Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O mes turim ABC design firmos maitinimo kėdutę ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Reguliuojasi aukštis, yra pusiau gulima padėtis, saugos diržai, uždedamas staliukas keliomis padėtimis, su ratukais, galima išimt minkštąją dalį, kad išskalbt, yra ir tas buomas, kurioms ne visai patinka. O man tas buomas labai patinka, nereikia užseginėt diržų smile.gif . Daug patogiau ax.gif . O kas liečia burbuliukus, tai, nežinau, kaip ten vaikas turi šokinėt po tą kėdę, kad juos susimuštų unsure.gif .
Atsakyti
Mielos mamytės, perskaičiau ir pasimečiau cry.gif
Ieškojome vaikiškos Omega maitinimo kėdutės.Sužinaujau apie Chicco ,,Mama" kėdutę - jau tokios pradėjom ieškoti tongue.gif
O dabar galvelė visai apsisuko doh.gif Nors pirmąją dukrelę užauginom su medine kėdute ir tikrai buvo patogu. 4u.gif Tačiau kodėl dabar ieškom plasmasinės net nežinau g.gif , gal komfortiškiau, saugiau vaikučiui(bent man taip atrodo) ax.gif
LABAI AČIŪ MAMYTEI MIUZIKA už praktiškus, nuoširdžius patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aha, ir aš pasimečiau blink.gif nebežinau, ar čia naują medinę, ar dėvėtą bebe ar peg perego pirkti g.gif
tos mamos, kur turite tokias plastikines kėdutes, ar po 2 metų kėdutė labai "nusidrožia"? l. reikia patarimo, į ką labiausiai atkreipti dėmesį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kuzia, ar Prima papa kėdučių kojų aukštis reguliuojasi?
Atsakyti
Mes jau 4 mėn naudojam fisher price maitinimo kėdutę. Kol kas labai patinka. Didelė, stabili, nemažai funkcijų, yra pridedami žaislai, jei noriu kad vaikas truputį pats užsiimtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2005 10 19, 16:46)
Kuzia, ar Prima papa kėdučių kojų aukštis reguliuojasi?

Jeigu teisingai supratau ko klausi g.gif , tai mėginsiu atsakyt unsure.gif . Atlošiant kėdutę, pakyla ir kojytės.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai jau mus reikia maitinimo kėdučių. O aš labai noriu medinių. Po parduotuves neturim laiko lakstyt, tai gal kas matėte, kur rasti tokių ir kokios kainos? Būtų labai didelė pagalba iš Jūsų pusės 4u.gif

Domina tokios:

1.
user posted image
vaikiukas tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif

2.
user posted image user posted image
Gal kas žinot, ar galima išsiderėti nuolaidas daugiau perkant ir kokias maždaug? Gal įmanoma tiesiai iš gamintojo pirkti?

3.
user posted image
Renax, ar ne apie šitas ankstesniuose puslapiuose rašei, kad perkant 6-ias kainuotų po 55Lt? Ar dabar įmanoma taip susikooperuoti? Man jau dviejų reikėtų, tai keturias dar pirkėjas gal rasčiau per visą SM ax.gif Tik tas staliukas labai siaurutis. Ar nėra didesnio? Ir ar betilps į tokią mano meškinai g.gif Kažkaip siauroka ta skylė. Nors šis modelis gal geresnis negu pirmos dėl griovelių g.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Vitalyte, mes turim tokią, kaip pirmoj nuotraukytėj thumbup.gif kėdutė. Dabar jau nuėmėm staliuką, tai mažoji moka pati įlipti ir atsisėst. Naudojam nuo kokių 7 mėnesių, dabar jau 1 metai 9 mėn ir dar ilgai tarnaus. Valosi gerai, atrodo gražiai, tvirta, vienzo super kėdutė. Pirkom Klaipėdoj, parduotuvėj, į kurią atveža naujus ir naudotus daiktus vaikams iš Vokietijos. Dar tokių būna Thomas Phiplis parduotuvėse, ten apie 200 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 07 06, 23:04)
Na, mamos, man atrodo, tikrai nuosirdziai atrodo, kad esate reklamu bei gozio aukos..juk kam tos kedutes skirtos??? ogi maziu valgymui!!! o kaip ``murzinai``jie valgo!!
Niekaip nesuprantu - kam tokios brangios kedutes, juk tai nera ilgalaikis virtuves dizainas ar kazkoks kokybes isskirtinumas. Labai patogios paprastos medines kedutes su ceratine sedyne - kaina penkiagubai mazesne (nuo 500lt), saugumas leliui garantuotas ir plaunamos, ir valomos lengvai!!! Auginu 2 berniukus - kiausu nei vienas nei antras i ja nenusidauze.

O jus pabandykite pasodinti 3-4men. kleckiuka i medine kedute ir suprasit skirtuma mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Antra karta tokios klaidos nedarysiu ir pirksiu tiktai ne medine maitinimo kedute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2005 11 15, 13:24)
tikrai neblogai atrodo, tik kazina kaip saugos dirzai ar jie turi toki pat uzsegima kaip ir pvz Hauck supynes. Mes tokias supynes turim tai uzsegimas ten  doh.gif toks kietas kad kol atsegi gali nagus nusilauzti  blush2.gif

Užsegimas,kad galima pirštus nusilaužt.Aš turiu Hauk kedutę,tik be žaislų,tai galėtų ir lengviau atsisegt.Šiaip viskas patinka,svarbu,kad reguliuojasi aukštis,tik vienas minusas,kad pas mane ne cierata,o medžiaga.Nors kažkas rašė,kad nuo ceratos prakaituoja.
Atsakyti
Na, cia ziuriu rasot apie kedutes su reguliuojamu auksciu. Suprantu kad jos geresnes nei tos kur nesireguliuoja aukstis, bet ar tikrai butina kad regulioutusi? Juk stalai buna panasaus aukscio - turiu omeny - valgomieji st., tai gal tiks ir vieno aukscio kede? Vienzo, mamytes, kurios jau turite maitinimo kedutes pasidalinkit patirtim, please! Noreciau su reguliujamu auksciu, bet jos daug brangesnes, tai sakau - ar verta? Dekui is anksto!
Atsakyti
QUOTE(e.elze @ 2005 11 22, 17:12)
Na, cia ziuriu rasot apie kedutes su reguliuojamu auksciu. Suprantu kad jos geresnes nei tos kur nesireguliuoja aukstis,  bet ar tikrai butina kad regulioutusi? Juk stalai buna panasaus aukscio - turiu omeny - valgomieji st., tai gal tiks ir vieno aukscio kede? Vienzo, mamytes, kurios jau turite maitinimo kedutes pasidalinkit patirtim, please! Noreciau su reguliujamu auksciu, bet jos daug brangesnes, tai sakau - ar verta? Dekui is anksto!

Pas mus kėdutė su reguliuojamu aukščiu. Man tai labai patogu, kai maitinu priešais, man patogiau, kai ji yra aukščiau, kai nuėmus padėklą noriu pristumti prie valgomojo stalo valgyti su visais kartu, tada reguliuoju prie stalo aukščio, kai prie kavos steliuko, vel nuleidžiu žemyn. Nu vienu žodžiu, pagal situaciją.
Atsakyti