noriu, salia saves. Vaikas zaidzia salia, patenkintas, nes is pusiau gulimos padeties mato viska aplinkui, ir leidzia man bent papusryciauti ramiai. taigi, panasu, kad ja dar ilgai sekmingai naudosime, ir ta pati kedute liks ir kitiems vaikams, net atrodo tikrai patvari.

ir medines tikrai man atrodo labai jau nesaugios. net mano trimenesini palikdama bent keliom minutem viena joje del sventos ramybes pririsu saugos dirzais, kad netycia besivartydamas neissiverstu is kedutes, o jau isivaizduoju kaip bus kaip jis paaugs... tikrai nesaugu auksciau iskelus be saugos dirzu. o medinese to juk nera...

Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 03 19, 15:01)
Na ir mes jau emem zvalgytis i kedutes  smile.gif Ziurim tik plastikines, nes apie medines jau prisiklausiau ir prisiskaiciau visokiu nutikimu.  doh.gif
Vakar Akropolio Euro vaistinej maciau plastikines maitinimo kedutes, kuriu kaina tik apie 250Lt.  blink.gif Gal kuri atidziau apziurejo ir galetu savo nuomone issakyt??  g.gif  Nes as labai neturejau laiko apie tas kedutes ten tupinet  unsure.gif 

Beje, gal galetumet pasakyt i ka reiketu atkreipt demesi perkant plastikine maitinimo kedute??  wub.gif

na, ziurint ko nori - kuo brangesne, tuo daugiau privalumu paprastai:

kelios sedynes aukscio padetys (musu naudojama Chicco turi 7 padetis)
kelios sedynes atloso padetys: sedima, pusiau sedima, gulima (musu - turi 3)
kompaktiskai sudedamos
su ratukais perstumti i kita vieta
nuimamas sedynes uzvalkalas, skalbiamas skalbykleje
nuimamas staliukas, kad kedute galima butu pristumti prie suaugusiuju stalo
ant staliuko uzdedami padeklai, kad lengviau butu plaut
saugos dirzai, ir saugos 'kuoliukas' tarp koju

musu Chicco visus situs 'pribumbasus' turi, ir beje, sedyne is labai malonios lieciantis lengvai plaunamos klijuotes.
zinau, kad dar buna zaidimu staliukai uzdeda vietoj valgymo padeklu, bet chicco tokio neturi.
tiesa, savo kedute parsisiuntem is uzsienio, bet kiek maciau Lietuvoj jos kiek senesnio modelio, bet labai panasaus.

Papildyta:
QUOTE(ingeborga @ 2007 02 21, 21:55)
Mes turim medine kedute.Esam ja patenkinti...
O del sugumo keduteje,tai vieno vaiko nei minutei negalima palikti keduteje(ar ji su dirzais, ar ji be dirzu).Mazi vaikuciai juk nenuspejami!Jie per sekunde gali padaryti nerealiu dalyku smile.gif

medineje tikrai negalima palikt.

o plastikine padaryta kad tikrai stabiliai stovetu, ir dazniausiai sedyne galima pakankamai zemai nuleist, kad vaikiukas neturetu galimybes niekur krist.
Atsakyti
Mes turim NAKKO maitinimo kedute. Pirkom uz 240 Lt, Urmo bazeje Kaune. Ji labai panasi i ta estiska Britton kedute, o svarbiausia, kad medziaga joje ne paprasta cerata, o tokia kaip automobilinese kedutese buna. Man kazkaip nejauku pasirode vaika i ta ceratine deti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2007 03 20, 20:20)
Mes turim NAKKO maitinimo kedute. Pirkom uz 240 Lt, Urmo bazeje Kaune. Ji labai panasi i ta estiska Britton kedute, o svarbiausia, kad medziaga joje ne paprasta cerata, o tokia kaip automobilinese kedutese buna. Man kazkaip nejauku pasirode vaika i ta ceratine deti unsure.gif

Mes ir žiūrėjom bazėj tą nakko, bet mna ji tokia klibanti pasirodė, ta britton tikrai geresnė ir tikrai ten ne cerata.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 20, 20:12)
Mes ir žiūrėjom bazėj tą nakko, bet mna ji tokia klibanti pasirodė, ta britton tikrai geresnė ir tikrai ten ne cerata.

Na, as Britton nemaciau, negaliu nieko pasakyt. Ta NAKKO kedute ir man Bazeje truputi klibanti atrode, gal del to, kad ji negalutinai ten sumontuota, ne visi varztai susukti. Kai parsiveziau namo, tai ji kuo tvirciausiai stovi thumbup.gif O ir kaina man buvo tinkama blush2.gif
O Britton kedutes medziagele taip pat ne ceratine?? Nes kiek as ziurejau tu italisku, brangiu keduciu, tai visur ta nelemta cerata buvo uzdeta doh.gif
Atsakyti