Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pasidalinsiu ir as savo mintimis apie maitinimo keduciu. Apsvarsciusi daug variantu, buvau apsistojusi ties PegPerego maitinimo kedute, kuria turi musu draugai uzsienyje. Ju vaikutis joje ne tik maitinasi, bet ir iki siol zaidzia (jam jau 3 metukai). O kedute pas juos tokia:
user posted image
Beja, internete suradau tiekejus, kurie jas parduoda gerokai pigiau nei parduotuveje - uz 440-460 Lt.

Taciau, kol mes svarstem apie maitinimo kedute, anksciau uz ja isigijom stai tokias supynes:
user posted image
ir kadangi sios supynes pas mus dazniausiai stovi virtuvej (kad mamyte turetu laisvas rankas, kol vaikas jose), paaiskejo - kad jas kuo puikiausiai galima naudoti vietoj maitinimo kedutes: vaikutis prisegtas, kaip sakant, niekur nepabegs, ir kai ateina laikas valgyti, tiesiog nuimu buomeli su zaisliukais ir lieka tuscias tas mazasis staliukas, ant kurio puikiai telpa lekste thumbup.gif

Atsakyti
neseniai nusipirkom plastmasinę chicco kėdutę.Labai saugi atsilenkia sėdynė dar dviem padėtim iki visai gulimos, yra saugos diržai ir galima naudoti iki trejų metų.Išimamas padėklas, nuplaunamos sėdynės, kurias galima skalbt ir mašina.Reguliuojamas aukštis.Likau patenkinta nors ir brangokas daiktas.O medines linguoja į visas šalis, atrodo nesaugios
Atsakyti
mes pirkom Chicco kedute. kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif zinoma kaina didoka bet kadangi darem sumestini tai isejo visai padoriai ax.gif
apziurejome daug visokiu keduciu bet mum reikejo kad reguliuotusi nugaros atlosas nes kedute pradejom naudoti nuo 4 men. taip kad chicco buvo pagal kaina ir poreikius mums tinkamiausia. vaikas joje mielai sedi tik va kai valgom turi iproti nulaizyti dirzus tai jau dabar jie visi purvini. dar nebandziau plauti tai net nzn ar issiplaus g.gif o daugiau kaip ir jokiu priekaistu jai nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marezagare: 18 vasario 2007 - 10:30
mes turim LUGNES medine kedute su staliuku MAZYLE thumbup.gif Ji nelinguoja i jokias puses, labai stabiliai laikosi. cia gal tos pigesnes medines, lenkiskos ir nelabai geros yra, na pvz. DREWEX Agnieszka doh.gif , ju kaina 80-150 lt.
LUGNES kedute tikrai gera, bet nepigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sevika: 19 vasario 2007 - 18:55
Ir pas mus ta kur blink.gif už 600 Chicco.
Labai patenkinta esu, nes ko dar nesėdėjo vaikas buvo patogu, kad atlošas reguliuojamas (kas retai būna, dažniausiai visa sėdimoji dalis vartoma, o ne vien atlošas). Ir šiaip laabai nemažai laiko praleisdavo jis toj kėdutei - ir žaidė, ir savim labai patogu stumdyt po butą patogu (nereikia nešiot). Dabar dažniausiai valgo, na kartais ir šiaip pasėdi. Bet esu patenkinta savo pirkiniu. Nežinau, man net į galvą nešovė pirkt medinę unsure.gif Aš vertinu funkcionalumą bei komfortą.
Atsakyti
Mes turim plastmasinę maitinimo kėdutę ir esam labai patenkinti, yra kelios nugarėlės, aukščio padėtys, patogu kad ji su ratukais ir galima bet kur pavežt, taip pat yra toks krepšelis daiktams, kuriame laikom kelis žaislus, nes valgant reikia mini spektakliuku 4u.gif Kadangi mūsų mažoji labai judri tai medinė nepatinka jau vien dėl to, kad joje nėra saugos diržų schmoll.gif
Atsakyti
Aš pirkau kinietiška, nepasakyčiau kad bloga, nekliba (aišku ne visos tokios) Medžiagytė plaunama, 6 aukščio apdėtys, trys nugalėlės padėtys, trys staliuko padėtys, diržiukai, tarp kojyčių buomelis, krepšiuka daiktams.Man už tokią kainą tai thumbup.gif Aišku, būtų pinigėlių daugiua tai pirkčiau bebe confort ax.gif arba peg perego, bet dabar tiekto, tikiuosi užteks ir antram vaikeliui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 02 27, 14:46)
Aš pirkau kinietiška, nepasakyčiau kad bloga, nekliba (aišku ne visos tokios) Medžiagytė plaunama, 6 aukščio apdėtys, trys nugalėlės padėtys, trys staliuko padėtys, diržiukai, tarp kojyčių buomelis, krepšiuka daiktams.Man už tokią kainą tai  thumbup.gif  Aišku, būtų pinigėlių daugiua tai pirkčiau bebe confort  ax.gif  arba peg perego, bet dabar tiekto, tikiuosi užteks ir antram vaikeliui  blush2.gif

