Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(TomaKa @ 2011 03 16, 16:20)
Kaip kuno svarstykles uz lipdukus?
ar patenkintos kas turit? ka ten gero rodo? mirksiukas.gif

Sveiki,

Labai norėjau, ieškojau, gavau.

Bet... galiu parduot, jei norit- pastoviai nustatinėt mygtukus, tepasi, slidu...Žodžiu grįšiu prie paprastų be jokių " pričindalų" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 03 02, 10:01)
sveikutės, o aš noriu pagirti Gerduvos darbuotojus biggrin.gif  Pernai vasarą už cento lipdukus pirkau power delta, kuri sugedo. Cento parduotuvėje davė man telefoną, susiskambinau su tikriausiai centriniu ofisu, kur labai maloniai moteris išklausinėjo, viską paiškino kad pakeis, pažiūrėjo ar mano miesto gerduvos parduotuvėje yra tų prekių ir nuėjusi be jokių problemų pasikeičiau thumbup.gif
tik nuliūdau sužinojusi kad šį prekė yra gan nekokybiška, jau ne man vienai čia genda ir reikia keisti, ir kiek supratau ji jau išimta iš prekybos doh.gif

Darbar supratau. nes mes irgi pirkom pernai pavasarį-tai dabar jau krauk nekrovęs vos pasuka.
Jau ne to kad nieko jis nevalo( į šonus akmenukus "nušaudo"), tai dar ir pasibaigė metams nepraėjus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 03 18, 09:42)
Darbar supratau. nes mes irgi pirkom pernai pavasarį-tai dabar jau krauk nekrovęs vos pasuka.
Jau ne to kad nieko jis nevalo( į šonus akmenukus "nušaudo"), tai dar ir pasibaigė metams nepraėjus... doh.gif

Laba,

Kreipkitės į importuotojus, jie broką keičia be jokių problemų. Čia jų tel. 846471520.

Iki!
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 03 18, 12:01)
Laba,

Kreipkitės į importuotojus, jie broką keičia be jokių problemų. Čia jų tel. 846471520.

Iki!
smile.gif

Ačiū, kad paskelbėt 4u.gif Reiks ir man dėl tos pačios priežasties nurodytu telefonu kreiptis. Jau virš pusmečio Delta Power'is stovi kampe neveikiantis doh.gif Kokį mėnesį tik dirbo, o paskui tik burzgė, o vėliau jau net neburzgė - karts nuo karto per ta pusmetį vis paspausdavau mygtuką su viltim, kad gal atsigaus, buvau net krautis palikusi per naktį sad.gif Kandangi mano kilimo šereliai nors nėra labai ilgi, bet Power'iukui pasirodė per dideli ir neįkandami, tai nelabai stipriai jo ir pasigedau

Kaip matau iš čia pasisakiusių, LABAI jau nekokybiškos šios elektrinės šluotos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2011 03 18, 20:42)
Ačiū, kad paskelbėt  4u.gif  Reiks ir man dėl tos pačios priežasties nurodytu telefonu kreiptis. Jau virš pusmečio Delta Power'is stovi kampe neveikiantis  doh.gif  Kokį mėnesį tik dirbo, o paskui tik burzgė, o vėliau jau net neburzgė - karts nuo karto per ta pusmetį vis paspausdavau mygtuką su viltim, kad gal atsigaus, buvau net krautis palikusi per naktį sad.gif Kandangi mano kilimo šereliai nors nėra labai ilgi, bet Power'iukui pasirodė per dideli ir neįkandami, tai nelabai stipriai jo ir pasigedau

Kaip matau iš čia pasisakiusių, LABAI jau nekokybiškos šios elektrinės šluotos sad.gif

Laba,

Jų kokybė gera tik jų priežiūra ypatinga ir galimybės yra ribotos. Kad valytuvai veiktu normaliai juos reikia prižiūrėti ir naudoti pagal paskirtį. Ne vieną kartą yra tekę nagrinėti įvairius nusiskundimus, bet tik trečdalis gedimų pateisinta dėl gamintojo kaltės ir jeigu atsižvelgti į tą kiekį koks buvo parduotas (kalbu ne apie šimtus vienetų, o tūkstančius), tai brokas nesiektų net vieno procento, leistina riba yra 2%. Daugelis nusipirkęs šiuos valytuvus naudoja juos valyti viskam ir mano kad įsigijo dulkių siurblio pakaitalą nors jis yra skirtas tik greitam pavalymui, nedidelių plotų. Sakykime kažkas išbėrė cukrų, žemėtais ar žvyruotais batais perėjo kambarį, nukrito gėlių vazonas ir pabiro žemės ir pan. Tai tokie atvejai, kai reikia skubaus valymo, bet nesinori traukti dulkių siurblio arba su šluotele ir semtuvėliu lankstytis ir šluoti šiukšles. Labai svarbu valytuvus karts nuo karto švariai išvalyti, nes įsivynioję siūlai, ilgi plaukai žmogaus ar gyvūno gali apsunkinti šepetėlių sukimąsį tada greičiau eikvojasi baterija, prasčiau šluojamos šiukšlės. Kaip bebūtų, jeigu nežinote gedimo priežasties kreipkitės į įgaliotus atstovus pagalbos ir jie padės. Tai tiek, jeigu turėsite klausimų rašykite man į AŽ arba skambinkite šiame tinklalapyje www.rulita.lt nurodytu telefonu. Sėkmės!

