Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 18:07)
Pabandžiau ir aš paklausti koks mano horoskopo ženklas, ištraukiau III Imperatorę, bet aš ne Jautis  schmoll.gif  Ir mėnulis gimimo metu kiek žinau buvo ne Jautyje.

Jauciui priskiriama DA korta yra V Zynys, bet kita priskiriama DA korta ir yra III Imperatore mirksiukas.gif Taigi, sakyciau labai tiksliai.

Cia daug info mirksiukas.gif
http://www.occult.lt...strologija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 13 liepos 2010 - 17:21
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 19:06)
Gal galima nukelti kitai dienai? Gal pasikeis situacija.
O gal pabandykite paklausti, seksis naujasis darbas su zmonemis ir istraukite tik 1 korta? Tada bus lengviau interpretuoti ar blogai ar gerai. Jus gal per sudetingai ieskote atsakymo? Na cia tik mano nuomone.

Paklausiau ar pasiseks man rytoj darbas su zmonemis,vel ismete apversta kardu 8.Nukelti neymanoma,retai tenka vaziuoti i kita miesta.Bet anksciau tik mokydavausi,stebedavau.Nu zodziu.Dar paklausiau ka padaryti,kad rytojaus vakaras man butu sklandus,istraukiau apversta 1 pentakli,cia akivaizdu,kad ryt susimauciau,tik nesuprantu ant ko unsure.gif

Tiek to,nebetersiu eterio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 19:19)
Jauciui priskiriama DA korta yra V Zynys, bet kita priskiriama DA korta ir yra III Imperatore  mirksiukas.gif  Taigi, sakyciau labai tiksliai.

Cia daug info  mirksiukas.gif

O,dekui uz nuoroda! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 22:14)
Na va - ir viskas puikiai "matosi"....Viska teisingai supranti...Kas link to "Boksto", tai cia jau tikrai - matyt ir taip esi ant savo senu isitikinimu, isivaizdavimu, vertybiu ir aplamai savo asmenines gyvenimo filosofijos griuties slenkscio....Bet jeigu tikėsi, kad tai kas istiesu yra svarbiausia ir reiksmingiausia sugriuti negali, tai tarp tu griuvesiu atrasi nauja kelia "i save", o taip pat visiskai naujas galimybes "būti"...Deka to, kas dabar vyksta tavo gyvenime, pagaliau issivalysi erdve tam, ko anksciau bijojai ir nuo ko slepeisi....Slaptas sio Arkano pavadinimas - "Nušvitimas"... Kas link I-Czin - "Prabudimas"-sako, kad neuzilgo tavo aplinkoje ivyks kazkas tokio netiketo ir nemalonaus, bet tau asmeniskai tai nepakenks,-netgi atvirksciai...Nesijaudink, kad reikalai dabar klostosi butent taip, o ne kitaip...Neuzilgo ir i tavo kiema ateis svente biggrin.gif

Chiromante, labai ačiū už komentarą. O man tas griūvantis bokštas kažkaip tai visai nebaisus. Tiesiog pokyčiai gyvenime. Jį apibūdina bent tose knygose kur skaičiau kaip vieną iš negatyviausių. Tai kodėl aš to visai nejaučiu? įdomu, o kaip kitos mokinukės? Kokius jausmus jums sukelia tos taip vadinamos "negatyvios" kortos? Šiandien dar klausiau dėl darbo dukrai, ji nepatenkinta ir nori ieškoti kito darbelio, tai va senajam iškrito XII -Pakaruoklis ( ar kaip ten jis vadinasi, pas mane rusiški pavadinimai, tai nežinau kaip tiksliai versti. Bloga korta galima sakyti. Bet aš į ją žiūriu ir matau pliusus. iš tikro man ji primena Odiną ( čia iš runų), vadinasi -aukojimasis tam kad kažką išmoktum, gautum, sužinotum. Naujos patirtys. Juk būtų įdomu pamatyt pasaulį "aukštyn kojom", kitokį nei mes įpratę. Pliusai ir tiktai. Jei ieškotų naujo darbo -XVII Žvaigždė. Suprantu kaip naujas galimybes. Bet va kaip suinterpretuot visa tai protingai, jau čia man... verysad.gif dukra klausia - tai ką jai daryt? o aš nežinau, nes man abu variantai atrodo geri, tiesiog skirtingi. Skirtingos bus patirtys ir tiek. Ką jūs manot, mergytės- bendramokslės?
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 19:29)
Paklausiau ar pasiseks man rytoj darbas su zmonemis,vel ismete apversta kardu 8.Nukelti neymanoma,retai tenka vaziuoti i kita miesta.Bet anksciau tik mokydavausi,stebedavau.Nu zodziu.Dar paklausiau ka padaryti,kad rytojaus vakaras man butu sklandus,istraukiau apversta 1 pentakli,cia akivaizdu,kad ryt susimauciau,tik nesuprantu ant ko unsure.gif