Kur pirkot? turguj gal? ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 02 27, 15:47)
Kur pirkot? turguj gal? ir kokia kaina?

Pirkom lenkijoj ax.gif buvom nusigavę, bet mačiau ir lietuvoj ne vienoj parduotuvėj, aišku ten kokybė už atitinkamą kainą. Bet Šiauliuose keliose parduotuvėse esu mačiusi iki 300 Lt, tai nebloga kokybė. Jonelio kieme. Briton kėdutės irgi neblogos. Mūsų kainavo 279 zl, plius nuolaida blush2.gif Pirkom parduotuvėj, nes neradom kur kitus pardavinėja. Tai jaučiu kokiam turguj būtume dar pigiau radę.
Atsakyti
Labai prašau mamyčių patarimo dėl kėdutės. Kiek pasiskaičiau apie kėdutes, tai mano pasirinkti variantai tokie:
Peg perego: prima pappa, rocker, dondolino.
Chicco Polly.

Kurią rinktis? mastau.gif
Kaina nėra pats svarbiausias rodiklis. Mums labai aktualu, kad ratukai būtų minkšti ir nebraižytų parketo (silpnokas lakas) ir kad kėdutė lengvai susilankstytų.

O be to, norėčiau paklausti dėl supimosi funkcijų rocker ir dondolino. Ar vaikams patinka? Ar ten patiems reikia supti, ar užtenka mygtuką paspaust ir kėdutė pati supasi?

O kaip su pakojukais? Ar visų kėdučių jis pasikelia? Juk nesmagu vaikiukui, jei nusnūstų kėdutėj, o kojytės nuleistos?

Labai laukiu jūsų patarimų. Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(needita @ 2007 03 05, 02:16)
Labai prašau mamyčių patarimo dėl kėdutės. Kiek pasiskaičiau apie kėdutes, tai mano pasirinkti variantai tokie:
Peg perego: prima pappa, rocker, dondolino.
Chicco Polly.

Kurią rinktis?  mastau.gif
Kaina nėra pats svarbiausias rodiklis. Mums labai aktualu, kad ratukai būtų minkšti ir nebraižytų parketo (silpnokas lakas) ir kad kėdutė lengvai susilankstytų.

O be to, norėčiau paklausti dėl supimosi funkcijų rocker ir dondolino. Ar vaikams patinka? Ar ten patiems reikia supti, ar užtenka mygtuką paspaust ir kėdutė pati supasi?

O kaip su pakojukais? Ar visų kėdučių jis pasikelia? Juk nesmagu vaikiukui, jei nusnūstų kėdutėj, o kojytės nuleistos?

Labai laukiu jūsų patarimų. Ačiū!

Tai va mes isigijom Prima pappa diner, ji sunkesne kokiais 2kg uz prima pappa, bet labai stabili, nors musiskis i visas puses malasi. Atskirai koju padetis nesireguliuoja, nebent pakojis pakeliamas ar nuleidziamas. O jei uzmiega, tai nugarele i gulimiausia padeti pastatai ir thumbup.gif . As abejojau del tu supamu keduciu, nes mano nuomone nelabai paskui isnaudoji tuos visus "pribumbasus", todel rinkomes patogia, stabilia ir kompaktiska kedute. Ir mums labai svarbu buvo buomelis tarp koju, tai pakolkas net jokiu dirzu nereikia, ir kokia valanda kartais net prasedi maziukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, išsirinkom kėdutę. Pirksim Prima Pappa Diner. Kiek apvažinėjau Vilniuj parduotuvių, tai Babycenter parduotuvėj pigiausia - 535 lt. O dar naujos kolekcijos labai gražūs apmušaliukai smile.gif Ratukai labai tyliai rieda, stabili, tikrai thumbup.gif
Labai įdomiai Vaikų mieste kainos tų kėdučių skiriasi net 100 lt (tipo naujesnė kolekcija brangiau). O skirtumas tik spalvytėse apmušaliukų.
Atsakyti