QUOTE(Yo-yo @ 2006 02 13, 12:34)
Ketinu pirkti plastmasinę kėdutę todėl, kad ji susiskleidžia ir galima ją įkišti į kokį tarpelį virtuvėj, kad neužimtų daug vietos. Tai pagrindinis lemiamas kriterijus plastikinės kėdutės naudai. Be to man visai nereikalinga ta transformacija į kėdutę ir staliuką.
mes turim Chicco, turėjom kaip ir dovanų čekį, kai nupirkom galvojau , va jezau pinigus išmetėm dėl grožio, o dabar l. patenkinta - susilanksto, stalo padėtys keiąiasi (ir storesniam ir lieknesniam) o ir vaikas prie stalo virtuvėj pratinasi su visais kartu valgyt ir ji man atrodo stabilesnė, o kai paauks nupirksiu ir medine, kad turėtų kėdutę ir staliuką. beto mano dar pati nesėdi, tai šioje kėdutėje galima ir gulstenė padėtis, nes kineterapeutė nepatarė sėdimoje pozicijoje nelaikyti. o mamytė kartais virtuvėje užsiėmusi ir mažę įsideda į kėdutę, kad abiem nebūt liūdna.
aš nepritariu maitinimui autokėdutėse - manau vaikui nesiformuoja gražūs elementaraus etiketo pagrindai.

Papildyta:
mes gal irgi blatnesnės norėjome, bet kainos skirtumas už nekuriuos privalumus mum buvo per didelis, o kėdutėje irgi planuojam ne vieną vaikelį maitinti