Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mes turim BRUIN firmos plastmasinę kėdutę, nėra joje daug visokių patogumų, bet man patinka didelis padėkliukas maistui, nes mažoji ne tik joje valgo, bet ir mėgsta pažaisti su žaisliukais, o ir man ramu pradedančią sėdėti mažylę prisegus saugos diržais ax.gif
Atsakyti
O mūsų kėdutė tokia user posted image
Labai puiki. Čia Peg perego prima papa diner. Turim jau daugiau nei pusę metų, bet jokių nusiskundimų neturiu. Žodžiu super kėdutė thumbup.gif
Atsakyti
mes turim tokia
http://www.karolis.l...ore&iProduct=64
super kedute , patogi tiek vaikuciui, tiek man. yra visos man reikalingos f-jos- reguliuojasi atlosas, kedutes aukstis, dirzai, 2 padekliukai, susilanksto, yra ratukai , stabdziai, kisene daiktams susideti. Ir galvyte niekada nebuvo suprakaitavusi, aisku mes dukrytes nelaikom ten valanda , pavalgo , trupuciuka dar pazaidzia su buteliuku, sauksteliu, pagrauzia sausainiuku 4u.gif Tiesa pirkom kai dukrytei buvo 5,5 men. ir manau dar naudosim iki kokiu 2,5 metu. 4u.gif

mes pirkom karolyje su 10 proc. nuolaida, yra ir cipoline - kaina berods 290lt., vaikutyje man rodos dar pigiau.
Atsakyti
Ir as galiu pagirt Deltim nam nam kedute. Viskas yra ko reikia maitinimo kedutei: saugos dirzai, reguluojamos padetys ir aukstis, 2 nuimami staliukai. Visai nebutina moket kalna pinigu uztai, kad kedute su muzikele ar pasidaro miegama padetis, ar dar kokiu nereikalingu nesamoniu yra.
Nesuprantu kas ten pakaituoja? cia tik nam nam keduteje vaikas prakaituoja?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2007 01 19, 15:56)
Ir as galiu pagirt Deltim nam nam kedute. Viskas yra ko reikia maitinimo kedutei: saugos dirzai, reguluojamos padetys ir aukstis, 2 nuimami staliukai. Visai nebutina moket kalna pinigu uztai, kad kedute su muzikele ar pasidaro miegama padetis, ar dar kokiu nereikalingu nesamoniu yra.
Nesuprantu kas ten pakaituoja? cia tik nam nam keduteje vaikas prakaituoja?

Sutinku,jog visi reikalingi dalykai yra toje kėdelėje ax.gif o dėl prakaitavimo tikrai prakaituoja,ypač jei nieko nepatiesiu,tai plaukai būna šlapi unsure.gif
Ir ne tik manajai,bet draugių kleckiukams tas pats unsure.gif apvalią parą tikrai nelaikom toj kėdėj unsure.gif
Dėl kt kėdučių negaliu nieko sakyti,nes tik tą turim tongue.gif ir naudojam
Atsakyti
Mes turim Deltim nam nam kėdutę. Man ji patinka, ir išvaizda, ir kaina, ir viskas yra, ko reikia. Dėl prakaitavimo, tai taip, galvytė kartais būna šlapia, ypatingai, kai valgydamas pradeda nervintis ar šiaip labai spurda biggrin.gif . Jau pagalvojau, kad reiktų kažką patiesti arba pasiūti.
O šiaip tikrai įdomu būtų, ar kitose kėdutėse vaikiukų galvytės neprakaituoja, juk visose kėdutės cerata aptrauktos. Aišku, gal kitose jos kitokos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(maksimka @ 2007 01 16, 16:52)
mes turim tokia
http://www.karolis.l...ore&iProduct=64
super kedute , patogi tiek vaikuciui, tiek man. yra visos man reikalingos f-jos- reguliuojasi atlosas, kedutes aukstis, dirzai, 2 padekliukai, susilanksto, yra ratukai , stabdziai, kisene daiktams susideti. Ir galvyte  niekada nebuvo suprakaitavusi, aisku mes dukrytes nelaikom ten valanda , pavalgo , trupuciuka dar pazaidzia su buteliuku, sauksteliu, pagrauzia sausainiuku  4u.gif  Tiesa pirkom kai dukrytei buvo 5,5 men. ir manau dar naudosim iki kokiu 2,5 metu. 4u.gif

mes pirkom karolyje su 10 proc. nuolaida, yra ir cipoline - kaina berods 290lt., vaikutyje man rodos dar pigiau.

