Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

Tuoj infarktą gausiu blink.gif . Tik nepalaikykit už kvailelę: išėjau į terasą, o ten- korta blink.gif . Net nutirpau, bijau atversti....Atverčiau- lapų trejetas. Aš kortomis išvis nežaidžiu, tik durnių moku, namie šeima irgi nežaidžia. Niekas nežino, be šeimynos, kad aš kortomis susidomėjau, o ir nedarytų tokių nesamonių, nemėtytų man nieko nesakę ir nejuokautų taip, nes maniškiai tikrai jokiais burtais, kortomis netiki. Nu ką čia reiškia? Ir ta korta....lapas juodas, kažkaip negera turbūt? unsure.gif
Ne, bet nepaaiškinami dalykai šiandien pas mane. Nu galėjo kaimynų vaikai pamesti, bet tai kodėl ir namie ryte radau, dabar lauke? Ir niekas nežaidė kortomis iš vaikų, maudėsi iki vakaro, kortų neturėjo. Iš kur tos kortos unsure.gif
Paskambinau vyrui, jis juokiasi, sako, taigi durniaus nežaidžia niekas su dvoikėm ir troikėm. Tipo, niekinės kortos. Tai kas jas galėjo turėti. Pas mane svečiuose šiom dienom nieko nebuvo, o be to terasoje jau nuo ryto bene dešimt kartų buvau, o radau kortą dabar tik unsure.gif ( bet gali būti, aišku, kad nepastebėjau), faktas tik tas, kad korta namie tai tikrai atsirado ryte, nes vakare prieš einant gulti jos nebuvo, na, o terasoje daugiau gali būti variantų- gal vėjas atpūtė, gal kaimynų vaikas atsinešė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 13 liepos 2010 - 12:40
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 13:34)
Milijona kartu buvau tikra, kad pakomentuosi  bigsmile.gif  Gytare, as net neabejoju, kad tau tai idealiausia kalade, bet kiek tokiu, kaip tu? Cia kaip su kitom tikslinem kaladem - nu ka jos tau pasakys, jei nezinosi pacio reiskinio is vidaus? Jos gi ir kalba kita kalba....As, tarkim, pradedama dirbti su  savo mylimu Klimt'u, isstudijavau ne tik jo pacio biografija, bet ir kiekvieno paveikslo sukurimo istorija, metus, jo tuometine bukle, zinau kiekvieno paveikslo istorija ir net tai, uz kiek kas parduotas aukcione  bigsmile.gif Tas pats su Boticceliu...Dabar sedziu prie Haindlio....

VAU, cia tai lygis! PAGARBA. Net nebuciau pagalvojusi taip giliai kapstytis. Na bet ko gero taip gaunama labai daug supratimo apie kalade ir tada labai padeda interpretuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 12:23)
O as dabar bandau sau ismastyti. Jeigu as iskalsiu reiksmes mintinai, tai gal mano pasamone supras, kokias as reiksmes zinau, moku ir atitinkamai pasirinks kortas, kad man parodyti atsakymu i rupimus klausimus? Ar as cia visai nusisneku...

Zinoma iskalk, jeigu tik turi kantrybes....Kalimas tikrai nepakenks, jei tai bus tik pamatas...Galu gale budu mokytis yra pilna - loginio mastymo zmogui vargiai ar tiks kokio nuplaukusio zuvekauto budai bigsmile.gif (atsiprasau, kad nelabai graziai issireiskiau - tiesiog as prie tu - loginiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 13:35)
Tuoj infarktą gausiu blink.gif . Tik nepalaikykit už kvailelę: išėjau į terasą, o ten- korta blink.gif . Net nutirpau, bijau atversti....Atverčiau- lapų trejetas. Aš kortomis išvis nežaidžiu, tik durnių moku, namie šeima irgi nežaidžia. Niekas nežino, be šeimynos, kad aš kortomis susidomėjau, o ir nedarytų tokių nesamonių, nemėtytų man nieko nesakę ir nejuokautų taip, nes maniškiai tikrai jokiais burtais, kortomis netiki. Nu ką čia reiškia? Ir ta korta....lapas juodas, kažkaip negera turbūt? unsure.gif
Ne, bet nepaaiškinami dalykai šiandien pas mane. Nu galėjo kaimynų vaikai pamesti, bet tai kodėl ir namie ryte radau, dabar lauke? Ir niekas nežaidė kortomis iš vaikų, maudėsi iki vakaro, kortų neturėjo. Iš kur tos kortos unsure.gif

