Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas su pirmu berniuku turejau medine, schmoll.gif o antram kai buvo 3 men. nupirkau plastikine bigsmile.gif "bebe confort"-omega bigsmile.gif . Ji fantastiska,niekada nekeisciau i medine. Nuo 3 men. tyreles duodavau keduteje ir siaip atsinesdavau i virtuve paguldydavau ir ramiai valgyt pasidarydavau.Dabar suneliui metukai pats i ja ilipa valgyti. Na cia mano nuomone tu spresk pati. :bigsmile:As uz plastikines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 10 birželio 2006 - 11:34
Mes nusipirkom bebe confort-omega thumbup.gif tikrai pasaka negalim ja atsidziaugti kaina didele, bet tikrai verta ,mano dukra praktiskai joje gyvena biggrin.gif gal ir juokingai atrodo bet ateina laikas valgyti ir i kedute pati karesi,ten zaidzem,valgom, piesem ir pro langa net ziurim doh.gif nes viskas kuo geriausiai matosi nes ji auksta ir tvirta o medines tai tikrai nera tokios aukstos o dar zinau kad antra leliuka kazkada turesiu tai su vyru investavome tikrai drasiai i sia kedute ir dar kas kur susipurvina lengvai nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes turim medinę, tą kur pasidaro kėdutė ir staliukas... Dieve, jei tada, kai ją pirkau, būčiau turėjusi bent kiek proto... Juk saugos diržų jokių toje kėdutėje nėra. Praeitą savaitę užteko man trumpam nusisukti ir mano mažulė iš tokio aukščio nusivertė žemyn galva ir trenkėsi galva į virtuvės plyteles.

Tai daktarė Santariškėse pasakė, kad tos kėdutės yra pačios baisiausios. Ir kad daugybė vaikučių kurie atvažiuoja su traumomis, iškrenta būtent iš tokių kėdučių. Mums pasisekė, atsipirkom susimušimu. Bet jums linkiu pirkti normalią kėdutę, su saugos diržais.
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2006 06 21, 13:26)
Ir mes turim medinę, tą kur pasidaro kėdutė ir staliukas... Dieve, jei tada, kai ją pirkau, būčiau turėjusi bent kiek proto... Juk saugos diržų jokių toje kėdutėje nėra. Praeitą savaitę užteko man trumpam nusisukti ir mano mažulė iš tokio aukščio nusivertė žemyn galva ir trenkėsi galva į virtuvės plyteles.

pas mus medinė kėdutė, bet vaikas niekaip nesugebėtų iš jos iškrist schmoll.gif Juk prieky yra staliukas, o tarp kojyčių eina tokia plastmasinė juosta, kuri irgi laikytų, jei vaikutis per apačią bandytų iščiuožt. Tai būtų vienintelis būdas, kaip galėtų iškrist g.gif Dar buvo pridėtas apsaugos dirželis, bet man jis visai nereikalingas, nenaudojam. Turbūt ir medinių kėdučių būna įvairių varijantų g.gif
Atsakyti
Mes turim ir Omegą (ją ir naudojam), ir dar medinę (bet didesnę tokią) nupirkom. Tai toj medinej piešia ir žaidžia, o valgo Omegoj (plastikinej). Šiaip pilnai galėjom apseiti ir medine, nes ji praktiškesnė - Omegoj vaikas tik pavalgo ir išlenda, nenori sedėt.
Atsakyti
QUOTE(Grytė @ 2006 06 22, 09:53)
pas mus medinė kėdutė, bet vaikas niekaip nesugebėtų iš jos iškrist  schmoll.gif  Juk prieky yra staliukas, o tarp kojyčių eina tokia plastmasinė juosta, kuri irgi laikytų, jei vaikutis per apačią bandytų iščiuožt. Tai būtų vienintelis būdas, kaip galėtų iškrist  g.gif  Dar buvo pridėtas apsaugos dirželis, bet man jis visai nereikalingas, nenaudojam. Turbūt ir medinių kėdučių būna įvairių varijantų  g.gif

Gal jūsų vaikiukas dar nespėjo pademonstruot visko, ką moka ar dar išmoks smile.gif Saugos diržai yra tikrai būtini, ir ne tik per pilvuka, kad per apačią neiščiuožtų, bet ir per pečius. Manoji beveik dešimties mėnesių mergina, nors ir tvirtai buvo pririšta per pilvuką ir kojytes, sugebėjo maitinimo kėdutėje pasisukti ir beveik atsistojo - vos spėjau sugriebti, kad neišlėktų galva žemyn. Mes turim Prima papa diner kėdutę, tai nuo to laiko pririšam visais diržais kiek tik yra doh.gif Ir labai esam patenkinti - kartais po sotaus valgio joje bežaisdama prisnūsta, tai tada labai patogu, kad galima atlenkt atlošą, o ir šiaip kėdutė labai patogi ir stabili. Aš už plastikines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2006 06 22, 14:10)
Gal jūsų vaikiukas dar nespėjo pademonstruot visko, ką moka ar dar išmoks smile.gif Saugos diržai yra tikrai būtini, ir ne tik per pilvuka, kad per apačią neiščiuožtų, bet ir per pečius.

