Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos 4u.gif

ir as, kaip Nefe persimeciau visa i ovuliacijos stimuliaciju temute ir jumis truputi apleidau.. blush2.gif
kiskiau 4u.gif na nezinau,kaip be paduosti, patiko, kai parase, kad bus vestuves, bus medaus menuo, ir dar vienas menuo,na tada jau trecias kartas, kuris nemeluos, o tada jau galesim kartu su tavim garsiai uzbliauti nevilties giesme mirksiukas.gif

Ice Tea, sveikute, kaip atostogos geriau pasigirk ir nenervuok musu su tais tepliojimais! rolleyes.gif
Nezinau, kaip ten su tom matkom ir kaip su tamponais (beje, as ju dabar uzsisakiau ir nuo ktk ciklo isbandysiu lotuliukas.gif ), bet tas tetkas reikia gerti dar su kazkuo ten nepamenu kuo tiksliai, ir tipo kelis ciklus bei saugotis. ale kur tu praleisi savo dienas, kai tik lauki greiciau issiziojus savo O lotuliukas.gif

bum, kai ir pas mane viskas vyksdavo natur (isskyrus sita balaganiska stimuliacija doh.gif ) ir kai viskas budavo daroma, kad atrodo tik imk ir kibk zirniuk - o rezutatas, kai ta diena lauki NT II, bet sulauki mmm imi galvoti, kad kazkoks pirstas is auksciau viska reguliuoja.
Skaitau as dabar Lazarevo Kramos diagnostika ir man plaukai siausiasi visose vietose lotuliukas.gif Ogi matai, kad visokie neaisingumai gali buti ,,paveldimi" is proseneliu ir ne gana to is savo praitu gyvenimu doh.gif Kiek tiesos nezinau, bet kai tokie dalykai dedasi - imi galvoti, kd gal but kakokia tiesa. As parankiosiu is tos knygos istorijas apie nevaisnguma, jei noresit, nuskanuosiu ir parasysiu cia. Gal kuriai primins kokias praeityje nuodemes galejo padaryti uz ka dabar sitaip tenka atsrebti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 07 27, 11:54)
bum, kai ir pas mane viskas vyksdavo natur (isskyrus sita balaganiska stimuliacija  doh.gif ) ir kai viskas budavo daroma, kad atrodo tik imk ir kibk zirniuk - o rezutatas, kai ta diena lauki NT II, bet sulauki mmm imi galvoti, kad kazkoks pirstas is auksciau viska reguliuoja.
Skaitau as dabar Lazarevo Kramos diagnostika ir man plaukai siausiasi visose vietose  lotuliukas.gif Ogi matai, kad visokie neaisingumai gali buti ,,paveldimi" is proseneliu ir ne gana to is savo praitu gyvenimu  doh.gif Kiek tiesos nezinau, bet kai tokie dalykai dedasi - imi galvoti, kd gal but kakokia tiesa. As parankiosiu is tos knygos istorijas apie nevaisnguma, jei noresit, nuskanuosiu ir parasysiu cia. Gal kuriai primins kokias praeityje nuodemes galejo padaryti uz ka dabar sitaip tenka atsrebti  doh.gif

Nu nebent iš praeito gyvenimo, nes mes su MB abu iš daugiavaikių šeimų hihihi.gif Nenoriu aš tikėti jokiom ten karmom, noriu tikėti kad jau greitai turėsim vaikelį, o jei po IVF tai dvynukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 27, 11:06)
Nu nebent iš praeito gyvenimo, nes mes su MB abu iš daugiavaikių šeimų hihihi.gif Nenoriu aš tikėti jokiom ten karmom, noriu tikėti kad jau greitai turėsim vaikelį, o jei po IVF tai dvynukus tongue.gif

as irgi nenoriu tiketi, bet bijau schmoll.gif Per daug gyvenime visokiu sutapimu, kad netikeciau... Be to visai nenoriu tureti vaiku, jeigu uz tai jiem kaip nors butu lemta tragiskai zuti doh.gif
Atsakyti
Ice Tea, sveikute, kaip atostogos geriau pasigirk ir nenervuok musu su tais tepliojimais!  rolleyes.gif

Atostogos SUPER- orai 5* thumbup.gif thumbup.gif Dabar visa esu įmirkus į kelionę į Portugaliją rolleyes.gif - išskrendam 08.05 ir grįšim 08.16 thumbup.gif thumbup.gif Žiauriai laukiu ir jau virtualiai po tenai keliauju rolleyes.gif
O dėl tepliojimų, tai ko jums nervuotis unsure.gif Jei ką, tai gerkit kartu su manim magnį thumbup.gif thumbup.gif Viskas bus dzin irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 27, 13:28)
Atostogos SUPER- orai 5* thumbup.gif  thumbup.gif Dabar visa esu įmirkus į kelionę į Portugaliją rolleyes.gif - išskrendam 08.05 ir grįšim 08.16  thumbup.gif  thumbup.gif Žiauriai laukiu ir jau virtualiai po tenai keliauju  rolleyes.gif

Net supavydėjau tau tos kelionės doh.gif vacation4.gif: rolleyes.gif wub.gif echh..
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 27, 09:03)
planuokly vakar užsiminė viena apie jas, bet daugiau nieko nežinau.

