Turiu Bebe confort kedute, labai patenkinta! Pliusai pries kitas, na as cia lyginau kai sau rinkausi tarp Bebe confort, Chicco ir Peg perego:
Bebe confort neturi to buomo apacioje stalo, sako kad apsauga kad vaikas neiskristu, bet man pasirode bereikalinga detale. Juolab kad yra 5 dirzai, ir kartais net ju nereikdavo.
Neturi stabdziu su ratukais gale, girdejau kad jie kartais neatlaiko dazno fiksavimo. Vietoje ju yra kojeles. Tikrai paprasta pastumti, reikia vos pakelti kedute, o per plyteles ir taip gerai vaziuoja.
Tikrai tvirta ir gerai valoma, t.p. lengvai susilanksto.
O siaip jos tikrai visos panasios.
Gero pirkinio!
Mes turim Bebe Comfort Omega, tikrai atitinka visas jai skiriamas liaupses
. Tik turiu vieną pastebėjimą - kai namuose gana šilta, vaikelis joje labai prakaituoja; pavalgius pietus, nugarytė būna visa šlapia (bet gal tai būdinga visoms klijuote trauktoms kėdutėms?)

Na va 5vertinus visus UŽ ir PRIEŠ, + ir - , peržiūrėjus kainos ir kokybės santykį pasirinkau Bebe Confort šiandien jau ją ir išmėginom

Dar svarsčiau dėl Chicco, bet net pati pardavėja sko Jums šito įdėklo mažam vaikiukui reiks tik dar kokiam mėnesiui (tai buvo pagrindinė priežastis dėl ko ta Chicco lipo labiau prie širdies), na tai galvoju kam perm,okėti dar kažkur apie 120 Lt., juk daugiau visos funkcijos vienodos..

Dar svarsčiau dėl Chicco, bet net pati pardavėja sko Jums šito įdėklo mažam vaikiukui reiks tik dar kokiam mėnesiui (tai buvo pagrindinė priežastis dėl ko ta Chicco lipo labiau prie širdies), na tai galvoju kam perm,okėti dar kažkur apie 120 Lt., juk daugiau visos funkcijos vienodos..
Labai
jūsų kėdutė. Tik nusiteik dažnai plaut baltus diržus - vaikai tokie peckiai
. Mūsų kėdutės diržiukai tamsiai mėlyni, bet ir tai neišgelbėjo nuo apdrabstymo košėm

Dirzai ne beda, jie labai lengvai issiima, i skalbimo masina ir vel svaru. Nors as juos gan anksti visai nuemiau, kazkaip nereikejo ju man.
Na Norvegijoje populiariausios paprastos medines kedutes... Ir atlaiko daugely metu ir tikrai paprasta priezhiura, nereikia ypatingai daboti
Syprantu, kad yra daug grazhiau atrodanchiu, bet man norisi kuo praktishkesnes. Ir reikalas tikrai nepiniguose

QUOTE(Naujoke25 @ 2005 07 18, 10:05)
o dičkiui savo vistiek medinę pirksiu, galės nors jei ne valgyt tai piešt,
o kam? mano tai ir valgo ir piešia toj pačioj. Beje, irgi Pegperego

pratesiant, o tiksliau papildant sita tema- nuo kada jau galima sodinti i tas mnedines? nes man jos atrodo tik vyresniems, o va dabar irgi svarstau ka rinktis, ar "kenteti" su namine kol priaugs medine ?

QUOTE(Giga* @ 2005 08 16, 19:06)
pratesiant, o tiksliau papildant sita tema- nuo kada jau galima sodinti i tas mnedines? nes man jos atrodo tik vyresniems, o va dabar irgi svarstau ka rinktis, ar "kenteti" su namine kol priaugs medine ? 

o gal medinę galima "racionalizuoti" pasiuvus kokį minkštą įdėklą su diržais, kad mažiukui (daugmaž) tiktų?

Jei vaikutis taip "malasi" keduteje kad susimusa "burbuliukus" vadinasi jei nebutu rago ir neprisegtumet dirzais jis is jos paprasciausiai isslystu.. O negi dirzais ji visada ir kinkysit??? Beje, tokiu atveju suplys klijuote palei dirzus

medines kedutes tinka tik tiems, kurie jau tvirtai sedi. mes turim tokia, kur maziukas valgo kaip ant paaukstinimo, su mazu pridedamu staliuku, o po to pasidaro staliukas ir kedute atskirai. tai kol buvo maza, man tas staliukas buvo per mazas, jis neturi jokiu paaukstintu krastu. o va kai paaugo, tai labai mums patinka tas medinis didesnis staliukas ir kedute, nes jie jau buna atskirai naudojami, tai patogu prie tokio piesti ar zaisti.