Gal kokie kamynai susipyko is sveite kalade lotuliukas.gif

Piku 3=Kardu 3.

Perversmai, kovos, kurios padeda pasiekti geresnio. Konfliktuoja dvi jegos, o trecia juos valdo. Atsakymo reikia ieskoti treciame faktoriuje, o ne paciose priesybese, kurios kovoja. Ta trecia valdancia jega reikia harmonizuoti ir viskas bus gerai. Reikia susikurti nauja tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 12:22)
O su nestumu tai is vis labai sunki tema viso pasaulio tarologams...Beje, kas nores bandyti, - Klimt'as tam idealiai tinka....

O tai gal kada kai turėsit laisvo laiko dirstelsite į kortas dėl manęs blush2.gif Verta man jau kažką mediciniškai bedaryti, laukti stebuklo ar apskritai neturiu šanso su šituo vyru vaikų susilaukti.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 13:39)
Zinoma iskalk, jeigu tik turi kantrybes....Kalimas tikrai nepakenks, jei tai bus tik pamatas...Galu gale budu mokytis yra pilna - loginio mastymo zmogui vargiai ar tiks kokio nuplaukusio zuvekauto budai  bigsmile.gif (atsiprasau, kad nelabai graziai issireiskiau - tiesiog as prie tu - loginiu biggrin.gif )

Na as irgi prie tu visiskai loginiu, tai va ir mastau dabar kaip cia geriau padaryti pradzia, kad veliau sklandziau tobuleti g.gif .
Atsakyti
vyras skambina, nu tėra , sako, parašyta- klasikinė būrimo kortų malka g.gif . Nupiešta žvaigždės, kardas. Taro čia. O kokios rūšies nerašo. Abu man su pardavėja ten skaito, pasakoja lotuliukas.gif . Ko dar paklausti?

Vyras sako, virgulių, švytuoklių, akmenų kažkokių yra, ar paimti? lotuliukas.gif Girdžiu pardavėja sako: jo jo, imkit, jei jau žmona burėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 13 liepos 2010 - 12:51
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 12:35)
Paskambinau vyrui, jis juokiasi, sako, taigi durniaus nežaidžia niekas su dvoikėm ir troikėm. Tipo, niekinės kortos. Tai kas jas galėjo turėti. Pas mane svečiuose šiom dienom nieko nebuvo, o be to terasoje jau nuo ryto bene dešimt kartų buvau, o radau kortą dabar tik unsure.gif  ( bet gali būti, aišku, kad nepastebėjau), faktas tik tas, kad korta namie tai tikrai atsirado ryte, nes vakare prieš einant gulti jos nebuvo, na, o terasoje daugiau gali būti variantų- gal vėjas atpūtė, gal kaimynų vaikas atsinešė unsure.gif

Kardu 3....Nemaloniai atrodanti korta, bet ji dazniausiai reiskia ne konkrecias bedas, o vidini emocini diskomforta - tai gali buti bejegiskumo pojutis, asaros be aiskios priezasties, silpnumas, nenoras nieko imtis, noras, kad kazkas tave globotu...Ir dar - kadangi trejetas simbolizuoja veiksma po minties (kardu 2 ), tai si korta sako, kad pernelyg karstakosiskas troskimas zinoti ir veikti, kartais gali tureti griaunancia energija...
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 13:49)
vyras skambina, nu tėra , sako, parašyta- klasikinė būrimo kortų malka g.gif . Nupiešta žvaigždės, kardas. Taro čia. O kokios rūšies nerašo. Abu man su pardavėja ten skaito, pasakoja lotuliukas.gif . Ko dar paklausti?