QUOTE(bum @ 2010 07 27, 11:29)
Gi aš jau dariau 7 IUI blush2.gif Jei pas abu viskas gerai reiškias neaiškios kilmės nevaisingumas doh.gif Vienžo.. kelis mėnesius bandysim tą vaisingumą ir taip biggrin.gif Tikiuosi ta akcija VK ne vieną mėnesį bus g.gif

sveikos matau kalbat ir jus pie tas gin kapsules, aš sekmadieni baigiau pirmą išsiėmiau ta prasme, pienligės nėra o kas bus toliau matysim, prisigalvojau kad pas mane terpė negera ta prasme kad rūgšti lb ir gal spermiukus nudobia nepasiekusius tikslo tai pabandysiu šį variantą, zinau kad sita cikla ant O nefataikėm,bet ateinatį tikrai pavyks pataikyti po kapsulės ir tada matysim rezultatas bus ar bus snipštas.
bet jei ji padės tai bash.gif man draugė jau preita ziema siule ja pabandyti umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia zylute: 27 liepos 2010 - 15:00
Gal kuriai primins kokias praeityje nuodemes galejo padaryti uz ka dabar sitaip tenka atsrebti  doh.gif

o kas išrišimą duos už tas nuodėmes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, merguzeles sokiai.gif
As kai uzsiatostogavau tai ir galo nera biggrin.gif, isvykom gi pradzioj i gamta pailset, o poto dar savaitei netiketai prie juros islindau wink.gif tai jau oi oi oi kiek ilgai cia pas jus nebuvau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Reiks turbut keliu paru, kad viska perskaityt ka prirasinejot per tas kelias savaiteles. Gal pas ka yra geru naujienu, gal ka ir sveikint jau reiktu mirksiukas.gif As per tas atostogas net vizita pas E.T nukeliau i rugpjuti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 07 25, 21:26)
lauraz5
Mes tai trumpai saugojomes, bet pasirodo nebuvo nuo ko saugotis.  doh.gif

tai tikrai....juokas per asaras doh.gif

QUOTE(kiskius @ 2010 07 26, 19:04)
Sveikos  4u.gif
su arasom, baisia neviltim ir baisiu pykciu - net nezinau uz ka, kam ir del ko.. pradedu nauja cikla..  verysad.gif  cry.gif nesuprantu kas ir uz ka mus taip kankina..  verysad.gif
atsiprasau, kad taip liudnai, bet tikiu, kad tik jus galit mane suprast
nebezinau ka toliau daryt, ar me4st viska, ar ryztis IUI, IVF ar kt...

neliudek kiskiuk!!!!laikykis!beje as jau pradejau kelia link IUI nes laukiu ateinancio 5 ciklo po LP taigi jau isirasiau skatinamuosius ir laukiu mmmm....sakiau pasidarysiu kelias stimuliacijas...o jei nieko darysius IUI...o ko cia laukti?taigi ir tu nesinervink nes viena esi!!!!ir nebijok jokiu budu zengti tu zingsneliu!!!sneku ane?o pries kokia savaitele to paties bijojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 27, 15:34)
o kas išrišimą duos už tas nuodėmes  lotuliukas.gif

tai kad tik patys uz jas ir turim atsiskaityti.
Kaip supratau, nera kazkur pragaro... Yra cia zemeje ir rojus, ir skaistykla doh.gif

dabar vienas zmogus atlikineja seansus su manimi, ziuresim, kaip cia gausis. Jei pavyktu nestuke.gif tikrai imsiu tiketi hihihi.gif
Papildyta:
Ice tea, net seile nuvarvejo! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 27, 12:28)
Atostogos SUPER- orai 5* thumbup.gif  thumbup.gif Dabar visa esu įmirkus į kelionę į Portugaliją rolleyes.gif - išskrendam 08.05 ir grįšim 08.16  thumbup.gif  thumbup.gif Žiauriai laukiu ir jau virtualiai po tenai keliauju  rolleyes.gif
O dėl tepliojimų, tai ko jums nervuotis  unsure.gif Jei ką, tai gerkit kartu su manim magnį  thumbup.gif  thumbup.gif Viskas bus dzin  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Labutis 4u.gif
Kai grįši iš Portugalijos būsi užversta klausimais blush2.gif likimo sese lotuliukas.gif ,nes ir mes planuojam rugsėjo gale spalio pradžioj ten apsilankyti mirksiukas.gif
Linkiu kad grįžtum nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 27 liepos 2010 - 21:34
QUOTE(loorena @ 2010 07 27, 16:59)
Sveikutes, merguzeles sokiai.gif
As kai uzsiatostogavau tai ir galo nera  biggrin.gif, isvykom gi pradzioj i gamta pailset, o poto dar savaitei netiketai prie juros islindau  wink.gif tai jau oi oi oi kiek ilgai cia pas jus nebuvau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Reiks turbut keliu paru, kad viska perskaityt ka prirasinejot per tas kelias savaiteles. Gal pas ka yra  geru naujienu, gal ka ir sveikint jau reiktu  mirksiukas.gif As per tas atostogas net vizita pas E.T nukeliau i rugpjuti  mastau.gif

o tu po operacijos dar ir nebuvus pas ją? as bijau net nes jau liko šis ir kitas ciklas ir viskas IUI verysad.gif o pinigų tam kaip nebuvo taip ir nėra, ne tik pinigų bet ir tikėjimo kad jis duos naudos cray.gif stengiuosi SM maziau buti tada pavyksta maziau apie nestuke.gif galvoti verysad.gif
Atsakyti