Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinikos pediatrai

Is pradziu musu gydytoja buvo Naujokaitiene. Cia tai kazkoks nesusipratimas doh.gif Zmogus ji gal ir geras, bet gydymas tai jos nusenes ojojoij. Nusprendziau pakeisti gydytoja ir po jusu atsiliepimu pasirinkau Jukniene. Na, bet nepakartociau as jusu zodziu apie ja. Gal tiesiog laikui begant ispuiko biggrin.gif Bet kiek tik as pas ja nueinu, tai toks vaizdas, kad ji visa laika i traukini veluoja smile.gif Na, vis skuba ir skuba. Susako susako viska ant staigio, lyg as tuos vaistus pazinociau, o po to iseini is kabineto lyg maisu trenkta. Ir siaip - pas mus buvo du rimtesni susirgimai ir abu kartus antibiotikus kiso, o pertrauka buvo tik 1 men. tarp susirgimu, tai antra karta nedaviau as tu antibiotiku. O beje ir del konsultaciju telefonu ne ka galeciau pasakyti - paskambini, tai vis gal galit paskambint veliau. Gal kysis visas sias problemas issprestu, bet tai ne man.
Atsakyti
Musu gydytoja Naujokaitiene, siek tiek man ji keistoka, bet moteriske rami. Na mes jau koki trecia karta sergame, su aukstom temp., tai is pradziu pasiulo stebeti, po to jei negereja antibiotikus raso, bet visus siuos kartus mes dar plius greitaja kvieciame, tai jie irgi panasiai kalba kaip ir gydytoja, tad kadangi labai dideliu ligu tfu, tfu, tfu neapturejome (tikiuosi ir neturesime) tai ir kazko pasakyti negaliu. Be to siaip is jos informacija reikia traukti nes pati neskuba sakyti, paprastai pokalbiai buna pvz.: - gydytoja gal duoti vitaminu/ - atsakymas - galite. Tai taip mes su ja ir bendraujame. Gerai, kad i namus iskviesta ateina
Atsakyti
QUOTE(didia @ 2007 11 07, 16:58)
Musu gydytoja Naujokaitiene, siek tiek man ji keistoka, bet moteriske rami. Na mes jau koki trecia karta sergame, su aukstom temp., tai is pradziu pasiulo stebeti, po to jei negereja antibiotikus raso, bet visus siuos kartus mes dar plius greitaja kvieciame, tai jie irgi panasiai kalba kaip ir gydytoja, tad kadangi labai dideliu ligu tfu, tfu, tfu neapturejome (tikiuosi ir neturesime) tai ir kazko pasakyti negaliu. Be to siaip is jos informacija reikia traukti nes pati neskuba sakyti, paprastai pokalbiai buna pvz.: - gydytoja gal duoti vitaminu/ - atsakymas - galite. Tai taip mes su ja ir bendraujame. Gerai, kad i namus iskviesta ateina

Va va, mums irgi taip buvo, kad as vos ne pati pasiulau, ka man su vaiku daryti, o ji pritaria. O po poros atveju, kai pasiule ganetinai pasenusi gydyma, o mes suzinojome is gydytojos, kuri mus priziurejo gimdymo namuose, kad yra kur kas pazangesniu medikamentu ir pan., nusprendeme gydytoja vis delto pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 11 08, 14:26)
Va va, mums irgi taip buvo, kad as vos ne pati pasiulau, ka man su vaiku daryti, o ji pritaria. O po poros atveju, kai pasiule ganetinai pasenusi gydyma, o mes suzinojome is gydytojos, kuri mus priziurejo gimdymo namuose, kad yra kur kas pazangesniu medikamentu ir pan., nusprendeme gydytoja vis delto pakeisti.

O ne planuojate ir dabar esancios gyd. pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(didia @ 2007 11 12, 16:21)
O ne planuojate ir dabar esancios gyd. pakeisti?

O kodel klausiate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 11 13, 09:59)
O kodel klausiate? smile.gif

Sakau, gal kokia gera gydytoja pavyktu surasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(didia @ 2007 11 15, 16:16)
Sakau, gal kokia gera gydytoja pavyktu surasti  blush2.gif

Na, nekeisim sitos gydytojos, nes turbut isvis ilgai sioje poliklinikoje neuzsibusim. Na, o jus galit isbandyt kitas siame forume rekomenduotas gydytojas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas lankotes pas Lapiniene Jurate senamiescio filiale? Norejom prisirasyti pas Galvydyte, bet jau nebeprieme, sake ir taip daug vaikuciu turi. Bet paprasiau prekomenduoti, tai sita gydytoja rekomendavo, o nieko apie ja ziniu nerandu...
Rytoj ateis, ziuresim, kaip seksis.
Atsakyti
Sveiki,
Musu gydytoja ilga laika buvo Krasauskiene... Et, gera buvo gydytoja... verysad.gif
Gaila, kad i Anglija paskui ten besimokancia dukra isvyko... As pati pas ja su vaiku priklausiau, tai buvo labai patogu, ateinu su serganciu vaiku, o ji ir mane praziodo, apziuri ir privercia kokiu vaistu nusipirkti, nors siaip del tokiu nieku gi net neiciau specialiai del saves... tongue.gif

