darau vonioje kapitalini remonta, keiciu viska "nuo iki", siaip viskas lyg ir aisku, taciau iskilo viena problemele
Sveiki
darau vonioje kapitalini remonta, keiciu viska "nuo iki", siaip viskas lyg ir aisku, taciau iskilo viena problemele
noriu pakeisti gyvatuka, pastatyti ji kitoje vietoje negu buvo, bet labai bijau, kad pakeitus nebutu avarijos. Girdejau, kad yra svarbiu dalyku i kuriuos reikia atsizvelgti: reikia statyti tame paciame lygyje kaip ir buvo.... Kas dar svarbu? Kaip parinkti vamzdzio patvaruma? Please, patarkit
Gal kam nors teko keisti?
statyk elektrini ir nebus vargo
Geras patarimas
bet juk moketi vistiek reikes kas menesi, dar jeigu elektrini pastatysiu, tai nezinia kiek uz elektra teks moketi
O kazin ar negeriau butu,kad ismanantis zmogus pakeistu?
Kad pats neprisidirbtum ko
QUOTE(brolis @ 2005 08 23, 08:37)
Geras patarimas
bet juk moketi vistiek reikes kas menesi, dar jeigu elektrini pastatysiu, tai nezinia kiek uz elektra teks moketi 
jei elektrinis 60 w, tai mokesi 13 lt, ne daugiau, jei jis visa laika bus ijungtas, bet vargsi,kol panaikins tau sena mokesti uz "vandenini" gyvatuka, as bent tai vargstu!
ir siaip jei gyveni ne virsutiniame aukste, tai (jei neklystu) butu problema pasikeisti i el.
QUOTE(brolis @ 2005 08 23, 08:48)
na mes ji pasijungeme sia vasara, tai nelaikau jo istisai ijungto, tad negaliu tiksliai pasakyti ar 13 lt per men, bet manau matematika paprasta, reikia zinoti kiek kainuoja kilovatvalande, ir padauginti ja is xx valandu, kazkur buvo apie tai atskira tema "daiktai" jei neklystu.
nzn ar jis daugiau prisildys nei vandeninis, bet pas mane labai nesamoningai buvo,kad siltas gyvatukas tik sildymo sezonu budavo, o vasara saltut saltutelsi, tai biski uzknisdavo tikrai
QUOTE(laurynaa @ 2005 08 23, 10:00)
nzn ar jis daugiau prisildys nei vandeninis, bet pas mane labai nesamoningai buvo,kad siltas gyvatukas tik sildymo sezonu budavo, o vasara saltut saltutelsi, tai biski uzknisdavo tikrai
Taigi tokiu atveju kombinuota statyt reikia - kad sildymo sezonu nuop sildymo sistemos karstas butu, o ne sildymo sezonu- pajungi ant elektros
Pas mus toxai bus, bet dar neissirinkau
QUOTE(agacaga @ 2005 08 23, 10:35)
Taigi tokiu atveju kombinuota statyt reikia - kad sildymo sezonu nuop sildymo sistemos karstas butu, o ne sildymo sezonu- pajungi ant elektros
na man to kombinuoto kaina pasirode kiek didoka, svelniai tariant
ai ir kazkaip labai pabijojau, vanduo ir elektra viename?
QUOTE(laurynaa @ 2005 08 23, 10:39)
na man to kombinuoto kaina pasirode kiek didoka, svelniai tariant

Nu jo,kaina to kombinuoto tai didesnė gaunas,nes, bent kiek vienoj firmoj domėjaus,tai ten tipo reik prie vandeninio gyvatuko dasipirkt kažkokį š.. kuris apie 200Lt kainuoja
QUOTE(agacaga @ 2005 08 23, 10:45)
Nu jo,kaina to kombinuoto tai didesnė gaunas,nes, bent kiek vienoj firmoj domėjaus,tai ten tipo reik prie vandeninio gyvatuko dasipirkt kažkokį š.. kuris apie 200Lt kainuoja
Na,bet manau,kad atsipirkt turėtų 
na mes sena borejome mesti lauka ir jungti nauja, tai sumele, kuria deklaravo salone (ir ne paciam brangiausiam) 1300 lt!!!!!
klausyk, gal cia kokia dezinformacija man buvo pateikta?