Maksimka, gal gali siek tiek pokonsultuot del savo kedutes?
O kokios salies gamyba? O kiek ten atloso padeciu yra? Yra beveik gulscia?
Ir del aukscio padeciu - ar yra visiskai zema padetis, ir auksta, kad prie stalo butu galima pristumt?
Atsakyti
Bandysiu atsakyti

visu f-ju man pilnai uztenka, naudojam jau beveik 7 men. trukumu nematau.

kedute lenkiska, pirkau karolyje, niekas nenuluzo , nesuplyso , plasmases nenusidaze.

yra 4 aukscio padetys, mes naudojam treciaja, tai mazosios staliukas 2 cm tik auksciau nuo stalo, ketvirtoj man per aukstai maitinti. Nusileidzia labai zemai, kad nuemus staliuka manoji metinuke manau jau atsisestu pati. Kad pristumti prie stalo , cia manau apie velesni laikotarpi kalbat, tai reikia nuiimti staliuka. Manau nuo kokiu 2 m. mes taip ir darysim, manau bus patogu.

atlosas 3 padeciu, pilnai gulimos nera, gulsciausia siek tiek statesne nei autokedutes 0-13 kg, gulscia padeti naudojom gal 1-1,5 men. Nemanau kad kedute skirta miegojimui, ar laiko praleidimui puse dienos. Mes pavalgom, pabuna dar kol mamyte pavalgo ir viskas, yra vaikui daug idomesniu reikalu nei kedutej sedeti, pvz. stalcius iskraustyti. Kol mazute budavo kol valgyt darydavau pasededavo bet dabar paciai visur norisi aplinka tyrineti.

na kas dar, pakojelis nepasikelia, bet mums to visiskai ir nereikia, mes ji visiskai nuemem, mums taip patogiau. man dar buvo svarbu kad buomelis tarp koju nusiimtu kartu su staliuku, nes ketinam ilgai kedute naudotis, kad paskui dukryte galetu pati atsisesti ir tas buomelis jai netrukdytu. Na tai tiek, jei kas dar domina , klausk, nes ir taip cia issipleciau.

P.s. pagal isvaizda tai visos lenkiskos man jos vienodos, kiek dar ciupinejau pard. baby mix, baby ono ir niam niam, tik kaina skiriasi. skiriasi tik spalvos, o remai man atrodo vieno ir to pacio gamintojo . Pigiausios Vaikutyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksimka: 24 sausio 2007 - 15:09
sveiki, gal kas pirkote plastmasine kedute (atskirai kedute ir staliukas) Kaune Urmo bazeje? Girdejau, kad ten lyg tokiu yra, bet nezinau kuriame sandelyje.
Atsakyti
mes tai nusipirkom tokia kedute liuks labai,principas kaiop medines ,tik ji plastmasine,lengva ir nusiima virsutinis staliukas tai lengviau vaika pasodinti ir dar saugos dirzai normalus.ttikrai labai gera.
Mes pirkom Vilniuje laisves pr.77b,zinau,kad Kaune yra:
Kaunas ,,Urmas‘‘
Rytinė galerija 10 salė
Tel.:861650410
Darbo laikas:
I-V: 9-18 val.
VI-VII: 9-16 val.

Nuotraukytes kedutes:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mes irgi pirkom Peg perego firmos plastmasine Prima pappa. labai patenkinta. Maziui 2 metai ir 3 mėnesiai, mielai joje sėdi. Yra du staliukai- valgymui ir piesimui ar siaip kokiems darbeliams
Atsakyti
O mes turėjom Lūgnės kėdutę, iš jos iškrist nemanau, kad taip paprasta, nes staliukas prisistumia ir tarp kojyčių eina diržas, na ir per juosmenuką toks diržiukas buvo, na tokia visai pakankamai saugi tongue.gif aižku ji pritaikyta jau sėdinčiam vaikučiui, bet vertinantiems medį, o ne plastmasę ir lietuvišką prekę pats tas thumbup.gif mums visai ji tiko ax.gif
Atsakyti