Vyras sako, virgulių, švytuoklių, akmenų kažkokių yra, ar paimti? lotuliukas.gif  Girdžiu pardavėja sako: jo jo, imkit, jei jau žmona burėja lotuliukas.gif

Oj geras lotuliukas.gif Prisiulys tau puse knygyno lotuliukas.gif . Na siaip Raiderio ir yra klasikines Taro, bala zino, gal tinka?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 12:49)

Vyras sako, virgulių, švytuoklių, akmenų kažkokių yra, ar paimti? lotuliukas.gif  Girdžiu pardavėja sako: jo jo, imkit, jei jau žmona burėja lotuliukas.gif

Gal neprisipirk pirmo pasitaikiusio šudo,- paskui dar noras atkris biggrin.gif .....Geriau luktelk kelias dienas ir nusipirk normalias kortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 13 liepos 2010 - 12:58
Tobula, tegul paklausia ar bus galima grazinti jei netiks? Kokia kalba ant kortu parasyta? Ten ant virselio gal bent vienos kortos paveiksliukas yra?

O gal is cia geriau imk: http://www.ezoterika...7&category=Taro kortos&hcur_page=2&cur_page=Taro kortos&sub_categoryID=34

4 kalade nuo virsaus. Gal truputi brangiau, bet atsius i namus ir busi tikra, kad tinkama kalade?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 13:03
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 13:55)
tai gali buti bejegiskumo pojutis, asaros be aiskios priezasties, silpnumas, nenoras nieko imtis, noras, kad kazkas tave globotu...Ir dar - kadangi trejetas simbolizuoja veiksma po minties (kardu 2 ), tai si korta sako, kad pernelyg karstakosiskas troskimas zinoti ir veikti, kartais gali tureti griaunancia energija...

labai tiksliai aprašei mano jausmus unsure.gif . O tai gal sufleruoja čia man dėl užsidegimo dėl kortų?
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 13:56)
Oj geras  lotuliukas.gif  Prisiulys tau puse knygyno  lotuliukas.gif . Na siaip Raiderio ir yra klasikines Taro, bala zino, gal tinka?

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 13, 13:57)
Gal neprisipirk pirmo pasitaikiusio  šudo,- paskui dar noras atkris biggrin.gif .....Geriau luktelk kelias dienas ir nusipirk normalias kortas.

Kortas jau nupirko ir pabėgo iš knygyno, nes , sakė, pardavėja pradėjo krauti visokius akmenis, švytuokles, pasakoti, o mano vyrui tas labai neįdomu, tai čiupo kaladę ir pabėgo lotuliukas.gif . Ir dar sakė- kokį biesą čia užsimanei, visai negražūs paveiksliukai ant kaladės, kardai baisuokliai ir išvis daugiau, sakė, nieko man nepirks doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 13:59)
Tobula, tegul paklausia ar bus galima grazinti jei netiks? Kokia kalba ant kortu parasyta? Ten ant virselio gal bent vienos kortos paveiksliukas yra?

ai, ne, negražinsiu, jei nepatiks, padovanosiu gal kam tinka. O žinok, kokia kalba, kas nupiešta tai jau ne maniškio klausti. Sakė- baubai kažkokie ir viskas. Ir sakė, kad pakvankau ant senatvės doh.gif . Jau daugiau ir neklausinėjau lotuliukas.gif . Kai parveš nufotkinsiu, įkelsiu jums parodyti kas ten per baisybės biggrin.gif . Nu, bent gerai, kad kokių virgulių man nepripirko biggrin.gif
Atsakyti