Mano visi vaikai naudojosi medine kėdute. Berniukai tikrai judrūs ir akrobatai, vyresnėlis būdamas metų sekcijos lentynomis kaip kopėčiomis laipiojo. Bet iš kėdutės nei karto neiškrito ir net nebandė kristi. Nors ir apetito neturėjo, būdavo kad pamatęs dubenėlį su šaukštu protestuoti imdavo. Tiesiog nelaikiau vaikų kėdutėje per prievartą. Sėdėdavo tiek, kiek norėdavo. Beje, maitinimo kėdutė vienintelis vaikų daiktas, kuris nei karto nebuvo nukeliavęs į rūsį. Ją brolis perduodavo broliui ir atsisveikinimas su kėdute abiems vyresniesiems buvo sunkus, nes jie ją labai mėgo. Na, o vienintelis mūsų medinės kėdutės minusas mano akimis - status ir nesireguliuojantis nugarėlės atlošas, dėl kurio į kėdutę galima sodinti tik tvirtai sėdintį vaiką. Tad pirmus košės šaukštus vaikai ragavo maitinimui nepritaikytuose "krėsluose".
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2006 06 21, 13:26)

Tai daktarė Santariškėse pasakė, kad tos kėdutės yra pačios baisiausios. Ir kad daugybė vaikučių kurie atvažiuoja su traumomis, iškrenta būtent iš tokių kėdučių. Mums pasisekė, atsipirkom susimušimu. Bet jums linkiu pirkti normalią kėdutę, su saugos diržais.

Va apie toki dalyka tai isvis nesusimasciau- aciu uz pasidalinima patirtim.

Na, kaip matau, tai viskas sioj srity, kaip ir kiekvienoj kitoj- labai individualu mirksiukas.gif
Kedutes dar vis neisigijom g.gif Mastom mastom mastom... Tuoj ir vaikas uzaugs blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau dairomes pirkti maitinimo kedutes tik niekaip neapsisprendziu kokia issirinkti: Bebe Confort Omega ar Peg Perego Prima Papa (Diner)?
Gal kas galetu pasakyti kuo jos skiriasi, nes is aprasymu tai labai panasios...
Ir dar gal kas galetu mazdaug pasakyti apie ju kainas, zinau, kad internete Peg Perego Prima Papa 440-460 lt kainuoja, o kaip kita?
Atsakyti
mes taip pat naudojames plastikine bebe comfort kedute. aišku kainavo nemažai bet manau buvo verta joje mes visada labai noriai valgom kartais žaidžia (yra kitas stalas skirtas žaidimams ) be to dabar vis dažniau apskritai nusiimam staliuką ir sodinam ji prie bendro stalo su mumis thumbup.gif esu labai šia kedute patenkinta.
o del kainos tai kiek pažistamos pasakoja kad paskui dar labai neblogai jas parduoda to labiau kad labai gerai valosi ir nors jau nuo puses metukų ja nadojames atrodo kaip nauja smile.gif
šiaip jei jau nuspresi pirkti plastikine paješkok jau naudotos jos pigesnes manau už du tris šimtus surasi g.gif sekmės renkantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2006 06 27, 19:32)
niekaip neapsisprendziu kokia issirinkti: Bebe Confort Omega ar Peg Perego Prima Papa (Diner)?

Ilgai ir mes rinkomes doh.gif , visgi įsigijom Prima Papa ir esam labai patenkinti thumbup.gif . Štai kodėl:
1. Labai norejau, kad kėdutė būtų su ratukais, o Bebe Confort turi berods tik du, tai norint ją pastumti, reik kilstelt į viršų pakėlus stumti schmoll.gif . Tikrai daug patogiau, kai juda tik stumiant.
2.Ratukai labai minkštai važiuoja, netarška, ko pasigedau renkantis iš pigesnių variantų, be to tai aktualu, pas ką namuose parketas.
3.Penkiuose taškuose tvirtinami saugos diržai thumbup.gif , t.y. vaikas tvirtai prisegamas "prie kėdutės", nes mūsų vaikas labai judrus ir jam apsisukti ir atsistoti kėdutėje yra vieni juokai, reik tik panorėt lotuliukas.gif , neįsivaizduoju, kaip pamaitinčiau neprisegus. Teko išbandyti kedute, kur diržas eina per juosmeni (plastikinę ir medinę), tai jis joje labai lengvai apsisuka schmoll.gif
Čia mano pastebėjimai, kitiems gal svarbūs kiti dalykai, žodžiu, kai pradėsit naudot, tada pajusit kėdutės trūkumus ar privalumus. Teisa, kolkas nesinaudoju šiom funkcijom- kėdutės pakėlimu ir atlošimu (nemiega pavalgius).
Atsakyti
[quote=Rages,2006 07 02, 14:01]
Ilgai ir mes rinkomes doh.gif , visgi įsigijom Prima Papa ir esam labai patenkinti thumbup.gif . Štai kodėl:
1. Labai norejau, kad kėdutė būtų su ratukais, o Bebe Confort turi berods tik du, tai norint ją pastumti, reik kilstelt į viršų pakėlus stumti schmoll.gif . Tikrai daug patogiau, kai juda tik stumiant.
2.Ratukai labai minkštai važiuoja, netarška, ko pasigedau renkantis iš pigesnių variantų, be to tai aktualu, pas ką namuose parketas.
3.Penkiuose taškuose tvirtinami saugos diržai thumbup.gif , t.y. vaikas tvirtai prisegamas "prie kėdutės", nes mūsų vaikas labai judrus ir jam apsisukti ir atsistoti kėdutėje yra vieni juokai, reik tik panorėt lotuliukas.gif , neįsivaizduoju, kaip pamaitinčiau neprisegus. Teko išbandyti kedute, kur diržas eina per juosmeni (plastikinę ir medinę), tai jis joje labai lengvai apsisuka schmoll.gif

Tą patį turi ir Topmarkt, tik vardo garsaus neturi cool.gif Jau pusę metų naudoju - jokių priekaištų, gerai, kad BC nepirkau, šį sykį galva nuo firmos pavadinimo neapsisuko rolleyes.gif
Atsakyti