Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 20:35)
Ne, skaičių nėra, tik yra dar tokia lentelė kaip puzle, reikia sudėlioti, tai ji su skaičiais g.gif

Na dabar vistiek su reiksmem praktikuosies, o paskui ir atsiminsi numeriukus, menka beda.
Atsakyti
Vyras sugalvojo klausimą: kokia jo ateitis ( nes dabar situacija nepavydėtina). Ir ištraukė skeptrų triakę. Aš šią kortą supratau lyg kažkas keisis iš esmės, gal net visiškai kita verslo sritis, kad turėtų būti ryžtingesnis, nebijoti tos permainos. Na, nenugąsdino manęs ši korta 4u.gif
O sūnelis ( jis perspektyvus sportininkas) paklausė kaip toliau klostysis jo santykiai su pasirinkta sporto šaka, tai ištraukė Diskų tūzą. Interpretavau taip: tikimybė, kad seksis ir net labai, gali daug pasiekti, gal tai net labai svarbi sūnaus gyvenimo dalis, tas sportas, tačiau teks įdėti daug pastangų, sunkiai dirbti ta linkme
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 20:39)
Na dabar vistiek su reiksmem praktikuosies, o paskui ir atsiminsi numeriukus, menka beda.

Kai kuriuos skaičius randu internete, bet ne visus. O kur galėčiau rasti? Užsirašyčiau ant kortų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 13 liepos 2010 - 20:07
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 21:06)
Kai kuriuos skaičius randu internete, bet ne visus. O kur galėčiau rasti? Užsirašyčiau ant kortų

Pavyzdziui cia:
http://www.occult.lt...ji_arkanai.html

Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 21:10)

Dėkui labai. O ką reiškia apversta korta?
Tiesa, sūnus klausė kaip seksis mokslai, tai ištraukė pakaruoklį rolleyes.gif

Gusha, o gal dar žinai puslapių, kur galima pasiskaityti kortų reikšmes? Nes tavo nuorodoje tik didieji arkanai, o kitų nėra reikšmių 4u.gif
Tiesa, ar galima rašinėti ant kortų? Na, skaičius galiu užrašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 13 liepos 2010 - 20:21
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 21:19)
Dėkui labai. O ką reiškia apversta korta?

Gusha, o gal dar žinai puslapių, kur galima pasiskaityti kortų reikšmes? Nes tavo nuorodoje tik didieji arkanai, o kitų nėra reikšmių 4u.gif
Tiesa, ar galima rašinėti ant kortų? Na, skaičius galiu užrašyti?

Ten yra ir MA, desineje virsuje, ten ir lentele susieta su astrologija...

Manau, kad galite rasyti, nes siaip ir savo kortas galima net nusipiesti, jei turite noro ir gyslele.

Sublime imete man sia nuoroda, kur daug galima rasti knygu. Gal nesupyks, kad imesiu cia 4u.gif
http://www_koob_ru/cart/
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 20:19)

kaip tik skaičiau kątik, kad pakaruoklis - faktiškai tai mokinys. Na ta prame pririštas prie mokslo. Nelaisvas žmogus. Vadinasi teks mokytis, niekur nedingsi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 19:47)

user posted image

Ir norėjau paklausti, dukra neatsiplėšia nuo kortų, ir net sakyčiau neblogai reikšmes komentuoja, ar leisti jai "žaisti" kortomis?

Aš tokias kortytes tame violetiniame kube pirkau bigsmile.gif man jos labai wub.gif Ir aiškios labai thumbup.gif Lengva suprasti. O kad tų numerių nėra, tai man netrukdo schmoll.gif

Aš savo sūnui nupirkau Waito, tegu turi, labai norėjo. Nematau nieko blogo, juk jis gražiai su jomis elgiasi, išsidėlioja, apžiūrinėja paveiksliukus, reikšmes paskaito, pasako ką jaučia žiūrėdamas. Dėliodamas kiekvieną kortą jis kokį pasakojimą sukūrė bigsmile.gif Man net ir į galvą tokia mintis nešovė. Tik jis kiek vyresnis už jūsų dukrą smile.gif Dabar kiek jau aprimo, mažiau į rankas ima.
Atsakyti
Sveikos nuo ryto smile.gif

Laukiu Deep Pink šiandienos įspūdžių, kad įsitikinčiau ar totaliai nenusišnekėjau doh.gif
...na, bet kas nedirba, tas neklysta...Kažko mane vakar moralinė kaltė kamavo...jau nuo pirmadienio...ir tas abi dienas krito XIV TEMPERANCE...nesaldus momentas...kažkur man saiko truksta g.gif
Atsakyti
Laba ryta mamukai heart.gif Oj,skauda galva,nors atrodo ir vesesne naktis po lietucio buvo...

