QUOTE(Linkon @ 2010 11 12, 21:07)
Raasma, jokiu būdu neteigsiu, esanti teisi
O aš irgi su jumis nesiginčysiu, nes čia bandant analizuoti galima labai daug ko išmokti, perprasti, ir visai nenoriu, kad ši tema virstų kažkokiu 'kovos' lauku, kur kirstųsi nuomones. Išmokti galima tik bandant mokytis

tad man smagu, kad jūs rašot ir tikrai raginu, tai daryti ir toliau. O už pasiginčijimą, nepykit

Aš beje, žemaitė iš prigimties, tad kartais tai 'pramuša'
Aš pati labai daug fraktalų žmonėms aprašiau, apibūdinau, apie juos pasakojau (oi, neskaičiavau, bet tikrai ne viena dešimtis, nes žmonės labai noriai piešia pirmuosius, 'testinius' fraktalus ir būtinai nori, kad apie juos būtų papasakota, jie tarsi alksta įsitikint, kiek šis metodas tikslus, informatyvus ir pan.), bet aš irgi dažnai nesijaučiu teisi ir užtikrinta, tiesiog kuo tuoliau, tuo labiau 'pagaunu' šio metodo esmę, jo reikšmes ir pan. Bet man dar mokytis mokytis mokytis mokytis ir mokytis..
O pati esu nupiešusi nedaug, šiuo metu - viso 13. Bet vis dar piešiu 'nesąmoningai', t.y. spalvas traukiu nežiūrėdama ir spalvinu pagauta impulso, o ne stengdamąsi kažką koreguoti, keisti, įžiūrėti. Tačiau, manau, kad pasąmonė jau pati koreguoja mano fraktalus, nes aš jau žinau spalvų reikšmes ir t.t., ir pan., tad pati nesuvokdama 'nusikoreguoju'
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 21:50)
Jei diagnostinis fraktalas viduryje- viskas ok, jei aiškiai kairiau- žmogus gyvena labiau praeitimi nei dabartimi, jei pasislinkęs į dešinę- žmogus gyvena ne dabartimi, o ateitimi...
Labai ačiū - žinosiu