QUOTE(Deep pink @ 2010 07 14, 10:11)
Taip,tikiuosi kartu visos uzaugsim padedamos vienos kitoms suprasti ka kortytes nori pasakyti
Na,pabandziau traukti MA su tuo paciu klausimu-kokia siandien man bus diena,istraukiau Lazdu 8,Tauriu 6 ir Pentakliu 1
Papildyta:
Isivaizduoju,kaip neramu,bet tikiuos viskas bus gerai jai.O jus kodel gi,istraukit kortytes,paoto kai jau pavyks susisiekti su drauge pamatysite ar atitiko
O mane vakar elektra pakrate

Nuejau i garaza sviesa uzdegti ir apgraibom paemiau uz jungiklio,kuris be apsaugos,net kojos tirtet pradejo,klykdama isbegau is garazo,drauge pamane,kad kokia ziurke pamaciau

Bet buvo sokas,gyvenime taip stipriai nupurtyta nebuvau,ilgai neatsigavau nuo soko

Po kiek laiko lyt pradejo,tai aciu Dievui,kad nebuvo slapios kojos,nes basa tuo metu buvau...
Na, Lazdų 8 kaip ir patvirtina apie tavo greičiausiu laiku įvykstantį susitikimą, rezultatai ant nosies taip sakant

6 taurės patvirtina apv. žynės info, kad esi dar nepasiruošus ir nori žiūrėti per rožinius akinius...o vat tas tuzas monetų

...apibendrinus visas dėl šiandienos kritusias kortas sakyčiau, kad šiuo atveju jis rodo, kad susitikime gausi naudingos info ar patirties ateičiai...
Viskas, daugiau nekomentuosiu, nes rizikuoju nusišnekėt iki negalėjimo

laukiam vakaro rezultatų
Dėl elektros: man nežinau kiek kartų jau sproginėjo lempos virš galvos