Jaučiu geriausias variantas taupioms-pirkti panaudotą kedutę, bet kažkaip nelabai jų matosi

QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 23, 16:58)
Na taip, bet aš norėčiau, kad kėdutė turėtų tokias, mano manymu, reikalingas funkcijas:
1) nuimamas staliukas (kad mažylė nesijaustų izoliuota nuo šeimos stalo kai paaugs)
2) buomas tarp kojyčių (nepakenčia būti prisegta ilgiau nei 5 min)
3) reguliuojamas kėdutės aukštis ( juk labai svarbu, kad kėdės ir stalo aukštis atitiktų vaiko ūgį )
4) būtinai susilankstyti turėtų (virtuvė ne iš didžiųjų)
5) ratukai neprošal
Tai tokios tokelės... Pusės tūkstančio kaip ir gaila.
1) nuimamas staliukas (kad mažylė nesijaustų izoliuota nuo šeimos stalo kai paaugs)
2) buomas tarp kojyčių (nepakenčia būti prisegta ilgiau nei 5 min)
3) reguliuojamas kėdutės aukštis ( juk labai svarbu, kad kėdės ir stalo aukštis atitiktų vaiko ūgį )
4) būtinai susilankstyti turėtų (virtuvė ne iš didžiųjų)
5) ratukai neprošal
Tai tokios tokelės... Pusės tūkstančio kaip ir gaila.
Mes pirkom olandu gamybos TOPMARK kedute ,visos isvardintos funkcijos yra + 3 sedejimo padetys

QUOTE(pumis @ 2006 04 13, 12:46)
Mes pirkom olandu gamybos TOPMARK kedute ,visos isvardintos funkcijos yra + 3 sedejimo padetys
Mokejom nei per daug nei per mazai 330.- pirkom "VAIKUTYJE" Kol kas patenkinti 

Ir mes tokią kėdutę įsigijom ir labai patenkinti. Visos funkcijos, ratukai, saugos "buomelis" tarp kojyčių, saugos diržai juodi, tai košės dėmės nesimato, be to ir pati medžiaga yra impregnuota, gerai valosi (bet tai ne "klijonkė"). Po kėdute prisegtas talpus krepšys žaislams. "TOPMARK" kėdutė - olandų gamybos.
Būčiau pirkusi gerą saugią medinę kėdutę (tokių pas mus pardavime labai gaila, bet nėra

Mūsų kėdutė Graco. Yra buomelis tarp kojyčių. Bet aš juo patenkinta, vaikutis neišslys per apačią. Na gal kitom ir taip neslysta, bet maniškis toks makalaila, kad ims ir iščiuos atrodo.
Labai patogu, kad nugarėlės padėtys keičiasi, kad aukštis reguliuojasi.
Kažkas bandė lyginti su medinėmis kėdutėmis, na, kad ir kaina daug mažesnė. Bet aš nesuprantu tokio palyginimo, juk čia tokie skirtingi dalykai. Ir nemanau, kad 6mėn vaiką galima būtų į tą medinę kėdutę įsodinus ramiai palikti, juk ten nei diržų nėra, tai ims ir išsivers jis iš tos kėdutės.
O plastikinę (nesvarbu kokios firmos) atsistumi kur tau patogu ir vaikutis netoli ir kažką darytis gali, nereikia vien tik į vaiką žiūrėti, kad neiškristų. O iš medinės tai tikrai gali lengvai iškristi.
Mano nuomonė šiuo klausimu būtų tokia.
Kažkas bandė lyginti su medinėmis kėdutėmis, na, kad ir kaina daug mažesnė. Bet aš nesuprantu tokio palyginimo, juk čia tokie skirtingi dalykai. Ir nemanau, kad 6mėn vaiką galima būtų į tą medinę kėdutę įsodinus ramiai palikti, juk ten nei diržų nėra, tai ims ir išsivers jis iš tos kėdutės.
O plastikinę (nesvarbu kokios firmos) atsistumi kur tau patogu ir vaikutis netoli ir kažką darytis gali, nereikia vien tik į vaiką žiūrėti, kad neiškristų. O iš medinės tai tikrai gali lengvai iškristi.
Mano nuomonė šiuo klausimu būtų tokia.
QUOTE(*EDITA* @ 2006 04 28, 03:46)
Mūsų kėdutė Graco. Yra buomelis tarp kojyčių. Bet aš juo patenkinta, vaikutis neišslys per apačią. Na gal kitom ir taip neslysta, bet maniškis toks makalaila, kad ims ir iščiuos atrodo.
O plastikinę (nesvarbu kokios firmos) atsistumi kur tau patogu ir vaikutis netoli ir kažką darytis gali, nereikia vien tik į vaiką žiūrėti, kad neiškristų. O iš medinės tai tikrai gali lengvai iškristi.Mano nuomonė šiuo klausimu būtų tokia.
O plastikinę (nesvarbu kokios firmos) atsistumi kur tau patogu ir vaikutis netoli ir kažką darytis gali, nereikia vien tik į vaiką žiūrėti, kad neiškristų. O iš medinės tai tikrai gali lengvai iškristi.Mano nuomonė šiuo klausimu būtų tokia.
Norechiau paprieshtarauti tavo nuomonei... Yra ir buomas toms medinems kedutems ir spec. pagalveles ir dirzhiukai... Man pachiai teko su tokia susidurti dirbant Au-pair, ne karto vaikai neishdribo. Taip kad galima lyginti

