Įkraunama...
Įkraunama...

Burt's Bees

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 08, 22:46)
turiu si scrub'a Burt's Bees Peach & Willowbark, Deep Pore Scrub :
user posted image

Gal atsirastų daugiau atsiliepimų apie šį? Labai domina.
Atsakyti

O gal uzmatet kiek pas mus Douglas'e kainuoja lupu balzamai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2011 01 04, 17:35)
O gal uzmatet kiek pas mus Douglas'e kainuoja lupu balzamai?  4u.gif

pirkau,bet tikslios kainos nepamenu. tikrai zinau kad nuo 13 iki 15lt. 13,90 jei neklystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2011 01 04, 17:35)
O gal uzmatet kiek pas mus Douglas'e kainuoja lupu balzamai?  4u.gif

O kokių produktų dar yra Douglas'e? blush2.gif Ar pas mus tik lūpų balzamai..
Atsakyti
Yra nemažai tų produktų.Šampūnai,kremukai (tas citrininis odelių) ir t.t
Ne visas asortimentas,bet geriau nei nieko biggrin.gif

O balzamas apie 15 kainuoja g.gif
Irgi nepamenu už kiek pirkau biggrin.gif
Atsakyti

dekui uz info. Galvojau siustis ta balzama, bet neapsimoka. Reikes i Douglasa kulniuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 01 04, 18:41)
pirkau,bet tikslios kainos nepamenu. tikrai zinau kad nuo 13 iki 15lt. 13,90 jei neklystu biggrin.gif

14.90 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 11, 22:28)
'Radiance Body Lotion' - tebenaudoju, pas mane maza pakuote. To svytejimo nelabai as iziuriu, bet kvepia pasakiskai  wub.gif Siaip losjonas skystokas (man noretusi tirstesnio) ir mazokai drekina (bent mano sausa oda) - uzsitepi ir lyg viskas gerai kai odyte palieti, bet jausmas toks, kad truksta dregmes.
user posted image

Blizgėjimą duoda ir pakankamai ilgai blizga, bet teisingai - sausai odai šis losjonas per lengvas. Gal labiau vasarai tiktų, tai ir blizgėjimą būtų kaip parodyt biggrin.gif ir tada norisi kokia nors lengvesne priemone pasitepti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serija74: 20 sausio 2011 - 16:02
QUOTE(serija74 @ 2011 01 20, 17:01)
Blizgėjimą duoda ir pakankamai ilgai blizga...

O man nedave - pacioj pradzioj patepus kunas blizga (na bet praktiskai bet kokiu kremu/losjonu ir pan patepus taip pat blizga - toks naturalus blizgumas), o susigerus nieko nesimato.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 20, 17:10)
O man nedave - pacioj pradzioj patepus kunas blizga (na bet praktiskai bet kokiu kremu/losjonu ir pan patepus taip pat blizga - toks naturalus blizgumas), o susigerus nieko nesimato.

Kaip keista... gal nuo odos priklauso ar nuo ko g.gif , aš va jau 7 val. kaip pasitepus ir drabužius persirenginėjau dukart, o blizgesys yra ir gana gerai matomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2011 01 20, 21:04)
Kaip keista... gal nuo odos priklauso ar nuo ko g.gif , aš va jau 7 val. kaip pasitepus ir drabužius persirenginėjau dukart, o blizgesys yra ir gana gerai matomas smile.gif

Oda mano sausa ir labai sviesi - gal del to g.gif Nors gi koks skirtumas kai blizguciai yra, tai matosi ant bet kokios odos.
Atsakyti
Na pagaliau prisiruosiau isbandyt spanguoliu-granatu cukrini sveitikli - tiksliau ruosiausi ilgai, bet vis uzmirsdavau, per toli pasidedavau, tai dabar kai tik pagalvojau, tai iskart ant vonios krasto uztupdziau megineli biggrin.gif Siaip meginelis toks jau labai mazas, tai mazai ir pasisveiciau, bet nuomonei susidaryt uzteko. Visu pirma, tai kvapas nerealus, niam niam wub.gif Sveicia svelniai, bet pakankamai, odos nesujautrina, nesudirgina. Sakyciau pasirode, kad gana greitai tirpstantis, bet galiu ir klyst, nes kai nedaug buvo, o as norejau kuo daugiau pasisveist, tai taip ir gavosi turbut....

Jau svejoju apie pilno dydzio pakuote ir bus pirkiniuose kazkada. 4u.gif
user posted image
Atsakyti