Sveiki,
Musu gydytoja ilga laika buvo Krasauskiene... Et, gera buvo gydytoja...
Gaila, kad i Anglija paskui ten besimokancia dukra isvyko... As pati pas ja su vaiku priklausiau, tai buvo labai patogu, ateinu su serganciu vaiku, o ji ir mane praziodo, apziuri ir privercia kokiu vaistu nusipirkti, nors siaip del tokiu nieku gi net neiciau specialiai del saves...
pries jai isvykstant is Lietuvos, dar kalbejomes telefonu, tai ir priverciau pasakyti kas ir kaip... Pasirodo ji kai kuriuos savo vaikus uzrase pati pas savo drauge Sumiliene, tai man ir neteko labai del vaiko galvos sukti, bet ta gydytoja tik vaikus gydo, tai nebe taip patogu kaip anksciau...
Apie Sumiliene yra labai skirtingos nuomones, nes ne viena mamyte pazistu pas ja vedancia vaikus...
Ji rekomenduojama daznai kaip kone geriausia ir puikiausia (pas ja praktiskai jau patekti nebeimanoma), bet ne visos mamos ja suzavetos, kas seniau vaiksto... Man ji visai faina, betarpiska, o ir nelabai skrupulinasi, kai akivaizdziai reikia tik pailseti biuletenio pagalba

Gal kiek per daug atsiputusi ir israsys viska ka paprasysi... O ir dovaneles visuose imanomuose pavidaluose megsta, bet kai uz tai suteikia privilegiju neblogu, tai ko gi pyksi..
As ja patenkinta ir patinka, kad galima kaip ir Krasauskienei i mobilu pasiskambinti jei kas ir pasiklausti, tik Krasauskiene tai mielai ir telefonu pakonsultuodavo del smulkiu bedeliu ir eiti niekur nereikedavo, o sita sako "uzlek be eiles ir be vaiko israsysiu receptuka"... tai kazkaip jei aisku viskas, galima gi ir nelekti ten zmonem eileje per galvas, o jei ne aisku tai gal vaika reiktu pamatyti pries gydant?
Gal tiesiog dar reikia priprasti prie naujo zmogaus ir jo iprociu bendraujant su pacientais...
Yra mamu, kurios labai piktinasi jos diagnozem ir kad antibijotiku neskiria kai vaikas atseit "mirsta" arba kad akivaizdziai duoda suprasti jog reiktu uz ka nors atsilyginti...

Mat kiek zmoniu, tiek nuomoniu, man jau geriau tokia siuolaikiska lupike, nei nusenusi su tarybiniais gydymo ir maitinimo metodais principinga ir etiska bobele, pas kuria negausi biuletenio nei kai sergi nei kai nesergi...
Beje pati uzsirasiau pas Kirvaitiene. Jai lyg ir vaikus priklauso ziureti, bet kazkodel ji vaiku nenori priimti, o skaitosi irgi viena geriausiu gydytoju, nes ir Krasauskiene man ja rekomendavo... Bet suprasi kas cia pas jas vadinasi "geriausia", gal kad drauge
Nei karto pas saviske nebuvau, gal kas ka zinote apie ja?