Na ka,siandien maziau jau tunosiu,reik ruostis kelionei vakaro biggrin.gif Syryt kortyciu paklausiau kokia siandien bus diena,istraukiau 3 kortas XIX Saule,XXI Pasaulis ir IV Imperatorius bigsmile.gif Net neytiketina po to,kokios vakar kortos krito ax.gif

Pasiskaiciau truputi reiksmes ir interpretuoju taip :Visa diena bus labai sklandi,nes yvyko perversmas mano galvoje.Bus kelione,gal but net busiu pagirta,priimsiu viska kaip uz butinybe,nes nieko nera tobulo,susitaikysiu ir priimsiu logiskus sprendimus nesileisdama i jausmus.Reikia truputi daugiau susikaupti,nesiblaskyti,o pajutus,kad klystu,gyzti,kad galeciau pataisyti ka padariau ne taip.Man saulyte asocijuojasi,kad viskas bus puiku,busiu laiminga perlipusi pr save,atrasiu kitas spalvas.Pasaulis pataria islaikyti vidini ramuma,siulo matyti viska taip,kaip yra,o ne kaip noretusi ir tada atrasiu sielos ramybe,o imperatorius siulo susikaupti,neskraidzioti padebesiais,nes viskas bus gerai tik tuo atveju,jei liausiuosi vadovautis emocijomis.
Tokia va ta mano interpretacija.Truputi mano,truputi permetus akim reiksmes...
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 14, 08:48)
Laba ryta mamukai heart.gif Oj,skauda galva,nors atrodo ir vesesne naktis po lietucio buvo...

Na ka,siandien maziau jau tunosiu,reik ruostis kelionei vakaro biggrin.gif Syryt kortyciu paklausiau kokia siandien bus diena,istraukiau 3 kortas XIX Saule,XXI Pasaulis ir IV Imperatorius bigsmile.gif Net neytiketina po to,kokios vakar kortos krito ax.gif

Pasiskaiciau truputi reiksmes ir interpretuoju taip :Visa diena bus labai sklandi,nes yvyko perversmas mano galvoje.Bus kelione,gal but net busiu pagirta,priimsiu viska kaip uz butinybe,nes nieko nera tobulo,susitaikysiu ir priimsiu logiskus sprendimus nesileisdama i jausmus.Reikia truputi daugiau susikaupti,nesiblaskyti,o pajutus,kad klystu,gyzti,kad galeciau pataisyti ka padariau ne taip.Man saulyte asocijuojasi,kad viskas bus puiku,busiu laiminga perlipusi pr save,atrasiu kitas spalvas.Pasaulis pataria islaikyti vidini ramuma,siulo matyti viska taip,kaip yra,o ne kaip noretusi ir tada atrasiu sielos ramybe,o imperatorius siulo susikaupti,neskraidzioti padebesiais,nes viskas bus gerai tik tuo atveju,jei liausiuosi vadovautis emocijomis.
Tokia va ta mano interpretacija.Truputi mano,truputi permetus akim reiksmes...

O dienos kortas traukei is visos kaladės?
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 14, 09:34)
Sveikos nuo ryto smile.gif

Laukiu Deep Pink šiandienos įspūdžių, kad įsitikinčiau ar totaliai nenusišnekėjau  doh.gif
...na, bet kas nedirba, tas neklysta...Kažko mane vakar moralinė kaltė kamavo...jau nuo pirmadienio...ir tas abi dienas krito XIV TEMPERANCE...nesaldus momentas...kažkur man saiko truksta g.gif

Na,baikit.Man aplamai dar neysivaizduojamas dalykas kaip kitam zmogui reiketu perskaityti korta nezinant jo gyvenimo,o sau modeliuoji kazkiek,nesugebu ziureti lyg nieko nenutuokciau apie ka cia man kalba doh.gif Kita vertus,man rodos man reiketu kitiems pametyti,tada gal kitaip i reiksmes ziureciau,nes kai sau,tai sakau,pritaikai beleka,kazkaip ziuri kas logiska ma turetu tikti,nemoku paaiskinti.Tai yra klaida,bet sau nesaliskai neiseina buti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2010 07 14, 09:50)
O dienos kortas traukei is visos kaladės?

Tik is DA,nusprendziau ytvirtinti tik DA reiksmes pirmiau.Tai,sakot,neverta dziaugtis,butu kitaip kritusios jei ir is MA?Ar pabandyt dar ir is ten traukti kad aiskesnis ats butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 14, 08:53)
Tik is DA,nusprendziau ytvirtinti tik DA reiksmes pirmiau.Tai,sakot,neverta dziaugtis,butu kitaip kritusios jei ir is MA?Ar pabandyt dar ir is ten traukti kad aiskesnis ats butu? g.gif

As tai manau, kad vakar buvo nekokia tavo nuotaika, tai kortos ja ir atkartojo. Ta jauduli ir nerima. Sako jei yra kazkokiu neigiamu emociju, geriau nedelioti kortu mirksiukas.gif
Atsakyti