Tiek to,nebetersiu eterio 4u.gif
Papildyta:

O,dekui uz nuoroda! bigsmile.gif

o mano patarimas butu paprastas,kokias kortas ismetei tokias.....pamirsk trumpam ir susitelk kitur.Tiesiog jei turi galimybe pabut niekieno netrugdoma,pabandyk atsipalaiduot ir mintyse pamodeliuok situacija.Tiesiog "kurk" filma apie rytojaus savaji susitikima,ir situacija modeliuok taip kaip tu noretum kad butu mirksiukas.gif

Tu labai jaudiniesi,nurimk....
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 15:38)

Dar paklausiau kokia ryt manes laukia diena.Istraukiau II Zyne apversta,tai reiskia,kad kazka darysiu nepakankamai ismintingai,neysigilinusi,nepasiruosusi?..

man rodos tu nelabai gerai aiškiniesi tą Žynę. Tiesiog gal tu pasąmoningai priešiniesi tai veiklai kuri tavęs ten laukia ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 18:19)
Jauciui priskiriama DA korta yra V Zynys, bet kita priskiriama DA korta ir yra III Imperatore  mirksiukas.gif  Taigi, sakyciau labai tiksliai.

Cia daug info  mirksiukas.gif

Šitame puslapyje ir žiūrėjau apie astrologiją, užtat ir sakau, kad aš ne Jautis. Nepataikė šį kartą.

Baisi man šiandien diena, turbūt net kortos šnekėtis nebenori. Net ir klausimų protingų į galvą nebeateina, paklausiau: Koks mūsų su vyru dabartinis gyvenimas ? Absoliučiai nekonkretus klausimas, turbūt tokį pat nekonkretų gavau ir atsakymą.

Kardų karalienė
VII Taurės
Laimės ratas apverstas.

Kardų karalienė - pagal save išverčiau, jog tai reiškia praeityje mano užtikrintą norą ir siekimą būti kartu, sąmoningą pasirinkimą.
VII Taurės - Norėjimą visko, bet deja būtinybę susitaikyti su tuo, jog visko turėti neįmanoma.
Apverstą laimės ratą - tolimesnį gerų permainų laukimą.

Aš taip viską buitiškai suprantu, visiškai nemoku filosofuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 13, 18:32)
Chiromante, labai ačiū už komentarą. O man tas griūvantis bokštas kažkaip tai visai nebaisus. Tiesiog pokyčiai gyvenime. Jį apibūdina bent tose knygose kur skaičiau kaip vieną iš negatyviausių. Tai kodėl aš to visai nejaučiu? įdomu, o kaip kitos mokinukės? Kokius jausmus jums sukelia tos taip vadinamos "negatyvios" kortos? Šiandien dar klausiau dėl darbo dukrai, ji nepatenkinta ir nori ieškoti kito darbelio, tai va senajam iškrito XII -Pakaruoklis ( ar kaip ten jis vadinasi, pas mane rusiški pavadinimai, tai nežinau kaip tiksliai versti. Bloga korta galima sakyti. Bet aš į ją žiūriu ir matau pliusus. iš tikro man ji primena Odiną ( čia iš runų), vadinasi -aukojimasis tam kad kažką išmoktum, gautum, sužinotum. Naujos patirtys. Juk būtų įdomu pamatyt pasaulį "aukštyn kojom", kitokį nei mes įpratę.  Pliusai ir tiktai. Jei ieškotų naujo darbo -XVII Žvaigždė. Suprantu kaip naujas galimybes. Bet va kaip suinterpretuot visa tai protingai, jau čia man... verysad.gif  dukra klausia - tai ką jai daryt? o aš nežinau, nes man abu variantai atrodo geri, tiesiog skirtingi. Skirtingos bus patirtys ir tiek. Ką jūs manot, mergytės- bendramokslės?

Na as randu reiksme:
XII Pakaruoklis:
Prarasti - reiskia pasiekti, pralaimeti - reiskia laimeti. Bejegiskumas, reikia pagalbos, be jos bus sunku. Sena turi buti palikta pries pasiekiant nauja. Procesas bus nemalonus, bet vardan progreso pasiaukoti butina.

