Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

Labas rytas visoms 4u.gif Išmiegojau gerai, kažko ypatingo nieko nejaučiau. Prieš užmiegant dar išsitraukiau paklausti ką sapnuosiu, ištraukiau Saulę wub.gif Bet iš tiesų tai net nepamenu ką sapnavau. doh.gif

Ištraukiau dienos kortą - 5 Taures. Tai pakeliui į darbą sutikau draugę, tai ji man biški tokią kiaulystę padarė, kad net nesitikėjau, pasijaučiau kaip gėdingai apgauta verysad.gif Ir grynai kaip Taurių paveiksliuke taip ir jaučiuosi, tokia gėdingai nusilenkusi su išbarstytom savo viltim. verysad.gif O ir šios kortos reikšmė - praradimai, nusivylimai, emocinis pasimetimas, apmaudas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 09:00)
Labas rytas visoms  4u.gif  Išmiegojau gerai, kažko ypatingo nieko nejaučiau. Prieš užmiegant dar išsitraukiau paklausti ką sapnuosiu, ištraukiau Saulę  wub.gif  Bet iš tiesų tai net nepamenu ką sapnavau.  doh.gif
  Ištraukiau dienos kortą - 5 Taures. Tai pakeliui į darbą sutikau draugę, tai ji man biški tokią kiaulystę padarė, kad net nesitikėjau, pasijaučiau kaip gėdingai apgauta  verysad.gif  Ir grynai kaip Taurių paveiksliuke taip ir jaučiuosi, tokia gėdingai nusilenkusi su išbarstytom savo viltim.  verysad.gif  O ir šios kortos reikšmė - praradimai, nusivylimai, emocinis pasimetimas, apmaudas.  verysad.gif

Diena dar nesibaigė smile.gif palauk vakaro, tada dar kitų, gilesnių reikšmių rasi smile.gif
Dažniausiai traukiu po 3 kortas ryte ir tik vakare jas pasižiūriu, ir išnagrinėju nuo visiškai buitinių iki gilesnių emocinę būseną nurodančių veiksnių...nežiūriu todėl, kad nebūtų išankstinio nusistatymo smile.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti,buvot mineje,kad sumaisot mazuosius arkanus su didziaisiais,bet man asmeniskai netelpa delne,byra,neissimaiso normaliai.

Chiromante,vakar atsigulus galvojau,kad musu,pradedanciuju,cia berods 5,o kiek dar kurios neparasiusios,bet skaitancios,sekancios musu zioplinemjimus.Sakau,gal nupiestum mums pagrindines gaires,uzduotum kokiu pamokeliu,namu darbu taip sakant ax.gif Ar paaiskintum,pamokintum pirmuju delioniu,na,pacia pradzia teisingo Taro kortu pazinimo link blush2.gif Na,as cia tik taip sumasciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 13, 09:12)
Diena dar nesibaigė  smile.gif  palauk vakaro, tada dar kitų, gilesnių reikšmių rasi smile.gif
Dažniausiai traukiu po 3 kortas ryte ir tik vakare jas pasižiūriu, ir išnagrinėju nuo  visiškai buitinių iki gilesnių emocinę būseną nurodančių veiksnių...nežiūriu todėl, kad nebūtų išankstinio nusistatymo  smile.gif

Ačiū jums už patarimą, gal tikrai kitą kartą iš anksto reikšmės neskaitysiu. Nors aš net nespėjau ja įtikėti, baisiai jau greitai įšsipildė, vos pro duris išėjus. biggrin.gif

Na taip, diena dar nesibaigė, nors kai tokia prasta korta iškrito gal geriau tegu griečiau baigtųsi, nebereikia man dar nemalonių staigmenų. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 09:18)
Sakau,gal nupiestum mums pagrindines gaires,uzduotum kokiu pamokeliu,namu darbu taip sakant ax.gif Ar paaiskintum,pamokintum pirmuju delioniu,na,pacia pradzia teisingo Taro kortu pazinimo link blush2.gif

Jei tik Chiromantė turėtų laiko ir noro, aš mielai kokias jos pamokėles ar užduotėles atlikinėčiau. bigsmile.gif Bet aišku, gal nelabai turės laiko kada su mumis užsiimti.
Atsakyti
Na taip, diena dar nesibaigė, nors kai tokia prasta korta iškrito gal geriau tegu griečiau baigtųsi, nebereikia man dar nemalonių staigmenų. schmoll.gif
Papildyta:

Apie 5 taures manau, kad be tų nemalonių smulkmenų ir nusivylimo, ta korta taipogi siūlo pirmiausia pažiūrėti į save, į savo indėlį į tuos nemalonumus...
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 08:18)
Dar norejau paklausti,buvot mineje,kad sumaisot mazuosius arkanus su didziaisiais,bet man asmeniskai netelpa delne,byra,neissimaiso normaliai.

