Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o mes pirksim tik kažka panašaus i peg perego kedute-sesė turi, l. patenkinta, tuoj ir musu mažuliui reikės. Tai kokybiški daiktai, saugūs, vaikai juose prisiriša saugos diržais,kelių aukščiu ir padėčių, patogios, susideda kad mažiau vietos užimtu,lengvai valomos ir tt.o vėliau nuėmus staliuką galima naudoti tiesiog kaip kėdutę prie stalo thumbup.gif .O peg perego Dandolino-iš viso thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jos groja,ir supa vaikeli, bet užtat brangesnės- apie 700 lt kaip supratau, be šių dalyku panašios kėdutės parduotuvėse apie 500lt. Žinoma, nepigu, ne kiekvienas gali tai sau leisti.Mačiau panašios yra ir chicco, ir bebe comfort kėdutės. Mėdinės kėdutės atrodo ne tokios patogios vaikui,nežinau ar vaikas prisiriša diržais-ne tokios saugios. Na bet ju privalumas- kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2005 01 16, 19:52)
Odar gal kas turit tokia:
http://www.hauck-gro...-01-663998a.jpg
O jos valgymo staliukas ar didelis?

as norejau tokia pirkti, bet apziurejus ji man pasirode labai jau siaura g.gif ir nemaciau, kad kazkaip prasiplatintu sedimoji dalis vaikui. kas turite, kaip ji naudojasi? gal tik parduotuvej pasirode nepatogi, nes is paziuros tai tikrai bijau, kad vyresnis vaikas joje sedetu suspaustas, o jei dar apvilktas kokiu storesniu rubu.

faina ta medinuke kur su staliuku. o ten yra dirzelis? gal kas zinote kokia medinuke su dirzeliu, nes be jo mano pupa iskart atsiduria ant zemes. labai noreciau kokios pristumiamos prie bendro stalo smile.gif
Atsakyti
Mums ta vokiška medinė kėdutė labai tinka, vietos joje pakanka thumbup.gif . O kai dukra paaugs- galima apsauginį lanką bus nuimti ir bus normali kėdė, tik paaukštinta. Ir kaina jos nedidelė lyginant su kitom.
Atsakyti
user posted imageMano manymu geriausia maitinimo ir siaip vaikiska kede yra STOKKE thumbup.gif
Mes ja jau turim ir galiu pasakyti, mano vaikas is jos neislipa. JOs nera pigios, bet kai paskaiciuoji, kad naudosi iki kol vaikui bus 18 - apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausia yra stokke tripp trapp http://www.stokke.com/
galit paziuret. ta kedute kartu su vaiku "auga". o ir suauges gali sedet.
danijoj visi cia tokias labiausiai naudoja. ar yra LT kazin??
Atsakyti
Mes vakar nusipirkom kėdutę, prisegamą prie stalo. Mama tai labai patenkinta, bet vat vyrutis, niekaip nesupranta kaip galima valgyt sėdint vienoj vietoj cry.gif Iki šiol su šaukštu aš jį vaikštynėj vaikydavaus po visus kambarius. Jis pas mane ne iš tų valgančių, tai ir ant blakstienų šokam, kad išsižiotų blink.gif
Pasimokykit iš manęs, kad valgymas ne žaidimas ir, manau, tam, kad vaikas tai suprastų, puikiai pasitarnauja kėdutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2005 03 04, 09:53)
Aš pirkau lenkiška, kur transformuojasi į kėdutę ir staliuka, tai man ji patinka. Dabar mano mergička dažniausiai žaidžia ir piešia, ir nusineša kur nori smile.gif

Saunu,kad vaikuciui patinka. Vat mano antrasis ne uz ka tokioj nesedejo. Bandem keliu rusiu tas kedutes(gerai,kad draugai turejo ir galejo pabandymui paskolinti wink.gif ) Aisku,gal ne kedutej esme doh.gif jei vaikas labai judrus ir vienoj vietoj nenusedintis g.gif
Atsakyti
O mes nusipirkom Cam firmos nuostabia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kedute.Reaguliuojasi aukstis, sedynes padetis, yra krepsys zaislams.Zodziu labai faina.Jei kas domisi gali paziuret: http://www.camspa.co...sp?ID_ART=S2300
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2005 04 20, 21:27)
Labai  thumbup.gif Kur įsigijot?? Kokia kaina???  blush2.gif

Kedute pirkom Siaures miestelyje, parduotuveje Rikis. Kaina jos buvo 449, o mokejom 417, nes pritaike nuolaida.
Esam tikrai patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniukste: 26 balandžio 2005 - 12:52
pas mus Peg-perego Prima papa thumbup.gif user posted image
su staliukuuser posted image
Atsakyti
Kas jau turit kėdutes patarkit kokią pasirinkt renkuosi iš tų brangesnių kur kainuoja apie 500Lt (Omegai gaunu 100Lt nuolaidą per tindi rindi), o Hauck kaip suprantu va tokia user posted image siūlo už 320 Lt.
Na turinčios patarkit, pirkinys ne vienai dienai nenorisi nusivilti o ir kainuoja gi ne 5 LT smile.gif
Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Chicco va tokia user posted image

bebe cinfort tokia user posted image

Kazkaip peg perego nebesvarstau dėl to "kuolo" kur mamos daug skundžiasi ka berniukai susitrenkia savo mažuosius "burbuliukus" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 05 liepos 2005 - 19:30