XVII Zvaigzde:
Taigi, atsisakius seno darbo, laukia sviesi ateitis, Dievu palaima. Kol tesiais malones busena, dukra atsidurs laiku ir vietoje.

As taip interpretuociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 13, 19:32)
senajam iškrito XII -Pakaruoklis ( ar kaip ten jis vadinasi, pas mane rusiški pavadinimai, tai nežinau kaip tiksliai versti. Bloga korta galima sakyti. Bet aš į ją žiūriu ir matau pliusus. iš tikro man ji primena Odiną ( čia iš runų), vadinasi -aukojimasis tam kad kažką išmoktum, gautum, sužinotum. Naujos patirtys. Juk būtų įdomu pamatyt pasaulį "aukštyn kojom", kitokį nei mes įpratę.  Pliusai ir tiktai. Jei ieškotų naujo darbo -XVII Žvaigždė. Suprantu kaip naujas galimybes. Bet va kaip suinterpretuot visa tai protingai, jau čia man... verysad.gif  dukra klausia - tai ką jai daryt? o aš nežinau, nes man abu variantai atrodo geri, tiesiog skirtingi. Skirtingos bus patirtys ir tiek. Ką jūs manot, mergytės- bendramokslės?

Man tas berniukas zemyn galva taip pat nesimbolizuoja nieko blogo,susilaikyma,atsigrezima atgal,pamastyma,sustiprinima savo pozicijos ir pan.Bokstas man nekrenta,bet jis irgi nebaisiai atrodo smile.gif Manau antraji varianta geriau jai pasirinkti,kazkodel taip manau ax.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 07 13, 19:34)
o mano patarimas butu paprastas,kokias kortas ismetei tokias.....pamirsk trumpam ir susitelk kitur.Tiesiog jei turi galimybe pabut niekieno netrugdoma,pabandyk atsipalaiduot ir mintyse pamodeliuok situacija.Tiesiog "kurk" filma apie rytojaus savaji susitikima,ir situacija modeliuok taip kaip tu noretum kad butu mirksiukas.gif

Tu labai jaudiniesi,nurimk....

Na,db kur ymete internetini puslapiuka,parasyta,kad kardu 8 nera taip jau blogai,o mano reiksmes buvo ciut ne sakes,paskutinioji man.O db reiksme man daug priimtinesne kazkodel ir net padrasinanti-Nereikia savęs laikyti silpnu ir bejėgiu, sako ši korta. Pavojai, kurių jūs laukiate, ne tokie jau dideli. Įmanoma, kad jų nėra visiškai. Nusimeskit pančius, pasijuskit laisvu ir drąsiai eikit pirmyn.

Ai,jau perejau visas ymanomas emocijas,pasidare dzin blush2.gif Aciu o-pa-pa,uz patarima,cia vizualizuoti patarei,arne? rolleyes.gif
Atsakyti
aha.....
man laaabai padejo pries einant pokalbiui del darbo,sakau gal ir tau pavyktu nusiraminti ir patiketi kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Išsitraukiau mano šios dienos kortą.
XX- Teismas.
Išsilaisvinimas, prisikėlimas. Svarbus žingsnis asmenybės formavimosi keliu.

Jei žiūrėt kaip į darbo dieną, tai žinoma nesąmonė. Bet....visos mano mintys šiandien, net ir darbe laisvomis akimirkomis, buvo skirtos TARO.
Tai manau labai teisingas apibūdinimas.
Atsakyti
Chiromante,
Kazkada minejote, kad laikysites dietos. Galvoju gal yra koks efektyvus uzkalbejimas? Gal tiktu ant stiklines su vandeniu per nakti palaikyti savo lieknos ir grazios ( lotuliukas.gif ) foto? Ir kaip daznai bei ilgai ta reiketu daryti?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 19:16)
Chiromante,
Kazkada minejote, kad laikysites dietos. Galvoju gal yra koks efektyvus uzkalbejimas? Gal tiktu ant stiklines su vandeniu per nakti palaikyti savo lieknos ir grazios ( lotuliukas.gif ) foto? Ir kaip daznai bei ilgai ta reiketu daryti?

Va, būtų fainiai pakalbėti ta tema bigsmile.gif . Iš tikro, ar yra kokie nors užkalbėjimai, tarkim, kad sulieknėti?

Nu turiu aš jau kortas, dar bijau dėlioti, tik sūnus sunervino doh.gif , pradariau kaladę, jis čiupo kortą ir sako: žiūrėk, "mirtis". Šakės, kaip susinervinau, atėmiau kortas ir neleidau lįsti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti