QUOTE(Saron @ 2010 11 12, 17:11)
Realybe, pirmas fraktalas toks harmoningas susirode, trykštantis energija. Tik labai kairėn nukrypęs.
As net negalvojau,kad piešiu,bet girene piešt pradejo,užkrete kažkaip paskaitinet, ir va vakar pabandžiau
o kairen,kad nukrypes pati pamaciau is kart,bet nieks nepaaiskino ka tai reiskia
Siandien turiu jau ir antra nupiesusi,dar neikeliau jo cia tik
QUOTE(Rasma @ 2010 11 12, 21:43)
Nustebinot, jei tai tikrai pirmas jūsų fraktalas.
Jeigu gerai įžiūriu, tai fraktale nemažai rožinės spalvos, o tai visiškai nebūdinga pirmajam fraktalui, dažniausiai žmonės praktiškai šios spalvos nepanaudoja. Ši spalva labai moteriška ir spėčiau, kad jūs esat nuoširdus, draugiškas ir kitiems geranoriškas žmogus, bet kartu ir nesunkiai įskaudinamas žmogus. Tiesiog esat pozityvi ir labai komunikabili asmenybė

Ir jūsų fraktalas atrodo gana harmoningas, o ta savo gyvenimo harmonija dar sugebate dalintis ir su kitais

Jei turit šeimą, tai joje labai gerai jaučiatės ir tą šeimos židinio jaukumą vertinat...
Tikrai pirmasis,prisiekiu
As spalvu nerinkau,tiesiog ranka siekiau ju ir kokia pakliūdavo,tokia ir spalvinau. Kiekviena spalva tiek tarpeliu,kiek man norejosi
man paciai jis atrodo labai spalvotas ir margas
Zinot,kaip mane aprasete yra manau daug tiesos.. As apie save pati taip gal negaleciau kalbet,bet man atrodo zmoniu nuomone apie mane buten yra labai panasi
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 21:58)
Realybės fraktalas ryškiai eina į kairę
nu ir vel
tai ka tuo nori pasakyt?