QUOTE(aurums @ 2011 03 18, 20:42)
Ačiū, kad paskelbėt

Reiks ir man dėl tos pačios priežasties nurodytu telefonu kreiptis. Jau virš pusmečio Delta Power'is stovi kampe neveikiantis

Kokį mėnesį tik dirbo, o paskui tik burzgė, o vėliau jau net neburzgė - karts nuo karto per ta pusmetį vis paspausdavau mygtuką su viltim, kad gal atsigaus, buvau net krautis palikusi per naktį
Kandangi mano kilimo šereliai nors nėra labai ilgi, bet Power'iukui pasirodė per dideli ir neįkandami, tai nelabai stipriai jo ir pasigedau
Kaip matau iš čia pasisakiusių, LABAI jau nekokybiškos šios elektrinės šluotos
Laba,
Jų kokybė gera tik jų priežiūra ypatinga ir galimybės yra ribotos. Kad valytuvai veiktu normaliai juos reikia prižiūrėti ir naudoti pagal paskirtį. Ne vieną kartą yra tekę nagrinėti įvairius nusiskundimus, bet tik trečdalis gedimų pateisinta dėl gamintojo kaltės ir jeigu atsižvelgti į tą kiekį koks buvo parduotas (kalbu ne apie šimtus vienetų, o tūkstančius), tai brokas nesiektų net vieno procento, leistina riba yra 2%. Daugelis nusipirkęs šiuos valytuvus naudoja juos valyti viskam ir mano kad įsigijo dulkių siurblio pakaitalą nors jis yra skirtas tik greitam pavalymui, nedidelių plotų. Sakykime kažkas išbėrė cukrų, žemėtais ar žvyruotais batais perėjo kambarį, nukrito gėlių vazonas ir pabiro žemės ir pan. Tai tokie atvejai, kai reikia skubaus valymo, bet nesinori traukti dulkių siurblio arba su šluotele ir semtuvėliu lankstytis ir šluoti šiukšles. Labai svarbu valytuvus karts nuo karto švariai išvalyti, nes įsivynioję siūlai, ilgi plaukai žmogaus ar gyvūno gali apsunkinti šepetėlių sukimąsį tada greičiau eikvojasi baterija, prasčiau šluojamos šiukšlės. Kaip bebūtų, jeigu nežinote gedimo priežasties kreipkitės į įgaliotus atstovus pagalbos ir jie padės. Tai tiek, jeigu turėsite klausimų rašykite man į AŽ arba skambinkite šiame tinklalapyje www.rulita.lt nurodytu telefonu. Sėkmės!
Iki!