Labai ACIUU

cia konsultuojanciam zmogiukui "Digas" buvau suzaveta sios firmos darbuotojo profisonalumu, operatyvumu ir paprasciausiai zmogiskumu. Ne teko sutikti dar nei vienos tokios firmos kuri taip operatyviai keistu sugedusi garantini daikta i nauja be jokiu pretenziju, nes kiek man paciai teko susidurti su visokiom "garantijom" (kalbu ne apie sios firmos prekes) tai buvau varinejama is parduotuviu i visokiausius servisus, ten menesiais turedavau laukti ir galiausiai vistiek susimoketi, kad atgauti preke. Leifheit firmos deka turiu vel savo mylimiausia sluota, jinai man nepamainomas daiktas auginant mazaja savo isdykele

Merginos drasiai pirkite sios firmos prekes, nes matosi, kad zino kuom prekiauja ir nebijo atsakomybes, as asmeniskai turiu 4 prekes, tai trikampe elektrine sluota (SUPERRR daiktas), ta kibira su sluota kur pats grezia ir ranku nereikia purvintis plaunant grindis

toliau dziovykle labai stabili ir kompaktiska, ne ant durniaus padaryta ir langu plovimo koteli. Visi daiktai pasiteisino 100 proc. Dabar planujoju pirkti konservu atidarytuva ir tarka darzovem, parasysiu atsiliepimus veliau