Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 23:11)
Chloris, parašysiu, kokios mintys man kilo , kai pirmą kartą pamačiau šį tavo fraktalą- ezoterinių gebėjimų turinti moteris, bet šiuo metu save įkišus į rėmus.

Ačiū, vaižgante. Šitą aš irgi jaučiu, bet dar nesuvokiu savo misijos ir labai blaškausi gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 12, 22:07)

Modestina, nepriimkit sau, čia aš bendrai svarstau.Intymaus gyvenimo problema , nebūtinai liga, tai gali būt ir vengimas įsipareigoti,partnerių kaita, laisvas požiūris siekiant vien  malonumo, iš to kylantis vienišumo jausmas.

Nieko baisaus wink.gif Na, mano požiūris nėra laisvas, o antrą pusę nuolat atstumiu dėl erdvės trūkumo. Ta prasme, jei nepabūnu viena su savo mintimis, man gresia viduj katastrofa. Myliu vienatvę, bet ne vienišumą smile.gif Deja, įsipareigot išties vengiu. Daug tiesos surašyta komentaruose. Regis, pažįstu save, bet čia praplėtėt iki smulkesnių dalykų..... Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 12, 21:13)
Ačiū, vaižgante. Šitą aš irgi jaučiu, bet dar nesuvokiu savo misijos ir labai blaškausi gyvenime.

Ką tik dar tavo sapną perskaičiau...Jis apie tą patį- blaškymasis. Tai nori savo gyvenimą keisti, tai vėl ne.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 23:20)
Ką tik dar tavo sapną perskaičiau...Jis apie tą patį- blaškymasis. Tai nori savo gyvenimą keisti, tai vėl ne.

Supratau. Labai daug per trumpą laiką įvyko man kol kas nevisai suprantamų dalykų, ir kiek ieškau informacijos, man jos mažai... Atrodo, jog viską žinau, tik buvau pamiršusi. Tai gerokai glumina.
Atsakyti
Chloris, pabandysiu (kiek įžiuriu) pakomentuoti: visų pirma, kas krinta į akis, tai jūsų fraktalo spalvų šaltumas. Tad manyčiau, kad jūs gyvenime esat intravertė, jūsų emocijos 'nukreiptos į save', gana uždaras žmogus. Panašu, kad jums sunku keistis ir keisti savo požiūrį. Ir pagal jūsų fraktalą spręsčiau, kad jūs tarsi buvot priversta anksti suaugti. Kas tai lėmė negaliu pasakyti, bet panašu, kad vaikystė jums nebuvo labai šviesus laikotarpis ax.gif Panašu, kad esate geros sveikatos, linkęs realizuotis darbe žmogus, iniciatyvus ir keliantis sau nemažus tikslus - norit daug pasiekti 'savitobulėjime', bet nepanašu, kad šiuo metu dėl to jaustumėtės laiminga. Kažkas jus trikdo, kažkas jūs neramina, kažkuom nesate tikra..Jūs turit savybę žmones veikti teigiamai, tarsi juos 'gydyti'. Žinot, žiūrėdama į fraktalą galvočiau, kad susidūriau su žmogumi apie kurį sakoma, jog jis turi kažkokios vidinės jėgos - ai, paprastai sakyčiau - žmogus, kuris per kažkokias nežinomas jėgas, gal netgi daugiau intuityviuoju keliu gali daug ką pakeisti. Gali būti, kad smarkiai prašaunu pro šalį, bet aš matau jūs kažkokios lyg 'liaudies gyduolės' vaidmenyje, na kaip tos gyvenimo išmintimi turtingos 'močiutės', kurios gydo žolelėmis ir pan. Kitiems jūs atrodot ramus, stabilus žmogus, jūs turėtumėt traukti žmones, ypač tuos, kuriems reikalingas stabilumas gyvenime.
Atsakyti
Chloris, aš dar įžvelgčiau polinkį į depresiją...
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 11 12, 17:11)

Realybe, pirmas fraktalas toks harmoningas susirode,  trykštantis energija. Tik labai kairėn nukrypęs.

As net negalvojau,kad piešiu,bet girene piešt pradejo,užkrete kažkaip paskaitinet, ir va vakar pabandžiau ax.gif
o kairen,kad nukrypes pati pamaciau is kart,bet nieks nepaaiskino ka tai reiskia rolleyes.gif
Siandien turiu jau ir antra nupiesusi,dar neikeliau jo cia tik smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 11 12, 21:43)

Nustebinot, jei tai tikrai pirmas jūsų fraktalas.
Jeigu gerai įžiūriu, tai fraktale nemažai rožinės spalvos, o tai visiškai nebūdinga pirmajam fraktalui, dažniausiai žmonės praktiškai šios spalvos nepanaudoja. Ši spalva labai moteriška ir spėčiau, kad jūs esat nuoširdus, draugiškas ir kitiems geranoriškas žmogus, bet kartu ir nesunkiai įskaudinamas žmogus. Tiesiog esat pozityvi ir labai komunikabili asmenybė smile.gif
Ir jūsų fraktalas atrodo gana harmoningas, o ta savo gyvenimo harmonija dar sugebate dalintis ir su kitais ax.gif Jei turit šeimą, tai joje labai gerai jaučiatės ir tą šeimos židinio jaukumą vertinat...

