Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 07 27, 11:29)
Gi aš jau dariau 7 IUI blush2.gif Jei pas abu viskas gerai reiškias neaiškios kilmės nevaisingumas doh.gif Vienžo.. kelis mėnesius bandysim tą vaisingumą ir taip biggrin.gif Tikiuosi ta akcija VK ne vieną mėnesį bus g.gif

Jooo, kitos iseities nera. mirksiukas.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 07 27, 11:54)
As parankiosiu is tos knygos istorijas apie nevaisnguma, jei noresit, nuskanuosiu ir parasysiu cia. Gal kuriai primins kokias praeityje nuodemes galejo padaryti uz ka dabar sitaip tenka atsrebti  doh.gif

Butu labai gerai. As cia irgi turiu tokia viena knyga, joje parasyta, jei moteris nepastoja, tai ji pasamoneje dar nenori vaiko, arba nemyli savo vyro. doh.gif Niu susibiesinau ir meciau as ta knyga...

QUOTE(Linutas @ 2010 07 27, 13:25)
as irgi nenoriu tiketi, bet bijau  schmoll.gif Per daug gyvenime visokiu sutapimu, kad netikeciau... Be to visai nenoriu tureti vaiku, jeigu uz tai jiem kaip nors butu lemta tragiskai zutdoh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(zalia zylute @ 2010 07 27, 15:59)
sveikos matau kalbat ir jus pie tas gin kapsules, aš sekmadieni baigiau pirmą išsiėmiau ta prasme, pienligės nėra o kas bus toliau matysim, prisigalvojau kad pas mane terpė negera ta prasme kad rūgšti lb ir gal spermiukus nudobia nepasiekusius tikslo tai pabandysiu šį variantą, zinau kad sita cikla ant O nefataikėm,bet ateinatį tikrai pavyks pataikyti po kapsulės ir tada matysim rezultatas bus ar bus snipštas.
bet jei ji padės tai bash.gif  man draugė jau preita ziema siule ja pabandyti umn.gif

O kas per kapusles ir kur ju yra pirkti? mirksiukas.gif
Atsakyti
kazko aprimo mergaites cia... g.gif ir nauju merginuciu cia jau ziuriu nebeuzsuka....na bet yra vienas pliusas...kad galim zengti koja kojon veiksmuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia zylute @ 2010 07 28, 10:46)
o tu po operacijos dar ir nebuvus pas ją? as bijau net nes jau liko šis ir kitas ciklas ir viskas IUI  verysad.gif  o pinigų tam kaip nebuvo taip ir nėra, ne tik pinigų bet ir tikėjimo kad jis duos naudos cray.gif stengiuosi SM maziau buti tada pavyksta maziau apie  nestuke.gif  galvoti verysad.gif

Ne, dar pas ja dar niekad nebuvus mirksiukas.gif Po LP mums KMUK sake 6men pabandyt naturaliai,,,,bet mes iskarto po operacijos, pradejom vyruka dar iki galo tirt,,,tai Zil. siulo IUI darytis g.gif Na, o del laiko, tai matai pas mane jokiu endo nerado ax.gif
As per atostogas taip pailsejau nuo tu visu planavimu, tik gaila kad puse atostogu as viena prasiilsejau, MB dirbo - tad nestuke.gif nera. Va mmm jau i pabaiga, tik man kazkaip po LP pasidare laaabai jos skaudzios, o ir gausesnes doh.gif doh.gif doh.gif , nei kad buvo pries LP
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 28, 18:10)
kazko aprimo mergaites cia... g.gif ir nauju merginuciu cia jau ziuriu nebeuzsuka....na bet yra vienas pliusas...kad galim zengti koja kojon veiksmuose lotuliukas.gif

Taip tikrai truksta cia ,,veiksmo" O svarbiausia geru naujienu unsure.gif
Vasara, turbut daugiau atostogaujanciu, nei besiruosianciu operuotis ar cia prie kompo knapsoti biggrin.gif
MB neatkrapsto manes nuo PC lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 07 29, 17:15)
Taip tikrai truksta cia ,,veiksmo" O svarbiausia geru naujienu  unsure.gif
Vasara, turbut daugiau atostogaujanciu, nei besiruosianciu operuotis ar cia prie kompo knapsoti  biggrin.gif
MB neatkrapsto manes nuo PC  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai kad cia ramu ax.gif Na, tikekimes po vasareles visos sugris i darbus, i ramu gyvenima, bet svarbiausia su geromis naujienomis nestuke.gif ir tuom mus nudziugins,,,,, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 07 29, 17:15)
Vasara, turbut daugiau atostogaujanciu, nei besiruosianciu operuotis ar cia prie kompo knapsoti  biggrin.gif

Turbūt ir operantai tongue.gif (t.y. gydytojai) atostogauja mirksiukas.gif Na ir kur čia gulėsi ligoninėj, kai už lango +30 doh.gif Prie vandenų reik lėkt, o ne į operacinę lotuliukas.gif

