QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 08:18)
Dar norejau paklausti,buvot mineje,kad sumaisot mazuosius arkanus su didziaisiais,bet man asmeniskai netelpa delne,byra,neissimaiso normaliai.
Chiromante,vakar atsigulus galvojau,kad musu,pradedanciuju,cia berods 5,o kiek dar kurios neparasiusios,bet skaitancios,sekancios musu zioplinemjimus.Sakau,gal nupiestum mums pagrindines gaires,uzduotum kokiu pamokeliu,namu darbu taip sakant

Ar paaiskintum,pamokintum pirmuju delioniu,na,pacia pradzia teisingo Taro kortu pazinimo link

Na,as cia tik taip sumasciau
Aciu Deep pink uz pasitikejima, bet negaliu nieko isipareigoti (jei tureciau ambiciju destyti, - tai tokiu pasiulymu turiu jau senai

) - esu per daug laisvas zmogus...Juk bet kuria minute galiu nebenoreti, tingeti ar dar kas nors, - tai kas tada?

O jeigu rimtai, tai Taro yra net kelios temos - ten viska esu isdesciusi - ir gaires ir deliones....O visos uzduotis ir namu darbai, mano akimis yra beviltiski, todel, kad kai yra begalinis noras (kaip buvo man), - susirasi ir mokytojus ir literatura ir sedesi, skaitysi, mokysies diena nakti...Ir tai neatsibos...Dziaugsies del kiekvieno menkiausio atradimo...Viska jus labai gerai darot - tiesiog tam kam Taro taps gyvenimo palydovu, atras savo kelia, bet daugumai tiesiog nusibos, kai pasirodys, jog ne taip jau paprasta suprasti Visatos informacija

Siaip tai dar yra Lenorman - ten daug pastangu nereiketu - o kaip prognostinis irankis, visai neblogas