QUOTE(Sublime @ 2010 07 14, 10:18)
Tai tam mes čia ir susirinkom, kad pasimokytume vienos iš kitų
Dienos įvykiams labiau tinka MA, nes kaip jau Chiromantė minėjo, DA nurodo globalius įvykius, vyksmus viduje, pasąmonėje, taip pat išorinius įvykius kurie keičia dabartinį gyvenimą...
O dėl tavo iškritusių kortų - tai bet kuriuo atveju jos yra labai geros, juk DA turi ir neigiamų
Taip,tikiuosi kartu visos uzaugsim padedamos vienos kitoms suprasti ka kortytes nori pasakyti
Na,pabandziau traukti MA su tuo paciu klausimu-kokia siandien man bus diena,istraukiau Lazdu 8,Tauriu 6 ir Pentakliu 1
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 14, 10:54)
Radau ryte SMS, draugė prašo paskambinti, kažkas nutiko, prašė nesigąsdinti, bet dabar nekelia ragelio

. Taip nejauku. Galvoju, gal kortą išmesti, kai susikambinsim gal daugiau ją paguosti ar patarti galėčiau, bet bijau, kad neteisingai suprasiu kortą, o juk atsakomybė kokia prie svetimą žmogų.....Ir ar tikslinga mesti kortą nematant žmogaus, ji gyvena už 200 km ir nežinant bėdos?

O taip noriu padėti....
Isivaizduoju,kaip neramu,bet tikiuos viskas bus gerai jai.O jus kodel gi,istraukit kortytes,paoto kai jau pavyks susisiekti su drauge pamatysite ar atitiko
O mane vakar elektra pakrate

Nuejau i garaza sviesa uzdegti ir apgraibom paemiau uz jungiklio,kuris be apsaugos,net kojos tirtet pradejo,klykdama isbegau is garazo,drauge pamane,kad kokia ziurke pamaciau

Bet buvo sokas,gyvenime taip stipriai nupurtyta nebuvau,ilgai neatsigavau nuo soko

Po kiek laiko lyt pradejo,tai aciu Dievui,kad nebuvo slapios kojos,nes basa tuo metu buvau...