Man vakar iškilo toks klausimas rolleyes.gif Ar darydami LP padaro ir histeroskopiją. Išraše neradau nei vieno panašaus žodžio į "histeroskopija", bet rašo, kad kiaušintakiai nesunkiai pratekami g.gif Tai kų čia reiškia- buvo histero ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 liepos 2010 - 07:19
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 30, 08:18)
Man vakar iškilo toks klausimas rolleyes.gif Ar darydami LP padaro ir histeroskopiją. Išraše neradau nei vieno panašaus žodžio į "histeroskopija", bet rašo, kad kiaušintakiai nesunkiai pratekami g.gif Tai kų čia reiškia- buvo histero ar ne  g.gif

tada tikrai ją padarė, iš lempos pratekamumo nepaišys mirksiukas.gif
beje, gražiai kilstelėjai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 30 liepos 2010 - 07:25
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 08:20)
tada tikrai ją padarė, iš lempos pratekamumo nepaišys  mirksiukas.gif
beje, gražiai kilstelėjai  thumbup.gif

Ufff, tada RAMIAU karsta.gif Nes aš jau apie histeroskopiją buvau pradėjus svaigti doh.gif
Sakau, gal man kraujuoja dėl kokių nors polipų gimdoj unsure.gif Nu bet jei darė, tai turbūt matė rolleyes.gif

Šūds tas pakilimas irnesakyk.gif Tuoj kai DUOS mmm vaizdų, tai nespėsiu paketų keistis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 30, 08:38)
Ufff, tada RAMIAU  karsta.gif Nes aš jau apie histeroskopiją buvau pradėjus svaigti  doh.gif
Sakau, gal man kraujuoja dėl kokių nors polipų gimdoj  unsure.gif Nu bet jei darė, tai turbūt matė  rolleyes.gif

Šūds tas pakilimas  irnesakyk.gif Tuoj kai DUOS mmm vaizdų, tai nespėsiu paketų keistis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*zuiki, šiaip man po LP gydytojas pats atėjęs komentavo, kad gimda viduj graži ir pan, ten darinukas koks tai buvo tai pašalino, bet jis gerietis buvo. Tai kaip ir jums turėjo papasakot ką rado tam pilve besiknisdami tongue.gif Vat man įdomus tas faktas kad nemažai operavusių gydytojų išpjaustė mergytės o paskui tik popierių nusiuntė ginei, nes popierius taip smulkiai neatpasakoja. O man dar narkozinė sklerozė buvo, tai gerai,kad dar ir MB tą pokalbį girdėjo blush2.gif
**o tu paketų nenusipirk, nebus mmm kur tekėt, gal susilaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 30 liepos 2010 - 07:47
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 08:42)
*zuiki, šiaip man po LP gydytojas pats atėjęs komentavo, kad gimda viduj graži ir pan, ten darinukas koks tai buvo tai pašalino,  bet jis gerietis buvo. Tai kaip ir jums turėjo papasakot ką rado tam pilve besiknisdami  tongue.gif
**o tu ppaketų nenusipirk, nebus mmm kur tekėt, gal susilaikys  mirksiukas.gif

*matai, mes pas skirtingus gydytojus buvom doh.gif lotuliukas.gif Maniškis (kitos mergaitės patvirtins) akcentavo TIK blogus dalykus, o apie gerus, tik "VISKAS GERAI. Klausimus susirašyk ant lapelio ir pakalbėsim, kai ateisi" doh.gif O ką ten po LP gudraus gali susigalvoti per klausimus doh.gif Džiaugiesi, kad nepapjovė ir kad atsibudai su kojom ir rankom lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju hihihi.gif hihihi.gif
**Pas mane jų VISADA yra doh.gif Pagal planą ryt turėtų pareiti mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 30, 08:46)
*Klausimus susirašyk ant lapelio ir pakalbėsim, kai ateisi"  doh.gif
**Pas mane jų VISADA yra  doh.gif Pagal planą ryt turėtų pareiti mmm  mirksiukas.gif

*aš kai atsigavau turėjau valandėlę iš anksto apgalvoti ko paklausti, ryšium su tuo kad šitoj temoj sėdžiu tik PO LP, tai klausimus gudrius visgi galvojau blush2.gif MB juokėsi susitiko du "gydytojai" tik vienas lovoj lotuliukas.gif Tai aš iš kart užgriuvau reikalaudama atsakymų. Tokie kaip "viskas gerai" praslydo pro ausis-reikalavau konkretumo "kas gerai", užtrukom gerą pusvalandį, paskui dar po poros valandų atėjo su knygom mums dar smulkiau viską paaiškinti ir vaizdžiai parodyti blush2.gif Ir aplamai atviras visada klausimams... Tai ir sakau,kad skolingi likom ax.gif
**nepareis-nepareis-nepareis-nepareis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 30 liepos 2010 - 07:57
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 08:56)
**nepareis-nepareis-nepareis-nepareis
user posted image

wub.gif Ačiū blush2.gif
Atsakyti