Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinikos pediatrai

QUOTE(Upsiukas @ 2006 11 22, 12:49)
Klausykit, ką reik daryt tuo atveju, jei aš noriu, kad mano vaiką prižiūrėtų Krasauskienė?
Kadangi aš pati ir mano vyras pas ją prisiregistravę senai, tai ir vaiką būtų patogiau pas ją registruot. Dabar vaikis, pagal nutylejimą buvo priskirtas Šumilienei, man ji visai patinka, bet noprėčiau, kad visa šeima eitume pas vieną mediką. O Krasauskienės seselė paaiškino, kad to neįmanoma padaryt, nes tipo mūsų apylinkė jai nepriklauso, tai man ir pasidarė keista, mes su vyru priklausom jos apylinkei, o vaikas jau nebe, ar čia seselė nesąmone susuko ar vaikams kita politika taikoma?

Krasauskiene jus patys turbut pasirinkote, nemanau, kad ji jums priklause pagal apylinke, nes paprastai bendrosios praktikos gydytojus pasirenka pacientai pagal savo pageidavima, o vaikai , kai jie gimsta, yra priskiriami tai gydytojai, kuri kuruoja ta apylinke pagal jusu gyvenama vieta. Su Krasauskiene reiktu jums patiems asmeniskai tartis, kad ji sutiktu jusu vaika priregistruoti pas ja, ir kad ligos atveju jus patys atvesite i poliklinika, nes ne savo apylinkes vaiku ji nelanko.
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2006 11 23, 12:38)
Krasauskiene jus patys turbut pasirinkote, nemanau, kad ji jums priklause pagal apylinke, nes paprastai bendrosios praktikos gydytojus pasirenka pacientai pagal savo pageidavima, o vaikai , kai jie gimsta, yra priskiriami tai gydytojai, kuri kuruoja ta apylinke pagal jusu gyvenama vieta. Su Krasauskiene reiktu jums patiems asmeniskai tartis, kad ji sutiktu jusu vaika priregistruoti pas ja, ir kad ligos atveju jus patys atvesite i poliklinika, nes ne savo apylinkes vaiku ji nelanko.

Atsakyti
Tfu, kažką ne taip pacitavau... doh.gif
Žodžiu, bandysiu kalbėt su Krasauskiene, nors mes ir mūsų vaikas priklausi šiai poliklinikai pagal gyvenamąją vietą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2006 11 24, 08:44)
Tfu, kažką ne taip pacitavau... doh.gif
Žodžiu, bandysiu kalbėt su Krasauskiene, nors mes ir mūsų vaikas priklausi šiai poliklinikai pagal gyvenamąją vietą ax.gif

Deja, ji jau nebedirba sioje poliklinikoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2007 03 07, 09:57)
Deja, ji jau nebedirba sioje poliklinikoje  verysad.gif

Siandien skambinau ,norejom pas Krasauskiene uzsirasyti,bet mums paske,kad ji atostogauja iki balandzio menesio..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2007 03 07, 10:15)
Siandien skambinau ,norejom pas Krasauskiene uzsirasyti,bet mums paske,kad ji atostogauja iki balandzio menesio..... g.gif

Deja, deja, taip tik sako registraturoj, bet as manau, kad nebegris. Ne siaip sau atostogauja jau du menesius ir dar menesi prasitese? Taip nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2007 03 07, 13:41)
Deja, deja, taip tik sako registraturoj, bet as manau, kad nebegris. Ne siaip sau atostogauja jau du menesius ir dar menesi prasitese? Taip nebuna.

Ech tikrai,nuejom su vaiku ,mus prieme kita daktare kuri patvirtino,kad Krasauskienes tikrai nebebus.... sad.gif sad.gif sad.gif ... Ir nebezinau pas kokia dabar daktare eiti prasytis,kad apsimtu mus gydyti....
Atsakyti
Mes jau 5 metus lankomes pas gydytoją Iną Piličiauskienę. Kadangi jokių gydytojų šioje poliklinikoje nepažinojome, ji mus, tik gimusias savo apylinkės pacientes, ir aplankė. Kaip tikra lietuvė aš ją daugybę kartų tikrinau ir perpatikrinau. Pvz., išrašo vaistukus, aš dar mažiausiai su dviem gydytojais pasitariu. Viskas pasitvirtino 100 proc. Susiradau pažįstamus, kurių vaikus ji gydė, susirinkau rekomendacijas. Žodžiu, pasirodžiau įtarimų pilna mama, bet užtai dabar jai savo vaikus patikėčiau pačiai pirmai. Antibiotikų stengiasi nerašyti, na, jau nebent tikrai reikia. Ir šiaip maloniai su vaikais bendrauja. O apie tai, kad kiltų problemos dėl atėjimo į namus, net minties nebuvo. Būdavo netgi taip, kad man išrašo biuletenį ir pas vaiką vaikšto į namus tol, kol pasveiksta. Ir visa tai tam, kad nereikėtų grūstis poliklinikoj tarp kitų sergančių vaikų. Ji juk vis tiek kitus vaikučius namuose lanko, tai tuo pačiu ir užbėgdavo. Vyras po visų ligų poliklinikos registratūroj biuletenį "uždarydavo", ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2007 03 08, 14:41)
Ech tikrai,nuejom su vaiku ,mus prieme kita daktare kuri patvirtino,kad Krasauskienes tikrai nebebus.... sad.gif  sad.gif  sad.gif ... Ir nebezinau pas kokia dabar daktare eiti prasytis,kad apsimtu mus gydyti....

Siaip sake, kad mus priskirs kitoms gydytojoms pagal gatves. Mes pirma palauksim, kas gi mums atiteks, o jau paskui spresim keisti mums i kita, ar tenkins paskirtoji. Aisku, sunku bus priprasti prie kitos, juolab, kad nuolat bus liginama su musiske. Bet toks jau gyvenimas, kiekvienas iesko kur geriau.
Atsakyti
Mes irgi jau greit bus 5 metai- lankomės pas gyd. Dainę Čepkuvienę. Man ji labai patinka.. Visų pirma prie jos kabineto visda tvarkinga eilė, nėra tekę laukti valandomis. O kaip medikė irgi tikrai gerai išmano savo darbą. Ir šiaip labai maloni gydytoja. Telefonu netgi kartais pasikonsultuoju dėl iškilusių problemėlių. Neskuba rašyti antibiotikų. Viską išaiškina apie skiepus, jų naudą ar nenaudą. Nu neturiu jokių priekaištų.
Laukiuosi antrojo, tai irgi pasistengsiu, kad ši medikė toliau būtų MŪSŲ gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2007 03 08, 14:41)
Ech tikrai,nuejom su vaiku ,mus prieme kita daktare kuri patvirtino,kad Krasauskienes tikrai nebebus.... sad.gif  sad.gif  sad.gif ... Ir nebezinau pas kokia dabar daktare eiti prasytis,kad apsimtu mus gydyti....

Nu geras, o tai pas ką mus permes, jei Krasauskienė išeina?
Mes su vyru jos pacientai, kaži, kodėl mums nepraneša, jog mūsų gydytoja išeina, nepaklausia, pas ką norėtume pereiti....? g.gif Nesąmonė kažkokia.
Atsakyti
O musu pirmas vaikelis ir dabar antras lankosi pas Ausra Apanaviciene, labai gera gydytoja thumbup.gif
Atsakyti