QUOTE(veriru @ 2006 03 17, 17:15)
Yra ir minusu mediniu keduciu, nes ten nera saugos dirzu, tai metu sulaukes vaikas paprastai nenori sedeti, lipa is jos. Zinau is keliu pazistamu patirties.
veriru yra saugos dirzai

prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir pasimeciau, ar ji saugi, ar tikrai joje neapsivers, nes mano mazius labai judrus jau dabar, o kas bus kai paaugs

Musu kedute medine, ir esame patenkinti. Ir dirzai joje yra, tad jei prisegtas, vaikas ne pro kur neislips ir neiskris. O renkasi kiekvienas kam ko reikia. Mes savo kedute naudosim ir veliau, nes is jos pasidaro mazas staliukas ir kedute. gales mergina valgyt piesti ar siaip ka veikti
O plastikine, nzn ar ja galima kaip nors veliau naudot (neturejau tokios), nes vaikiukai didesni nelabai nori jose sedeti (ir medinese ir plastikinese).

As noreciau pagirti Pegperego Prima Pappa maitinimo kedute.
Esu labai patenkinta. Mamytes kurios nezino kokia pasirinkti tikrai siulyciau sia. Ir dar noreciau pagirti vyruka kuris dirba Kaune parduotuveje Kotryna. Labai saunus konsultantas, pataria, viska smulkiai isaiskina, nekisa paciu brangiausiu prekiu, tiesiog pasako visus pliusus ir minusus. Su jo pagalba nusipirkau tikrai gera vezima ir kedute ir kt. smulkmeneliu, nors ejau pirkti kito vezimo ir kitos kedes, bet viska panaudojus isitikinau, kad jis buvo teisus. Taip kad jei kas domina nueikit jis puikiai viska isaiskins.

Įsigijau danišką plastikinę maitinimo kėdutę TOPMARK. Kainavo 318 Lt su nuolaida. Esu labai patenkinta: turi visas funkcijas kaip ir brangių firmų kėdutės, o kaina ne iš fantastikos srities

Ieskojau tokios ar panasios temeles siam puslapuky, bet neradau...
Mamytes, pasidalinkit patirtimi ir patarimais apie valgymo kedutes! Na net nezinau, kaip kitaip jas pavadinti, t.y. tokios, kuriose sedi vaikiukas, kai valgo
Musu 6,5men sunus jau pradeda vis tvirciau sedeti, kol kas maitinu ji automobilineje keduteje, bet man gaila terlioti ja maistu, taigi ruosiames pirkti auksta kedute su spec staliuku, statyti ja virtuveje prie stalo, kad Mazius valgytu su visais seimos nariais savo kedeje.
Kaip zinom, siais laikais pasirinkimas tokiu visokiu vaikisku daikciuku yra tikrai nemazas! Visai fainos metalinem kojom ir plastmasiniais staliukais kedutes, tokios kaip sostai, bet garsiu firmu kainuoja net iki 600lt!!!
Galvoju, kad visiskai neverta tokias pirkti, ypac su visokiais "pribambasais"! Kad valgymo stalas nevirstu zaidimo stalu!
Traukia tiesiog paprastos medines kedutes!
Ka jus manot apie tai???

Mamytes, pasidalinkit patirtimi ir patarimais apie valgymo kedutes! Na net nezinau, kaip kitaip jas pavadinti, t.y. tokios, kuriose sedi vaikiukas, kai valgo

Musu 6,5men sunus jau pradeda vis tvirciau sedeti, kol kas maitinu ji automobilineje keduteje, bet man gaila terlioti ja maistu, taigi ruosiames pirkti auksta kedute su spec staliuku, statyti ja virtuveje prie stalo, kad Mazius valgytu su visais seimos nariais savo kedeje.
Kaip zinom, siais laikais pasirinkimas tokiu visokiu vaikisku daikciuku yra tikrai nemazas! Visai fainos metalinem kojom ir plastmasiniais staliukais kedutes, tokios kaip sostai, bet garsiu firmu kainuoja net iki 600lt!!!

Traukia tiesiog paprastos medines kedutes!

Mes pirkom medinę. Mokėjom daug - 300lt, bet esu ja labai patenkinta. Apžiūrėjom daug medinių kėdučių - dauguma kažkaip netvirtai susijungdavo ir pan. Mūsų turimoj kėdutėj reguliuojasi atlošas, staliukas, užvalkalus galima nuimti ir skalbti, stalo kraštai paaukštinti, todėl maistas nelekia tiesiai ant grindų
taip, plastmaisnės turi daug pliusų: ruguliuojamas atlošas, aukštis, ratukai, susiskleidžia ir t.t. Bet tiesa ta, kad tokioms mūsų piniginė buvo per plona. be to, ir širdis traukė prie medinės. gal kad pati medinėj augau
dabar sūnus mielai sėdi toj kėdutėj net kai valgyti nereikia. Matyt, iš aukščiau egriau matosi

taip, plastmaisnės turi daug pliusų: ruguliuojamas atlošas, aukštis, ratukai, susiskleidžia ir t.t. Bet tiesa ta, kad tokioms mūsų piniginė buvo per plona. be to, ir širdis traukė prie medinės. gal kad pati medinėj augau

dabar sūnus mielai sėdi toj kėdutėj net kai valgyti nereikia. Matyt, iš aukščiau egriau matosi

Maniškis irgi sėdi medinėj, mūsų paprasta, be jokių "pribumbasų", vėliau, kai vaikas nesėdės kėdutėj, pasidarys kėdutė su staliuku. Mes mokėjom 100 Lt, brangesnės nelabai įpirkom, o ir šiaip medis man prie širdies. Dabar mažiui patinka ir šiaip sėdėti, žaislus mėtyti ir aukštai dairytis