Įkraunama...
Įkraunama...

"Gyvatukai" ir radiatoriai

Sveiki smile.gif
darau vonioje kapitalini remonta, keiciu viska "nuo iki", siaip viskas lyg ir aisku, taciau iskilo viena problemele g.gif noriu pakeisti gyvatuka, pastatyti ji kitoje vietoje negu buvo, bet labai bijau, kad pakeitus nebutu avarijos. Girdejau, kad yra svarbiu dalyku i kuriuos reikia atsizvelgti: reikia statyti tame paciame lygyje kaip ir buvo.... Kas dar svarbu? Kaip parinkti vamzdzio patvaruma? Please, patarkit mirksiukas.gif Gal kam nors teko keisti?
Atsakyti
statyk elektrini ir nebus vargo tongue.gif
Atsakyti
Geras patarimas thumbup.gif bet juk moketi vistiek reikes kas menesi, dar jeigu elektrini pastatysiu, tai nezinia kiek uz elektra teks moketi tongue.gif
Atsakyti
O kazin ar negeriau butu,kad ismanantis zmogus pakeistu? g.gif Kad pats neprisidirbtum ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(brolis @ 2005 08 23, 08:37)
Geras patarimas  thumbup.gif bet juk moketi vistiek reikes kas menesi, dar jeigu elektrini pastatysiu, tai nezinia kiek uz elektra teks moketi  tongue.gif

jei elektrinis 60 w, tai mokesi 13 lt, ne daugiau, jei jis visa laika bus ijungtas, bet vargsi,kol panaikins tau sena mokesti uz "vandenini" gyvatuka, as bent tai vargstu!
ir siaip jei gyveni ne virsutiniame aukste, tai (jei neklystu) butu problema pasikeisti i el.
Atsakyti
g.gif siaip gyvenu virsutiniame aukste, idomu kaip tas elektrinis gyvatukas sildo ir kazkaip neteko matyti vonioje tokio irenginio. Nors patarimas idomus ir vertas demesio thumbup.gif bet 13 Lt per menesi, kai visa laika ijungtas kazkaip nerealiai skamba, nors as nezinau. Ar elektrinis gyvatukas is tiesu geriau uz yprasta?
Atsakyti
Man tai elektrinių gražesnių būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brolis @ 2005 08 23, 08:48)
g.gif  siaip gyvenu virsutiniame aukste, idomu kaip tas elektrinis gyvatukas sildo ir kazkaip neteko matyti vonioje tokio irenginio. Nors patarimas idomus ir vertas demesio  thumbup.gif bet 13 Lt per menesi, kai visa laika ijungtas kazkaip nerealiai skamba, nors as nezinau. Ar elektrinis gyvatukas is tiesu geriau uz yprasta?

na mes ji pasijungeme sia vasara, tai nelaikau jo istisai ijungto, tad negaliu tiksliai pasakyti ar 13 lt per men, bet manau matematika paprasta, reikia zinoti kiek kainuoja kilovatvalande, ir padauginti ja is xx valandu, kazkur buvo apie tai atskira tema "daiktai" jei neklystu.

nzn ar jis daugiau prisildys nei vandeninis, bet pas mane labai nesamoningai buvo,kad siltas gyvatukas tik sildymo sezonu budavo, o vasara saltut saltutelsi, tai biski uzknisdavo tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 08 23, 10:00)

nzn ar jis daugiau prisildys nei vandeninis, bet pas mane labai nesamoningai buvo,kad siltas gyvatukas tik sildymo sezonu budavo, o vasara saltut saltutelsi, tai biski uzknisdavo tikrai  schmoll.gif

Taigi tokiu atveju kombinuota statyt reikia - kad sildymo sezonu nuop sildymo sistemos karstas butu, o ne sildymo sezonu- pajungi ant elektros ax.gif
Pas mus toxai bus, bet dar neissirinkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 23, 10:35)
Taigi tokiu atveju kombinuota statyt reikia - kad sildymo sezonu nuop sildymo sistemos karstas butu, o ne sildymo sezonu- pajungi ant elektros  ax.gif
Pas mus toxai bus, bet dar neissirinkau  blush2.gif

na man to kombinuoto kaina pasirode kiek didoka, svelniai tariant schmoll.gif
ai ir kazkaip labai pabijojau, vanduo ir elektra viename? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 08 23, 10:39)
na man to kombinuoto kaina pasirode kiek didoka, svelniai tariant  schmoll.gif
ai ir kazkaip labai pabijojau, vanduo ir elektra viename? g.gif  g.gif

Nu jo,kaina to kombinuoto tai didesnė gaunas,nes, bent kiek vienoj firmoj domėjaus,tai ten tipo reik prie vandeninio gyvatuko dasipirkt kažkokį š.. kuris apie 200Lt kainuoja g.gif Na,bet manau,kad atsipirkt turėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 23, 10:45)
Nu jo,kaina to kombinuoto tai didesnė gaunas,nes, bent kiek vienoj firmoj domėjaus,tai ten tipo reik prie vandeninio gyvatuko dasipirkt kažkokį š.. kuris apie 200Lt kainuoja  g.gif  Na,bet manau,kad atsipirkt turėtų  ax.gif

na mes sena borejome mesti lauka ir jungti nauja, tai sumele, kuria deklaravo salone (ir ne paciam brangiausiam) 1300 lt!!!!! blink.gif man kiek daugoka pasirode, apie atsipirkima tai net minties nebuvo!!!
klausyk, gal cia kokia dezinformacija man buvo pateikta?
Atsakyti