Tikrai pirmasis,prisiekiu bigsmile.gif
As spalvu nerinkau,tiesiog ranka siekiau ju ir kokia pakliūdavo,tokia ir spalvinau. Kiekviena spalva tiek tarpeliu,kiek man norejosi ax.gif
man paciai jis atrodo labai spalvotas ir margas biggrin.gif
Zinot,kaip mane aprasete yra manau daug tiesos.. As apie save pati taip gal negaleciau kalbet,bet man atrodo zmoniu nuomone apie mane buten yra labai panasi smile.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 21:58)
Realybės fraktalas ryškiai eina į kairę  mirksiukas.gif

nu ir vel doh.gif
tai ka tuo nori pasakyt? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 12, 23:32)
Chloris, pabandysiu (kiek įžiuriu) pakomentuoti: visų pirma, kas krinta į akis, tai jūsų fraktalo spalvų šaltumas. Tad manyčiau, kad jūs gyvenime esat intravertė, jūsų emocijos 'nukreiptos į save', gana uždaras žmogus. Panašu, kad jums sunku keistis ir keisti savo požiūrį. Ir pagal jūsų fraktalą spręsčiau, kad jūs tarsi buvot priversta anksti suaugti. Kas tai lėmė negaliu pasakyti, bet panašu, kad vaikystė jums nebuvo labai šviesus laikotarpis ax.gif Panašu, kad esate geros sveikatos, linkęs realizuotis darbe žmogus,  iniciatyvus ir keliantis sau nemažus tikslus - norit daug pasiekti 'savitobulėjime', bet nepanašu, kad šiuo metu dėl to jaustumėtės laiminga. Kažkas jus trikdo, kažkas jūs neramina, kažkuom nesate tikra..Jūs turit savybę žmones veikti teigiamai, tarsi juos 'gydyti'. Žinot, žiūrėdama į fraktalą galvočiau, kad susidūriau su žmogumi apie kurį sakoma, jog jis turi kažkokios vidinės jėgos - ai, paprastai sakyčiau - žmogus, kuris per kažkokias nežinomas jėgas, gal netgi daugiau intuityviuoju keliu gali daug ką pakeisti. Gali būti, kad smarkiai prašaunu pro šalį, bet aš matau jūs kažkokios lyg  'liaudies gyduolės' vaidmenyje, na kaip tos gyvenimo išmintimi turtingos 'močiutės', kurios gydo žolelėmis ir pan. Kitiems jūs atrodot ramus, stabilus žmogus, jūs turėtumėt traukti žmones, ypač tuos, kuriems reikalingas stabilumas gyvenime.

Ačiū, Rasma. Net nustebau, nes iš tiesų panašiai ir yra.
Tik paskutiniu metu pasijutau labai pavargusi nuo žmonių. Nemoku atsiriboti, kad neišeikvočiau visos savo energijos kitiems...
Atsakyti
Realybe, tik tikrinu tavo humoro jausmą mirksiukas.gif O išties eini į kairę todėl, kad per daug galvoji apie praeitį.
Papildyta:
QUOTE(Chloris @ 2010 11 12, 21:39)
Ačiū, Rasma. Net nustebau, nes iš tiesų panašiai ir yra.
Tik paskutiniu metu pasijutau labai pavargusi nuo žmonių. Nemoku atsiriboti, kad neišeikvočiau visos savo energijos kitiems...

Tvarkykis pirmąją čakrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 12 lapkričio 2010 - 21:40
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 23:35)
Chloris, aš dar įžvelgčiau polinkį į depresiją...

Tai turėjo matytis, nes aš ja sirgau dar vaikystėj dėl psichologinių problemų, apie kurias nelabai mėgstu pasakoti. Šiuo metu nesergu, bet kartais būna nemalonūs periodai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 22:41)
Realybe, tik tikrinu tavo humoro jausmą  mirksiukas.gif O išties eini į kairę todėl, kad per daug galvoji apie praeitį.

nu ir kaip tas mano jausmas? biggrin.gif
as daugiau galvoju apie ateiti siuo metu,net labai daug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 lapkričio 2010 - 21:45
QUOTE(Realybe @ 2010 11 12, 21:36)
o kairen,kad nukrypes pati pamaciau is kart,bet nieks nepaaiskino ka tai reiskia rolleyes.gif

Aš, deja, nieko neišmanau apie piešinio 'nukrypimą į kairę', 'nukrypimą į viršų', 'nukrypimą į dešinę' ir to kalbėdama apie fraktalus net nevertinu blush2.gif Tiesiog labiau įsižiūriu, kiek užima lapo perimetro ax.gif
Atsakyti