Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

Kazkada turejau popieriaus ir pleveles laikykli - nepatiko. Plevele man blogai nurezdavo...na firma tai aisku ne si buvo, gal todel ax.gif Ir siaip didelis "aparatas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2010 10 16, 16:18)
Sveiki, labai noriu pirkti power delta elektrini sepeti, bet drauge pasake, kad dulkiu jis nesusiurbs, kaip yra is tikruju?

LB,aš turiu šita sluota esu patenkinta,man asmeniškiai ir kilimus greit ir virtuvije grindis iš pliteliu pašluoja ,jeigu greit pašluoti tai daiktas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianuka @ 2010 10 28, 14:12)
ech nespejau per tuos darbus nusipirkt twist rinkinio, o tokia gera kaina buvo iki. gal kuri zinot kada vel bus tokia gera kaina siam rinkinukui?  blush2.gif

dar tesiasi akcija, tik idomu iki kada (vakar dar buvo)... nusipirkau ta twist rinkini, tai super patenkinta esu, laaaabai patogu naudot, rekomenduoju wub.gif leksiu dar pirkt power delta, maciau video kaip veikia, tai patiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 04 lapkričio 2010 - 05:42
QUOTE(Portishead @ 2010 11 04, 07:42)
dar tesiasi akcija, tik idomu iki kada (vakar dar buvo)... nusipirkau ta twist rinkini, tai super patenkinta esu, laaaabai patogu naudot, rekomenduoju  wub.gif leksiu dar pirkt power delta, maciau video kaip veikia, tai patiko!

o kur ta akcija yra? kokioj parduotuvej? man reiktu pawer delta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgute* @ 2010 11 04, 09:35)

IKI parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgute* @ 2010 11 04, 08:35)

matau jums atsake jau:)
as jau isigijau power delta! kraunasi dabar ax.gif
Atsakyti

gal kas zinote kur gauti power delta nusipirkt daliu? nes vaikas mano slave tipo ir uzstrigo kazkas ir sepetukas vienas suluzo doh.gif , reiktu nauja pakeist ir veiktu toliau . laukiu gal kas zino kur rasti

Atsakyti
QUOTE(saulyte:) @ 2010 11 06, 13:44)
gal kas zinote kur gauti  power delta nusipirkt daliu? nes vaikas mano slave tipo ir uzstrigo kazkas ir sepetukas vienas suluzo  doh.gif , reiktu nauja pakeist ir veiktu toliau . laukiu gal kas zino kur rasti

Laba,

Kreipkitės į UAB Gerduva, PC ARENA, Gegužių g. 30, Šiauliai. Paprašykite, kad užsakytu. Šepetukų tikrai yra atsarginių. Jeigu iškiltų klausimų ar nesusitartumėte, parašykite man į AŽ.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 11 06, 16:41)
Laba,

Kreipkitės į UAB Gerduva, PC ARENA, Gegužių g. 30, Šiauliai. Paprašykite, kad užsakytu. Šepetukų tikrai yra atsarginių. Jeigu iškiltų klausimų ar nesusitartumėte, parašykite man į AŽ.

Iki! smile.gif

ot aciu biggrin.gif susitvarkysiu tada
Atsakyti
Sveiki, turiu šiek tiek gaminių šios firmos, kaip tik iš cento parduotuvės suipirkau su nuolaida. Esu labai patenkinta thumbup.gif Power delta įsivaizdavau kitokį, bet neblogas daiktas, jei reikia greitai sušluoti smėliuką ar šiukšles. Idealiai man nesušluoja, kilimus pavalo ( šiukšles, plaukus surenka), tik paskui darbelio yra, kol visus šepetukus išvalau. Turint atliekamų pinigėlių, galima įsigyti ši prietaisą. Labiausiai esu patenkinta twist rinkiniu ir langų valytuvu, super daiktai. Gera akcija buvo , tai ne tik sau, bet ir mamai, sesei supirkau juos thumbup.gif Dabar Cento parduotuvėje akcija virtuvės reikmenims, jau esu nusižiūrėjusi ne vieną daikčiuką, būtinai įsigysiu smile.gif Gal žinote, o Iki gal dar bus akcija valymo reikmenims?
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, Cento įsigytam lankstinuke yra parodyti smulkintuvas ,, COMFORTLINE“ ir malūnėlis ( daržovėms, riešutams). Paskaičius aprašymą , supratau, kad jų funkcija ta pati. O gal klystu? Nežinau, ar rinktis vieną iš jų ar abu? Tik bijau, kad nebūtų ,,sviestas sviestuotas“, nusipirksiu abu, o pasirodys, kad tiek vienas, tiek kitas daro tą patį.
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2010 11 06, 22:43)
Norėčiau pasiteirauti, Cento įsigytam lankstinuke yra parodyti smulkintuvas ,, COMFORTLINE“  ir malūnėlis ( daržovėms, riešutams). Paskaičius aprašymą , supratau, kad jų funkcija ta pati. O gal klystu? Nežinau, ar rinktis vieną iš jų ar abu? Tik bijau, kad nebūtų ,,sviestas sviestuotas“, nusipirksiu abu, o pasirodys, kad tiek vienas, tiek kitas daro tą patį.

Laba,

Smulkintuvas kapoja gabaliukais, o malūnėlis, tai elementari liaudyje vadinama tarka, bet patogesnis ir saugus variantas su kuriuo nesusižeisite rankų. Rezultatas dirbant su šiais prietaisais gaunasi visiškai skirtingas.

Iki! smile.gif
Atsakyti