Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 09:41)
Paklausiu turbūt kvailiau negu kvailai, bet vis dėlto ar kortose negalima pamatyti tokių aiškių gyvenimo permainų kaip vestuvės, vaiko gimimas, mirtis, ta prasme kažką konkretaus. g.gif  Ar tai galima numanyti tik pagal gerai iškritusias dvasines kortas, jog pas žmogų ateis pilnatvė.

Zinoma, kad galima...ir netgi taip tiksliai, kad sunku tuo patiketi paciai...Bet tai tik galimybe, ir didziausia tikimybe pagal tikimybiu teorija. Visa esme tame, kad supratimas apie pranasysciu patikimuma eina is senu laiku, kai zmogaus gyvenimas buvo pakankamai nuspejamas - gimsti, mokaisi arba dirbi, vedi,teki ne uz ko nori, o uz ko liepia, gimdai vaikus, sergi ir mirsti, nes pilna nepagydomu ligu, uz kiekvieno kampo tyko pavojai - bet koks valkata tau gali ismeigti peili is uz kampo vien del to, kad tu nesiesi is turgaus zuvi, o jis irgi nori valgyti - vienu zodziu viskas labai aisku...O dabar ? Prie dabartinio civilizacijos lygio, prie medicinos galimybiu, prie galimybiu RINKTIS...Na kaip galima nuspeti, kaip zmogus pasielgs vienoj ar kitoj situacijoj...Tikiuosi, suprantamai pasakiau....O dvasinis lygmuo ir reikalingas tam, kad keisdamas save, keistum aplinka ir modeliuotum savo gyvenima....Kas, tarkim, is to, kad as ispranasausiu, jog rugsejo menesi tu gausi superini darba? Siai dienai tau taip lemta ir taip turetu ivykti...bet, - kazkas nutiko tai imonei, i kuria tu turejai isidarbinti ir jinai pries savaite nusprende nebepriimti nauju darbuoju...Viskas - pranasyste neissipilde (pavyzdys gal nevisai vykes, bet...) O su nestumu tai is vis labai sunki tema viso pasaulio tarologams...Beje, kas nores bandyti, - Klimt'as tam idealiai tinka....
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 10:05)

Chiromante, dar klausimelis... Ar galima taip klausti kortu? Pvz as zinau savo gyvenime esminius dalykus, kurie man rupi ir rupes, ar galima taip ir klausti, pvz: man rupi santykiai su vyru. Tai klausti kortu, kuri korta reiks santykiu pagerejima ir istraukti, po to kokia korta reiks santykiu pablogejima ir vel istraukti ir t.t. apie rupimus klausimus? Gal duotu kortos atsakymus? O tada tik fiksuoti, kas ka reiskia.
Na gal suprantamai parasiau...

Tu drasiai eksperimentuok (kiek pamenu, pas tave labai geros duotybes sioj srity)...Kazkur temose esu parasiuse ne viena santykiu analizes delione - yra paprastesne, yra labai sudetinga, bet bandyk drasiai. Viska uzsirasinek ir stebek...O kortoms, pries deliodama, gali pasakyti kas ka turi reiksti..Taip ir bus. Cia gi darbas su pasamone, todel tai neaprepiami dirvonai kurybai...Iskalti kiekvienai kortai po keturis raktinius sakinius - kiekvienas kvailys gali, bet tai butu tas pats kaip mikroskopu kalti vinis i siena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 07 13, 10:16)
sako taro kortas geriausia paveldeti,perimti ar gauti dovanu......bet dauguma jusu turbut jas pirkot pacios?

Dovanotas turiu tris kalades, o visos kitos issvajotos, "isnesiotos", isnoretos, isjaustos mano pacios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 12:17)
Tu drasiai eksperimentuok (kiek pamenu, pas tave labai geros duotybes sioj srity)...Kazkur temose esu parasiuse ne viena santykiu analizes delione - yra paprastesne, yra labai sudetinga, bet bandyk drasiai. Viska uzsirasinek ir stebek...O kortoms, pries deliodama, gali pasakyti kas ka turi reiksti..Taip ir bus. Cia gi darbas su pasamone, todel tai neaprepiami dirvonai kurybai...Iskalti kiekvienai kortai po keturis raktinius sakinius - kiekvienas kvailys gali, bet tai  butu tas pats kaip mikroskopu kalti vinis i siena biggrin.gif

Na reiks pabandyti padirbeti su tuo, ka kas turi reiksti.
Na, o del santykiu tai as cia tik pavyzdi toki daviau mirksiukas.gif Na bet gal ateityje prireiks ir tokiu delioniu doh.gif

O del ko taip gali buti, kad istraukiau vakar dienos korta apversta IX, o kaip tik buvo daug bendravimo, demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 11:23
Dar įdomus pastebėjimas: Taro kortos + Permainų knyga...man jos puikiai viena kitą papildo...gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 11:22)
O del ko taip gali buti, kad istraukiau vakar dienos korta apversta IX, o kaip tik buvo daug bendravimo, demesio?