Chiromante,vakar atsigulus galvojau,kad musu,pradedanciuju,cia berods 5,o kiek dar kurios neparasiusios,bet skaitancios,sekancios musu zioplinemjimus.Sakau,gal nupiestum mums pagrindines gaires,uzduotum kokiu pamokeliu,namu darbu taip sakant ax.gif Ar paaiskintum,pamokintum pirmuju delioniu,na,pacia pradzia teisingo Taro kortu pazinimo link blush2.gif Na,as cia tik taip sumasciau rolleyes.gif

Aciu Deep pink uz pasitikejima, bet negaliu nieko isipareigoti (jei tureciau ambiciju destyti, - tai tokiu pasiulymu turiu jau senai biggrin.gif ) - esu per daug laisvas zmogus...Juk bet kuria minute galiu nebenoreti, tingeti ar dar kas nors, - tai kas tada? bigsmile.gif O jeigu rimtai, tai Taro yra net kelios temos - ten viska esu isdesciusi - ir gaires ir deliones....O visos uzduotis ir namu darbai, mano akimis yra beviltiski, todel, kad kai yra begalinis noras (kaip buvo man), - susirasi ir mokytojus ir literatura ir sedesi, skaitysi, mokysies diena nakti...Ir tai neatsibos...Dziaugsies del kiekvieno menkiausio atradimo...Viska jus labai gerai darot - tiesiog tam kam Taro taps gyvenimo palydovu, atras savo kelia, bet daugumai tiesiog nusibos, kai pasirodys, jog ne taip jau paprasta suprasti Visatos informacija biggrin.gif Siaip tai dar yra Lenorman - ten daug pastangu nereiketu - o kaip prognostinis irankis, visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 09:50)
Viska jus labai gerai darot - tiesiog tam kam Taro taps gyvenimo palydovu, atras savo kelia, bet daugumai tiesiog nusibos, kai pasirodys, jog ne taip jau paprasta suprasti Visatos informacija biggrin.gif  Siaip tai dar yra Lenorman - ten daug pastangu nereiketu - o kaip prognostinis irankis, visai neblogas mirksiukas.gif

Tikra tiesa, pas mus visas dabar toks užsidegimas, bet tik laikas parodys kuriai iš tiesų to reikia. Bent dabar džiaugiuosi atradusi Taro, tai man įdomu ir man "limpa".

Lenorman turiu jau senai, bet nežinau, nusimetu kartais, tiesa jos paprastesnės, suprantamesnės, bet nelabai aš jomis sužavėta, neturiu kažkaip didelės traukos joms. Rodos ir pameluoja jos man kartais. Nors žinau, kad taip negali būti, tai turbūt mano kaltė kad ne taip interpretavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 13 liepos 2010 - 08:58
Labas rytas, klasiokes ir mokytojos 4u.gif

Na smagu, kad jums nakti nebuvo baisu lotuliukas.gif Na gal tada cia man tik sutapimas toks gavosi. Pabandysiu sia naktele pamigdyti ir kortikes ax.gif O jus pilna kalade dedate po pagalve? Kokia tvarka sudedate kortas? Skaiciau, kad geriau ne bele kaip, kad jos butu sudetos...

Man vakar dienos korta iskrito IX Atsiskyrelis (apversta). Ji reiskia vienatve, atsiskyrima, nebendravima, nuovargi, todel pataria taupyti jegas ir sako, kad po ziemos ateis pavasaris... Bet man kaip tik buvo priesinga diena: pazystami pakviete i svecius prie baseino, buvo didele kompanija, paskui sena drauge pakviete i sveciu su vyru... Gal kazka net taip supratau?

Reiks pabandyti neziureti reiksmes gal, o stebeti realius ivykius tada, kaip kazkuri minejote?
Chiromante ar taip geriau? Neziureti reiksmiu, o fiksuoti realius ivykius ir pojucius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 09:01
QUOTE(Sublime @ 2010 07 13, 08:43)
Apie 5 taures manau, kad be tų nemalonių smulkmenų ir nusivylimo, ta korta taipogi siūlo pirmiausia pažiūrėti į save, į savo indėlį į tuos nemalonumus...