pries jai isvykstant is Lietuvos, dar kalbejomes telefonu, tai ir priverciau pasakyti kas ir kaip... Pasirodo ji kai kuriuos savo vaikus uzrase pati pas savo drauge Sumiliene, tai man ir neteko labai del vaiko galvos sukti, bet ta gydytoja tik vaikus gydo, tai nebe taip patogu kaip anksciau...
Apie Sumiliene yra labai skirtingos nuomones, nes ne viena mamyte pazistu pas ja vedancia vaikus... g.gif
Ji rekomenduojama daznai kaip kone geriausia ir puikiausia (pas ja praktiskai jau patekti nebeimanoma), bet ne visos mamos ja suzavetos, kas seniau vaiksto... Man ji visai faina, betarpiska, o ir nelabai skrupulinasi, kai akivaizdziai reikia tik pailseti biuletenio pagalba mirksiukas.gif Gal kiek per daug atsiputusi ir israsys viska ka paprasysi... O ir dovaneles visuose imanomuose pavidaluose megsta, bet kai uz tai suteikia privilegiju neblogu, tai ko gi pyksi.. tongue.gif
As ja patenkinta ir patinka, kad galima kaip ir Krasauskienei i mobilu pasiskambinti jei kas ir pasiklausti, tik Krasauskiene tai mielai ir telefonu pakonsultuodavo del smulkiu bedeliu ir eiti niekur nereikedavo, o sita sako "uzlek be eiles ir be vaiko israsysiu receptuka"... tai kazkaip jei aisku viskas, galima gi ir nelekti ten zmonem eileje per galvas, o jei ne aisku tai gal vaika reiktu pamatyti pries gydant? biggrin.gif g.gif
Gal tiesiog dar reikia priprasti prie naujo zmogaus ir jo iprociu bendraujant su pacientais... ax.gif
Yra mamu, kurios labai piktinasi jos diagnozem ir kad antibijotiku neskiria kai vaikas atseit "mirsta" arba kad akivaizdziai duoda suprasti jog reiktu uz ka nors atsilyginti... lotuliukas.gif Mat kiek zmoniu, tiek nuomoniu, man jau geriau tokia siuolaikiska lupike, nei nusenusi su tarybiniais gydymo ir maitinimo metodais principinga ir etiska bobele, pas kuria negausi biuletenio nei kai sergi nei kai nesergi... blush2.gif

Beje pati uzsirasiau pas Kirvaitiene. Jai lyg ir vaikus priklauso ziureti, bet kazkodel ji vaiku nenori priimti, o skaitosi irgi viena geriausiu gydytoju, nes ir Krasauskiene man ja rekomendavo... Bet suprasi kas cia pas jas vadinasi "geriausia", gal kad drauge biggrin.gif
Nei karto pas saviske nebuvau, gal kas ka zinote apie ja? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 20, 19:31)
Apie Sumiliene yra labai skirtingos nuomones, nes ne viena mamyte pazistu pas ja vedancia vaikus...  g.gif
Ji rekomenduojama daznai kaip kone geriausia ir puikiausia (pas ja praktiskai jau patekti nebeimanoma), bet ne visos mamos ja suzavetos, kas seniau vaiksto... Man ji visai faina, betarpiska, o ir nelabai skrupulinasi, kai akivaizdziai reikia tik pailseti biuletenio pagalba  mirksiukas.gif Gal kiek per daug atsiputusi ir israsys viska ka paprasysi... O ir dovaneles visuose imanomuose pavidaluose megsta, bet kai uz tai suteikia privilegiju neblogu, tai ko gi pyksi..  tongue.gif
As ja patenkinta ir patinka, kad galima kaip ir Krasauskienei i mobilu Gal tiesiog dar reikia priprasti prie naujo zmogaus ir jo iprociu bendraujant su pacientais... ax.gif
Yra mamu, kurios labai piktinasi jos diagnozem ir kad antibijotiku neskiria kai vaikas atseit "mirsta" arba kad akivaizdziai duoda suprasti jog reiktu uz ka nors atsilyginti...  lotuliukas.gif Mat kiek zmoniu, tiek nuomoniu, man jau geriau tokia siuolaikiska lupike, nei nusenusi su tarybiniais gydymo ir maitinimo metodais principinga ir etiska bobele, pas kuria negausi biuletenio nei kai sergi nei kai nesergi... blush2.gif

na va, po tokiu pasisakymu, paskui ir darbingumo lapeli buna sunku prasitest, kai tik nukrinta vaikui temperatura. Dabar suprantu, kodel primygtinai siuloma uzdaryt nedarbingumo lapeli. Manau, kad si puslapi skaito ir patys gydytojai, ir sodros kotrolieriai.
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 03 20, 16:01)
O musu pirmas vaikelis ir dabar antras lankosi pas Ausra Apanaviciene, labai gera gydytoja  thumbup.gif

mes irgi pas ją lankomės, man ji patinka, nors kartais per daug pavargusi, susirūpinusi atrodo... šiaip maloni moteris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2007 11 23, 14:33)
na va, po tokiu pasisakymu, paskui ir darbingumo lapeli buna sunku prasitest, kai tik nukrinta vaikui temperatura. Dabar suprantu, kodel primygtinai siuloma uzdaryt nedarbingumo lapeli. Manau, kad si puslapi skaito ir patys gydytojai, ir sodros kotrolieriai.

Sutinku, kad gal ir neverta kartais sakyti ka istiesu galvoji... bet yra kaip yra... Gal kartais kai kuriuos gydytojus tai privers susimastyti...
Nes kai sistema tokia, tai pries veja nepapusi, sory.
Mes beje nusprendeme visa seima prisiregistruoti privaciai ir pas viena ir ta pati gydytoja... Gal tai tik saves apgaudinejimas, kad uz pinigus i mus ziures atidziau, nezinau.. bet tikimes didesnio atidumo, o ar jis bus tikras ar suvaidintas, parodys laikas! cool.gif
Atsakyti