QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 15:05)
mano vyrui tas labai neįdomu, tai čiupo kaladę ir pabėgo

. Ir dar sakė- kokį biesą čia užsimanei, visai negražūs paveiksliukai ant kaladės, kardai baisuokliai ir išvis daugiau, sakė, nieko man nepirks

Kai parveš nufotkinsiu, įkelsiu jums parodyti kas ten per baisybės

. Nu, bent gerai, kad kokių virgulių man nepripirko

Oj tie vyrai
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 15:48)
As esu girdejusi istorija, kai pora irgi bande susilaukti atzalos, ir vis nepavykdavo. Po to sugalvojo islekti paatostogauti i uzsieni. Ten visiskai uzsimirso, atsipalaidavo ir ka gi... Moteris po keliones suzinojo, kad laukiasi!
Musu variantas buvo lygiai toks pats
QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 16:46)
Vyras dabar nuejo pietu miego.Kortu paklausiau ka dabar veikia mano vyras?Istraukiau I Magas.Tai ir suprasti taip,kad palaiko rysi tarp dvieju pasauliu

Bet,panos,db tai zinau,kad jis miega ir savaip interpretuoju,o jei pvz zmogaus nematai,bet ydomu ka jis daro ir istrauki maga,kaip interpretuoti reiketu?..
Dar paklausiau kokia ryt manes laukia diena.Istraukiau II Zyne apversta,tai reiskia,kad kazka darysiu nepakankamai ismintingai,neysigilinusi,nepasiruosusi?..Tada nusprendziau istraukti 3 mazuju arkanu kortas.Iskrito 9pentakliu,4 kardu ir apvirtusi 8 tauriu.
9 Pelnytas atlygis uz ismintingus sprendimus. Ismintingos kryptingos veiklos rezultatas. Paveldejimas. Laikas -pinigai, negalima jo svaistyti veltui.Arba; pinigai yra laikas. Kiek as investuoju i save, tiek as stabdau laika. Ismintingas pasielgimas su pinigais.
4 Fizine mirtis. Jos atejimas.
8 Emocinis issekimas, noras viska sugriauti. Skyrybos. Uzguitas, uzdarytas i narva zmogus. Iseities nera visai. Priklausomybes, kurias pagimde miestas. Negaledamas iveikti pasipriesinimo zmogus ima gesti (puti).

Hmm.Bandau interpretuoti,kad jei toliau svaistysiu laika,energija ne ten,kur noreciau/tureciau,baigsiu emociniu pervargimu ir jokios naudos nebus?..
As ryt vakare turiu vaziuoti i susitikima su zmonemis,labai bijau,bet zinau,kad turiu perlipt per save ir pradeti bendrauti be tarpininku,bet kiek suprantu,geriau to atsisakyti?..Besimokancios mamytes,pabandykit interpretuoti jus,ir jums darbelio duosiu ir Chiromante gal tars zodi
Dar paklausiau ar turiu ryt vaziuoti i kelione,korta 1 pentaklis.Tada paklausiau ar geriau man likti namuose?6 tauriu.Atsakymas reiskiasi,geriau nevaziuoti,ot gauciau velniu ir gruzo...