Labai teisingai - vidiniame dvasiniame lygmenyje si korta kalba apie pasamoniniu negatyviu noru issipildyma (pasiknaisiok po jusu su drauge santykius, gal kazka tokio atrasi - grynai vardan mokslo bigsmile.gif ). Taigi, neziurint to, kad bet kokiu santykiu nutrukimas yra vienaip ar kitaip skausmingas, - tame yra prasme, nes tai gyvenimo procesas, kurio deka atsiranda naujos strukturos, - ir daug stipresnes nei buvusios....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 10:07)
Labai teisingai - vidiniame dvasiniame lygmenyje si korta kalba apie pasamoniniu negatyviu noru issipildyma (pasiknaisiok po jusu su drauge santykius, gal kazka tokio atrasi - grynai vardan mokslo  bigsmile.gif ). Taigi, neziurint to, kad bet kokiu santykiu nutrukimas yra vienaip ar kitaip skausmingas, - tame yra prasme, nes tai gyvenimo procesas, kurio deka atsiranda naujos strukturos, - ir daug stipresnes nei buvusios....

Kai jūs čia taip aiškiai viską parašėte, man daug kas paaiškėjo. Pasąmoningi norai - nors mes nebuvom labai artimos, bet man tų santykių reikėjo, bet kartu šitie santykiai ir vargino, manau pasąmonėje norėjau, kad jie kažkaip išsispręstu, dažnai turėdavau nuojautą jog kažkas netaip. Ir taip šiandien aiškiai pamačiau, kad kur aš galvoju jog yra balta, pasirodo yra visai juoda.

Bet man pačiai labai sunkiai sekasi pastebėti kortos tą dvasinę pusę, nes gyvenime aš gana toks realistiškas žmogus, visą gyvenimą buvau grynai žemiška.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 09:00)

Reiks pabandyti neziureti reiksmes gal, o stebeti realius ivykius tada, kaip kazkuri minejote?
Chiromante ar taip geriau? Neziureti reiksmiu, o fiksuoti realius ivykius ir pojucius?

Gusha, viskas labai individualiai - cia kaip ir su uzsienio kalbom...Visi zino, kad pasamone visiskai kitaip suvokia laika ir erdve negu musu protas. Juk turbut mazai atsirastu zmoniu, kurie tvirtintu, kad sapnai tai tusti paveiksliukai ir tiek...Taigi cia ta pati pasamones kalba smile.gif Protas su mumis kalbasi zodziais, sakiniais, intonacijom, o pasamone - vaizdais ir paveiksleliais. Taigi - Taro - tai sielos kalbos abecele. Jos deka pasamone mums perduoda atsakymus i uzduotus klausimus...Vadinasi samonei tereikia ismokti pasamones metaforine kalba biggrin.gif Ir tada jau griztam prie to, kad turbut sutiksite, jog reiskiniu suvokimas, sugebejimas tai isversti i zmoniu kalba, matymas situacijos juodai ar baltai - viskas priklauso nuo asmeninio operatoriaus (burejos mirksiukas.gif ) evoliucinio lygio...Ka gali pasakyti prasigerusio vyro zmona, gyvenanti pusiau landyneje, bet mokanti sia abecele? Taves laukia artimo mirtis?, Tau blogo linki sviesi moteris?, Siemet tikrai istekesi ir susilauksi vaiko?...Absurdai....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 10:29)
Gusha, viskas labai individualiai - cia kaip ir su uzsienio kalbom...Visi zino, kad pasamone visiskai kitaip suvokia laika ir erdve negu musu protas. Juk turbut mazai atsirastu zmoniu, kurie tvirtintu, kad sapnai tai tusti paveiksliukai ir tiek...Taigi cia ta pati pasamones kalba smile.gif Protas su mumis kalbasi zodziais, sakiniais, intonacijom, o pasamone - vaizdais ir paveiksleliais. Taigi - Taro - tai sielos kalbos abecele. Jos deka pasamone mums perduoda atsakymus i uzduotus klausimus...Vadinasi  samonei tereikia ismokti pasamones metaforine kalba  biggrin.gif Ir tada jau griztam prie to, kad turbut sutiksite, jog reiskiniu suvokimas, sugebejimas tai isversti i zmoniu kalba, matymas situacijos juodai ar baltai - viskas priklauso nuo asmeninio operatoriaus (burejos mirksiukas.gif ) evoliucinio lygio...Ka gali pasakyti prasigerusio vyro zmona, gyvenanti pusiau landyneje, bet mokanti sia abecele? Taves laukia artimo mirtis?, Tau blogo linki sviesi moteris?, Siemet tikrai istekesi ir susilauksi vaiko?...Absurdai....

Aciu Chiromante. Dabar daugiau negu aisku. Bandysiu istraukusi dienos korta uzsirasyti savo isivaizduojama reiksme, pasibaigus dienai uzfiksuoti realius ivykius ir tada tik paziuresiu knygines reiksmes ir tada bus matyti ar mano reiksme atitinka knygine. Tada ir zymesiuosi sau kur nors, kuri mano reiksme sutampa su knygine, o kuri nesutampa - pasizymesiu ka pagal mane reiskia mirksiukas.gif Gal taip bus paprasciau perkasti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 09:37