Gal kas greitu laiku planuoja siųsti ką nors iš Bert's Bees ? Nes aš labai noriu kai ką nusipirkti, bet pačiai siųstis neišeina. Be to, kartu su kuo nors būtų patogiau ir kaina mažesnė išeitų. O gal šiaip yra kokia parduotuvė jų Lietuvoj?

Lietuvoj parduotuvės mėra,bet nemažai produktų galima rasti Douglas'e
Mane labai sudomino sie produktai:
morku naktinis ir dieninis kremai ir scrubas. Gal kas naudojat?

morku naktinis ir dieninis kremai ir scrubas. Gal kas naudojat?

nežinau tiksliai,bo kolkas negaliu sau leisti pirkti šampūnų už 50lt
,bet šampūnų,kremų,dušo želių tikrai yra

merginos gal kuri esate bandziusi toki sampuna...
very volumizing

kaip tik ieskau purinancio bet plauku nesausinancio sampuno
very volumizing

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 02 07, 17:09)

Esu naudojus ir vel sandeliuke ji turiu. Mano plaukai sviesinti, tai naturaliai gaunasi sausesni, bet sampunas man puikiai tinka, plaukai nebuna prisiploje, bet kazkokio ypatingo pakilimo irgi neduoda (bet man nei vienas purinantis sampunas nekelia plauku iki begalybes - o ir plaukai ilgi, tai nusveria). Siuo metu pasitrumpinus plaukucius, tai butu idomu isbandyt kaip tas purinimas dabar butu, bet kolkas po 1,5 buteliuko sampuno ir kondicionieriaus vonioje, tai neplanuoju sio dar kokius pora menesiu pradaryt....
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 02 07, 16:09)

Kaip tik tokį dabar naudoju. Nei tada, kai plaukai buvo gana ilgi, nei dabar kai vos ilgesni nei pečiai, ypatingo purumo suteikiančių savybių nepastebėjau. Nors mano plaukai ir taip yra gana purūs. Plaukų jis nesausina

o sis sampunas nevelia plauku, svelnus jie buna? vakar sarmoj varciau si prausikli veidui, bet susilaikiau, sakau, paklausiu jusu nuomones, gal kuri bandete?
Radiance Facial Cleanser
Radiance Facial Cleanser

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 08, 15:18)
o sis sampunas nevelia plauku, svelnus jie buna?
Jei klausiat apie paskutinį kalbėtą, tai bent jau man nevelia. Bet aš su balzamu visada naudoju, tai net nežinau, kaip būtų be jo...Prausiklį ir aš varčiau kažkada, bet kažkaip neįtikinau savęs, kad man jo reikia

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 08, 16:18)
o sis sampunas nevelia plauku, svelnus jie buna? vakar sarmoj varciau si prausikli veidui, bet susilaikiau, sakau, paklausiu jusu nuomones, gal kuri bandete?
Gal kaina pamenat?

ne man klausimas,bet Lietuvoj ~50lt kainuoja