QUOTE(Upsiukas @ 2006 11 22, 12:49)
Klausykit, ką reik daryt tuo atveju, jei aš noriu, kad mano vaiką prižiūrėtų Krasauskienė?
Kadangi aš pati ir mano vyras pas ją prisiregistravę senai, tai ir vaiką būtų patogiau pas ją registruot. Dabar vaikis, pagal nutylejimą buvo priskirtas Šumilienei, man ji visai patinka, bet noprėčiau, kad visa šeima eitume pas vieną mediką. O Krasauskienės seselė paaiškino, kad to neįmanoma padaryt, nes tipo mūsų apylinkė jai nepriklauso, tai man ir pasidarė keista, mes su vyru priklausom jos apylinkei, o vaikas jau nebe, ar čia seselė nesąmone susuko ar vaikams kita politika taikoma?
Kadangi aš pati ir mano vyras pas ją prisiregistravę senai, tai ir vaiką būtų patogiau pas ją registruot. Dabar vaikis, pagal nutylejimą buvo priskirtas Šumilienei, man ji visai patinka, bet noprėčiau, kad visa šeima eitume pas vieną mediką. O Krasauskienės seselė paaiškino, kad to neįmanoma padaryt, nes tipo mūsų apylinkė jai nepriklauso, tai man ir pasidarė keista, mes su vyru priklausom jos apylinkei, o vaikas jau nebe, ar čia seselė nesąmone susuko ar vaikams kita politika taikoma?
Krasauskiene jus patys turbut pasirinkote, nemanau, kad ji jums priklause pagal apylinke, nes paprastai bendrosios praktikos gydytojus pasirenka pacientai pagal savo pageidavima, o vaikai , kai jie gimsta, yra priskiriami tai gydytojai, kuri kuruoja ta apylinke pagal jusu gyvenama vieta. Su Krasauskiene reiktu jums patiems asmeniskai tartis, kad ji sutiktu jusu vaika priregistruoti pas ja, ir kad ligos atveju jus patys atvesite i poliklinika, nes ne savo apylinkes vaiku ji nelanko.