Iki! smile.gif
Atsakyti
Pagaliau nusipirkau grindų šepeti „Picobello Extra soft", labai patogus thumbup.gif
Tik viena beda, labai jau dregnas kai isgrezi, ir pasilieka nemenkos vandens demes ant laminato schmoll.gif kai isdziuna labai negraziai grindis atrodo.
Gal ka patartumete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2011 03 18, 20:42)
Ačiū, kad paskelbėt  4u.gif  Reiks ir man dėl tos pačios priežasties nurodytu telefonu kreiptis. Jau virš pusmečio Delta Power'is stovi kampe neveikiantis  doh.gif  Kokį mėnesį tik dirbo, o paskui tik burzgė, o vėliau jau net neburzgė - karts nuo karto per ta pusmetį vis paspausdavau mygtuką su viltim, kad gal atsigaus, buvau net krautis palikusi per naktį sad.gif Kandangi mano kilimo šereliai nors nėra labai ilgi, bet Power'iukui pasirodė per dideli ir neįkandami, tai nelabai stipriai jo ir pasigedau

Galiu iš savos patirties pasakyti,kai šepetys burzgia,bet nesisuka,gali būti kaltas apvalusis ratukas priekyje-aplink jį apsisuka plaukai ir iškrapštyti juos galima tik adata ir pincetu.Žodžiu,šiukšles gal ir greit susiurbi,pasak Digo,bet dešimtkart tiek laiko užims kruopštus plaukų iškrapštymas.Šūdas paskutinis (atsiprašau už antireklamą). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2011 03 21, 21:43)
Galiu iš savos patirties pasakyti,kai šepetys burzgia,bet nesisuka,gali būti kaltas apvalusis ratukas priekyje-aplink jį apsisuka plaukai ir iškrapštyti juos galima tik adata ir pincetu.Žodžiu,šiukšles gal ir greit susiurbi,pasak Digo,bet dešimtkart tiek laiko užims kruopštus plaukų iškrapštymas.Šūdas paskutinis (atsiprašau už antireklamą). rolleyes.gif

Laba,

Na nemanau, kad tai anti reklama smile.gif , tiesiog išreiškėte savo nuomone. O kad reikia kruopščiai valyti tai faktas...

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2011 03 21, 18:26)
Pagaliau nusipirkau  grindų šepeti „Picobello Extra soft", labai patogus  thumbup.gif
Tik viena beda, labai jau dregnas kai isgrezi, ir pasilieka nemenkos vandens demes ant laminato  schmoll.gif  kai isdziuna labai negraziai grindis atrodo.
Gal ka patartumete? g.gif

Va va, man irgi tas pats, tik su Twist rinkinio šepečiu unsure.gif Galvoju gal reiktų keisti šluostę (dabar pas mane universali, gal yra speciali laminatui g.gif), arba grindų ploviklį g.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2011 03 22, 08:17)
Gal yra žinančių žmonių ir galės atsakyti, ar įmanoma dar už lipdukus Cento parduotųvėse gauti smulkintuvą "Comfortline"?  g.gif tai vienintelis daiktas, kurio man reikia, bet jau visą mėnesį neužtinku schmoll.gif

Aš irgi jo labai ilgai ieškojau,net apskambinau visas Kauno "Cento" parduotuves,tai kai visur išsiklausinėjau,kad gaus tas prekes,tada ir važiavau(nors neprižadėjo,kad konkrečiai tų smulkintuvų atveš).Ir ką gi,aptikau NET du vienetus bigsmile.gif Taigi, įsigijau ir labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas Galetumete patarti. Ieskau grindu sepecio (plauti). Pirmame aukste plyteles, antrame laminatas ir reikia sausiau valancio kazkokio sepecio. Gal jau is savos patirties kas nors patarsit. Net nezinau, i kuria puse dairytis: ar kazko ieskotis su kempine, ar su "plausais", ar ta uzdedama medziagyte. Ir dar labai aktualu, kad nereiktu ranku slapintis, greziant.
Labai laukiu nuomoniu ir patarimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 03 24, 17:07)
Sveiki,
Gal kas Galetumete patarti. Ieskau grindu sepecio (plauti). Pirmame aukste plyteles, antrame laminatas ir reikia sausiau valancio kazkokio sepecio. Gal jau is savos patirties kas nors patarsit. Net nezinau, i kuria puse dairytis: ar kazko ieskotis su kempine, ar su "plausais", ar ta uzdedama medziagyte. Ir dar labai aktualu, kad nereiktu ranku slapintis, greziant.
Labai laukiu nuomoniu ir patarimu  wub.gif

as turiu leifheit twist system ax.gif man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti