Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinikos pediatrai

QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 24, 23:03)
Sutinku, kad gal ir neverta kartais sakyti ka istiesu galvoji... bet yra kaip yra... Gal kartais kai kuriuos gydytojus tai privers susimastyti...
Nes kai sistema tokia, tai pries veja nepapusi, sory.
Mes beje nusprendeme visa seima prisiregistruoti privaciai ir pas viena ir ta pati gydytoja... Gal tai tik saves apgaudinejimas, kad uz pinigus i mus ziures atidziau, nezinau.. bet tikimes didesnio atidumo, o ar jis bus tikras ar suvaidintas, parodys laikas!  cool.gif

Gaila, kad mums bent kol kas neleidzia finansai pasirinkti toki varianta. Nes, tiesa sakant, as buvau apakus, kai bedai prispyrus ir isgasciui pagavus, teko pasikviesti privatu gydytoja. Va ten tai apziura. Viska paziuri nuo galvos iki koju: ir ausytes, ir pazastytes, ir pirsciukus. Zodziu, nera net ka lyginti. Vizitas vos ne valanda uztrunka ir visa ta laika demesys tavo vaikui, tai bent zinai uz ka moki...
Atsakyti

Naujokaitiene, pati geriause gydytoja is visu esnciu, tai aisku jei tu nori tai ir duok tuos vitaminus , koks klausimas toks ir atsakymas, zinoma kad i namus iskviesta ateina jos toks darbas, ir savaitgaliais na darbo diena jei kas kviecia tai ir eina, nors galetu pasakyti, kviestit grietaja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte69: 20 gruodžio 2007 - 14:29
sveikos mamos skaitau as cia pasisakymus bet tai ir neatsirenku pas ka geriau vaika uzrasyt , mes neseniai persikraustem i pylimo gatve , patarkit
Atsakyti
Man labai patinka gyd. Liudmila Sadauskienė, maloni, atidžiai paaiškina, išklauso, ir jos seselė labai faina.
Aš ir kita vaikiuką užrašysiu pas ją.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 01 14, 22:03)
Man labai patinka gyd. Liudmila Sadauskienė, maloni, atidžiai paaiškina, išklauso, ir jos seselė labai faina.
Aš ir kita vaikiuką užrašysiu pas ją.
bigsmile.gif

Va pries p.Sadauskiene tai jau sakiau skunda rasysiu....Isgelbejo ja tai,kad persirasem i kita poliklinika ir mus isgyde kita gydytoja, o kadangi pagulde mus i ligonine ,paskui i sanatorija tai ir nebegaisau laiko....Mano vaikui buvo sinusitas,mazakraujyste,plauciu uzdegimas vienos puses ir jau pereidinejo i kita....O jai ir kraujo tyrimai ir siaip viskas buvo gerai....Vos tvardziausi,kaip tokios gydytojos gali gydyti??? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2007 11 23, 12:48)
mes irgi pas ją lankomės, man ji patinka, nors kartais per daug pavargusi, susirūpinusi atrodo... šiaip maloni moteris ax.gif

Jos toks budas biggrin.gif Bet ji niekada neskuba rasyt antibiotiku, ji visada pirma padarys kraujo tyrima ir paziures kas yra. Ja pavaduojanti Sadauskienė mus vos i ligonine nepagulde, svitino mano maziuke puses metu du kartus doh.gif tipo plauciu uzdegimas. O musu daktare buvo atostogose. Grizus namo paskambinau A.Apanavicienei ji buvo netoli musu namu, uzejo paziuret kas mums yra, nes as turejau visus kraujo tyrimus ir tas suš..... nuotraukas. Pasiziurejus pasake, kad nera jokio plauciu uzdegimo, israse antibiotiku ir mano mazoji pasveiko, nereikejo jokiu ligoniniu.
Visada pakelia rageli jeigu skambinu kai nezinau ka daryt, kai suserga arba dar kas ir niekada nepyksta. Vienu zodziu ji dirba profesionaliai.
Atsakyti
JUDZINTAVICIENE
gydytoja pagal pasaukima
dirba ne del algos (turi turtinga vyra, del to siekia aukstesniu tikslu negu pinigai)
svelni
rupestinga
labai kompetetinga
super

labai retas ciniskosios liet. medicinos isskirtinis atvejis
Atsakyti
Mes jau 6 metus lankomes pas gyd.Rasą Juknienę 4u.gif Esame labai ja ir jos sesele patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mes tai lankomes pas Ciapkoviene,mums tai ji labai nepatinka schmoll.gif nekada laiku neisraso vaistu ateini pirma karta kai suserga vaikelis paziuri sako nieko baisaus gerkit Gedeliksa,po triju dienu vel ateini,sakai kad negereja.... tai sako nieko baisaus dar ne luoja vaikutis kaip suo tai antibijotiko nerasisiu g.gif ,zadam keisti tik tai galvojam i kuria gydytoja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 03 20, 18:01)
O musu pirmas vaikelis ir dabar antras lankosi pas Ausra Apanaviciene, labai gera gydytoja  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 10 11, 17:26)
Aš pati vaikštau pas Krasauskienę, tai ji man visai patinka.
O vaikas užrašytas pas Šulimienę, tai ji irgi tokia savotiška, bet iš esmės nebloga, gan operatyviai atvyksta ekstra atveju, neskuba antibiotikų kišt.

Turbut kalbat apie Sumiliene? Ji mane pacia ir sese gyde, kai buvom dar mazos, paskui gyde seses sunu, tai sesuo vienakart apsizliumbus parejo su vaiku is poliklinikos, mat gydytoja pamate ant vaiko pora nedideliu melyniu, kuriu turi visi vaikai, kai uzsigauna zaisdami. Gydytoja pareiske sesei, kad ji vaika musa! Zodziu, buvom apakusios abi!
Atsakyti
Sveikos,mamytės 4u.gif
Noriu paklausti, kas gydotės Senamiesčio filiale pas gyd. Galvydytę, ar negirdėjote, kad gydytoja išeina iš poliklinikos? g.gif nes registratūroj pasakė, kad nuo gegužės vidurio atostogauja ir net iki rugsėjo vidurio ir ko gero negrįš verysad.gif Galvoju dabar, pas ką prisirašyti g.gif
Atsakyti