Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 12 13, 13:11)

Laba,

Verta dėmesio, jeigu dažnai gaminate daržovių salotas. Gerai tarkuoja, aštrūs ir lengvai keičiami peiliukai (su kinišku pigiu analogu nesulyginsi). Laikiklis daržovėms yra su smeigtukais, tad laiko puikiai. Lengva išplauti po tekančiu vandeniu. Garantija 3 metai.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 12 13, 17:18)
Laba,

Verta dėmesio, jeigu dažnai gaminate daržovių salotas. Gerai tarkuoja, aštrūs ir lengvai keičiami peiliukai (su kinišku pigiu analogu nesulyginsi). Laikiklis daržovėms yra su smeigtukais, tad laiko puikiai. Lengva išplauti po tekančiu vandeniu. Garantija 3 metai.

Iki! smile.gif

bigsmile.gif o dėkui,aš jai ir taupau,nes pastoviai krumplius nusitarkuoju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 12 13, 18:21)
bigsmile.gif  o dėkui,aš jai ir taupau,nes pastoviai krumplius nusitarkuoju  doh.gif  blush2.gif

Tai lauksiu atsiliepimų mirksiukas.gif

(turiu kinišką panašią, iš Maksimos, tai kažkoks nesusipratimas: nieko nei pjauna, nei tarkuoja, taip ir guli spintelėj nė karto normaliai nepanaudota)
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 12 13, 20:29)
Tai lauksiu atsiliepimų  mirksiukas.gif

(turiu kinišką panašią, iš Maksimos, tai kažkoks nesusipratimas: nieko nei pjauna, nei tarkuoja, taip ir guli spintelėj nė karto normaliai nepanaudota)

tai vat ir aš galvoju ar nebus kaip su tom senovinėm kaip tik pasirodė,mama pirko,tai nieko tie spygliukai nelaiko daržovių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*M* @ 2010 12 14, 20:18)
tai vat ir aš galvoju ar nebus kaip su tom senovinėm kaip tik  pasirodė,mama pirko,tai nieko tie spygliukai nelaiko daržovių  schmoll.gif

Laba,

Kai tarkuojate daržovę, ją prilaiko ne tik smeigtukai, bet ir pagrindas, kuriuo tarkuojate, tad daržovėms ar kam kita nukristi nėra šansų. Žinoma, jeigu mojuosite tuo laikikliu su pasmeigta daržovę tai ji tikrai gali nukristi, bet manau, kad ruošiatės pirkti ne tuo tikslu smile.gif Ar ne taip?

Iki!
Atsakyti
Labai ACIUU wub.gif cia konsultuojanciam zmogiukui "Digas" buvau suzaveta sios firmos darbuotojo profisonalumu, operatyvumu ir paprasciausiai zmogiskumu. Ne teko sutikti dar nei vienos tokios firmos kuri taip operatyviai keistu sugedusi garantini daikta i nauja be jokiu pretenziju, nes kiek man paciai teko susidurti su visokiom "garantijom" (kalbu ne apie sios firmos prekes) tai buvau varinejama is parduotuviu i visokiausius servisus, ten menesiais turedavau laukti ir galiausiai vistiek susimoketi, kad atgauti preke. Leifheit firmos deka turiu vel savo mylimiausia sluota, jinai man nepamainomas daiktas auginant mazaja savo isdykele tongue.gif Merginos drasiai pirkite sios firmos prekes, nes matosi, kad zino kuom prekiauja ir nebijo atsakomybes, as asmeniskai turiu 4 prekes, tai trikampe elektrine sluota (SUPERRR daiktas), ta kibira su sluota kur pats grezia ir ranku nereikia purvintis plaunant grindis blush2.gif toliau dziovykle labai stabili ir kompaktiska, ne ant durniaus padaryta ir langu plovimo koteli. Visi daiktai pasiteisino 100 proc. Dabar planujoju pirkti konservu atidarytuva ir tarka darzovem, parasysiu atsiliepimus veliau 4u.gif
Atsakyti
o kas nutiko,kad garantinio buvo prisireikę ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

o kur galima gauti tokiu pjaustykliu uz tokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguciuksss @ 2010 12 20, 15:21)
Sveiki  smile.gif

o kur galima gauti tokiu pjaustykliu uz tokia kaina?  g.gif

štai čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai susigundžiau Leifheit valytuvų grindims POWER DELTA ax.gif Turim plaunamą siurblį, paprastas užlūžo, tai kambarius išvalyt nuo šiukšlių/dulkių maniau jo užteks(visur laminatas ir plytelės), bet va radau info kad dulkių neišvalo, ar tiesa? g.gif
Ir dar, gal kur matėt akcija jiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adomke @ 2010 12 15, 13:13)
.. Leifheit firmos deka turiu vel savo mylimiausia sluota, jinai man nepamainomas daiktas auginant mazaja savo isdykele  tongue.gif  Merginos drasiai pirkite sios firmos prekes, nes matosi, kad zino kuom prekiauja ir nebijo atsakomybes, as asmeniskai turiu 4 prekes, tai trikampe elektrine sluota (SUPERRR daiktas), ta kibira su sluota kur pats grezia ir ranku nereikia purvintis plaunant grindis blush2.gif toliau dziovykle labai stabili ir kompaktiska, ne ant durniaus padaryta ir langu plovimo koteli. Visi daiktai pasiteisino 100 proc. Dabar planujoju pirkti konservu atidarytuva ir tarka darzovem, parasysiu atsiliepimus veliau  4u.gif

Sveiki,gal galite įvardinti šių prekių tikslius pavadinimus,labai domina.AČIŪ. Beje,gal kas žinote ar dar IKI yra akcija šios firmos gaminiams. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 12 21, 21:57)
maciau Prismos lankstinuke visoms Leifheit prekems 40%  nuolaida 4u.gif
akcijos

Ačiū 4u.gif

QUOTE(zirzekle @ 2010 12 22, 00:22)
Sveiki,gal galite įvardinti šių prekių tikslius pavadinimus,labai domina.AČIŪ. Beje,gal kas žinote ar dar IKI yra akcija šios firmos gaminiams. ačiū 4u.gif

akcija tai yra, bet prekių beveik ne
Atsakyti