Tai, kad viskas gerai, tiesiog koja pakisa tas prisirisimas prie raktiniu zodziu....Juk Atsiskyrelio korta sako, kad dabar toks periodas, kada tu praeini toki lyg isbandyma (vakar juk visa diena bendravai savo naujo uzsiemimo tema biggrin.gif ), surista su savo vidines tiesos paieskom, si korta sako, kad reikia ieskoti "gylyn", o ne "platyn", dar sako, kad dabar butu verta paskirti laika tik sau ir nuspresti, kokie tavo tikslai ir norai (kadangi vakar tavo mintyse buvo Taro, tai ir dienos korta apie tai). Bet ji apversta, - vadinasi tau tai nevisiskai nepavyks..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 13, 12:28)
Dar įdomus pastebėjimas: Taro kortos + Permainų knyga...man jos puikiai viena kitą papildo...gal kas bandėt?

Neisivaizduoju kokiu principu susieti... Nes gi I'Cin pranasytems gauti, meti monetas g.gif Ar kazkokiu budu dar galima? Na as i I'Cin nelabai pasigilinusi.

Jeigu galima, dar klausimelis Chiromantei.
Ar tikslinga traukti dienos korta is ppilnos kalades? Nes kiek skaiciau tai MA naudojami kai metama kitam zmogui arba kai norima detalizuoti tam tikra situacija. Ar as kazka ne taip supratau? Nes as dienos korta traukiu tik is DA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 11:36
QUOTE(Sublime @ 2010 07 13, 11:28)

Jei darau kokia rimtesne analize - visada derinu sias mantines sistemas, nors is patirties galiu pasakyti, kad ar tai zvaigzdes, ar Taro, ar I-Czin, ar runos, ar chiro - visi "sneka" ta pati....
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 13, 12:28)

Čia ta kur 3 monetas reikia 6 kartus mesti. Reiks pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 12:32)
Tai, kad viskas gerai, tiesiog koja pakisa tas prisirisimas prie raktiniu zodziu....Juk Atsiskyrelio korta sako, kad dabar toks periodas, kada tu praeini toki lyg isbandyma (vakar juk visa diena bendravai savo naujo uzsiemimo tema biggrin.gif ), surista su savo vidines tiesos paieskom, si korta sako, kad reikia ieskoti "gylyn", o ne "platyn", dar sako, kad dabar butu verta paskirti laika tik sau ir nuspresti, kokie tavo tikslai ir norai (kadangi vakar tavo mintyse buvo Taro, tai ir dienos korta apie tai). Bet ji apversta, - vadinasi tau tai nevisiskai  nepavyks..... biggrin.gif

Na va, prasau, kaip teisingai ir tiksliai interpretuota thumbup.gif Nezinau nezinau... atrodo, kad man niekada net panasiai nepavyks ismokti suprasti Taro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 11:33)

Jeigu galima, dar klausimelis Chiromantei.
Ar tikslinga traukti dienos korta is ppilnos kalades? Nes kiek skaiciau tai MA naudojami kai metama kitam zmogui arba kai norima detalizuoti tam tikra situacija. Ar as kazka ne taip supratau? Nes as dienos korta traukiu tik is DA.

Raudonas sakinys, tai... blink.gif DA tiesiog rodys globaliskesnius ivykius, arba tai - kas tavo gyvenime dabar svarbiausia, o MA - tiesiog kasdieninius buitinius ivykius, priezastis, galimybes ir t.t. Naudodamos tik DA labai stipriai apribosite gaunama informacija, ypac jei domina kasdieniniai reikalai, o ne egzistenciniai klausimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 11:40)
Na va, prasau, kaip teisingai ir tiksliai interpretuota  thumbup.gif  Nezinau nezinau... atrodo, kad man niekada net panasiai nepavyks ismokti suprasti Taro  doh.gif

Na gal yra mazas skirtumas bigsmile.gif Tu Taro studijuoji kiek? Pora savaiciu?, O as....zymiai ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai visgi paprašiau, kad vyras Taro nupirktų 4u.gif , gaila, pardavėja nemoka apibūdinti kokios jos, aš vyro telefonu paklausinėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 12:47)
Tai visgi paprašiau, kad vyras Taro nupirktų 4u.gif , gaila, pardavėja nemoka apibūdinti kokios jos, aš vyro telefonu paklausinėsiu g.gif

Tos Ošo Dzen Taro nėra tos tikrosios Taro kortos, gal geriau klasikines pirkit.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 12:47)

Tai pasakyk, kad ziuretu, kad butu pavadinime Raideris arba Raideris Waitas. Jei ka, tegul tau vyras paskambina ir pasako pavadinimu, kokiu yra, tu parasysi cia ir tau patarsim mirksiukas.gif
Atsakyti