QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 08, 20:29)
na cia tau juodasis laikotarpis...praeis
bet gal geriau atsiriboti nuo tokiu dalyku nes tikrai juk ND turi buti ne darbai o malonumas....bet musu situacijoj kitaip gaunas....na bet pailsesi bent kiek...praeis....o gal atsitiks stebuklas!!!
stengesi tai stengesi...o vat pas maniski tai tokia problema yra psichologine kad jam tas REIKIA padaro taip kad isvis nieko nesigauna...
jam tas reikia didelis stresas ir jam ND is reikalo tai baisi problema....taigi tenka griebtis gudrybiu visokiu... 

stengesi tai stengesi...o vat pas maniski tai tokia problema yra psichologine kad jam tas REIKIA padaro taip kad isvis nieko nesigauna...

tikrai zinau kad tai sunkus laikotarpis, ir ko gero visiem vyram nestovi kai reikia

O sau neplanuojant jau gal gerus tris metelius gyvenom po vestuviu, nieko neskaiciuodmai ir specialiai nelaukdami. Tik tada, man, kaip tai zirafai, dasuto, kad kazkas ne taip - jei per tiek laiko niekad nebuvom ,,pataike"

O dabar viskas pa striokam atkiekama - ir tai zinoma prie psichologinio seimos tvirtumo neprisideda

Dabar ne i tema - sia nakti sapnavau, kad as kazokia undine pavirtus, kazkokiam mazam baseinelyje plaukioju kartu su dar viena undinele. Kazkas nori mane is ten istraukti, o as visaip kaip nardau ir pabegti stengiuosi. Na, o MB tuo laiku iejes i SM pirma pasitaikiusi foruma prirase, kad as numiriau ir kad jis vykdao mano prasyma, neva pranesti SM, kad manes nebera ir kad kas nors paskelbtu per visus forumus, kuriuose bendravau, kad manes neieskotu

Kaip jums sapnelis ??